ایا درخواست جمع اوری خط رو بدم مودم رو بس میگرن سه روز هست گرفتم و تو این سه روز سرعتم از دیال اب کمتر بوده سرعت 1 مگ گرفته بودم
Printable View
ایا درخواست جمع اوری خط رو بدم مودم رو بس میگرن سه روز هست گرفتم و تو این سه روز سرعتم از دیال اب کمتر بوده سرعت 1 مگ گرفته بودم
کدوم شهر و منطقه هستید پوشش آنتن دهی در نقشه چی هست و الان آنتن چند درصد و cinr rssi چند هست؟ زنگ بزنید پشتیبانی و پیگیر باشید سرعت 1 مگ 130 هست حتما مشکل رفع میکنن اگرم دکل جای خونتون مشکل داشته باشه شاید مودم پس بگیرن البته تا حالا نشنیدم مودم پس بگیرن !نقل قول:
زنگ زدم اپراتور گفت تعرفه رایگان 1-7 رو تا 15 مهر تمدید کردن معلوم نیست بعدش چی بشه
بعد وصل شدن ، 5-7 دقیقه بعد قطع میشه! بعد باید یه سری dc بزنم و دوباره کلیک کنم ک وصل شه!!!
خوهشا اگه کسی اطلاعی داره ، راهنمایی کنه
اینجا کسی زیاد تجربه این چیزا رو نداره . به اپراتور زنگ بزن بهتره . شاید منطقه شما مشکل دارهنقل قول:
قرار نیست برای وایمکس جشنواره پاییز بزارن ؟ برای سیم کارت گذاشتن ولی برای وایمکسش نه .کسی اطلاعی نداره ؟
اتفاقا زنگ زدم گفتن ما اطلاعی نداریم.تابستون 8 تیر گذاشتن رو سایت و گرونش کردن. کاشکی کار مثبتی کنننقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم دیگه گرونش کنن حالا ممکنه ارزونش نکنن اما گرون تر دیگه نه چون با این سرعت های فضایی 3g و اینکه بیشتر از وایمکس در دسترسه دیگه کسی سراغ وایمکس نمیره اگه گرون کنن میمونه رو دستشون این همه هزینه ای که برای مودم و دکل ها کردن .نمیدونم جرا از همون اول مهر جشنواره رو ارایه نمیدن مثلا تو این چند روز چه گلی بسر وایمکس میخان بزنن ؟
وضعیت سرعت دانلود شبانه چطوره؟ 512 بگیرم ثابت 64 میده؟ الان 128 ثابت 16 میگیره اما به درد دان شبانه نمیخوره!
سرعتای 3g به زودی کم میشه.. زیاد خوش حال نباش...نقل قول: