نقل قول:
جواب این سوال رو کسی میدونه؟
Printable View
نقل قول:
جواب این سوال رو کسی میدونه؟
بله همچین نسخه ای از بازی وجود دارد!
کسی تو این بازی وسط بازی سیستم رو عوض نمیکنه یا یک و دو نمیکنه؟؟؟نقل قول:
سلام من dlc 1.7 رو دانلود کزدم ولی الان که میخام ادیت فایل متناسب با این dlc رو دانلود کنم میبینم که قیلتره . کسی از دوستان میتونه اینو برام یه جا دیگه اپ کنه
ادیت فایل متناسب با DLC 1.07
کد:
http://www.multiupload.com/7L6F93HWWU
سلام!
تا حالا شده 7-8تا بازیکنتون با هم دیگه بیفتن دنبال توپ ؟ :|
دیروز دیوانم کرده بودن همشون با هم میدوییدن دنباله توپ!
و درضمن چطور ممکنه یه بازیکن که تا آخر چمپیونز لیگ فقط یه بازی کرده با 13گل و 13پاس گل بهترین بازیکن جام بشه و هر 3تا تایتل رو ببره؟!!!
ضربدر رو بزن پاس میده بعد مثلث رو بزن میندازه جلو میشه یک و دو!نقل قول:
کسی تو این بازی وسط بازی سیستم رو عوض نمیکنه یا یک و دو نمیکنه؟؟؟
سیستم عوض کردن هم استوپ میکنی میری توی game plan بعد set formation !
اگه مدیری همکاری چیزی بودم جواب این حرفتو میدادم :)نقل قول:
این بازی حتی ارزش نداره 5 دقیقه براش وقت بزارید (مخصوصا اگر تا الان فوتبال رو از ps2 بازی کرده باشید )
نقل قول:
لینک دانلودی ازش دارین؟
نقل قول:
عوض کردن سیستم برای من فقط قبل بازی و بین 2 نیمه امکان داره.این روشی هم که گفتین رومیدونستم که :18: منظورم بین 2 نیمه بوده
مثلا دقیقه 60 دیگه چنین امکانی نداره و وقتی پاز میزنم و میرم تنها میشه بازیکن ها رو تعویض کرد !
در مورد یک و دو ممنون.امیدوارم کار کنه
دوست عزیز هر بازی که میاد سلیقه ای است این بازی چه سری های 2009 و 2008 هم مشکل داشت اما خیلی جا افتاده بازی مثل warcraft و بازی های تو سبک این هم 1 سانیه ارزش نگاه کردن هم نداره البته این هم خیلی مهمه اگر اولین بار که pes 2010 بازی می کنی نمی تونی همه تکنیک ها رو بری نمی تونی گل همه جوره بزنی نمی دونی چه جور ترکیب بچینی این موارد بازی رو جذاب می کنه همین جور که دوستمون گفت مسترلیگ این بازی هم میشه اعتیاد اور باشه هر فصل که تموم میشه دوست داری یک بازیکن خوب بخری تیم منتخب درست کنی هر سال که می گزره دوست داری ببینی فصل بعدی چه بازیکنی میاد تو تیمت خلاصه این بازی جذابیت خودشو داره مثل سریال فرار از زندان که یک فصل میبینی دوست داری ببینی فصل بعدی چی میشه موفق باشینقل قول:
این نظر شماست و البته قابل احترام ....نقل قول:
ببینید دوست من هر کسی از یه سبکی خوشش میاد و علاقمندان فوتبال هم قطعا در دنیای بازی فوتبال رو پیش میگیرند...
و نکته مهم اینکه دوست دارن فوتبالی که بازی میکنن با فوتبال روز دنیا مطابقت داشته باشه ...
و از طرفی تمامی بازیهای طراحی و منتشر شده مشکلاتی هم دارن و هیچ کدومشون بدون مشکل نیستن مثلا همین PES 2010 به قول خودتون صداهای محیطی جالبی ندارند و مثلا از نظر من داوری و هوش مصنوعی دروازه بانان خیلی بد طراحی شدن... ولی خب به خاطر گیم پلی ای بازی خیلی ها به این بازی جذب شدند ...
از طرفی هم فیفا مشکلاتی داره که من اینجا بیان نمیکنم ... درنهایت اینکه هر کسی سلیقه ای داره و نمیشه سلیقه خودی رو به دیگران تحمیل کرد ، به هر حال ممکنه حتی کوچکترین بازی ها هم طرفدارانی داشته باشن ...
موفق باشید ... :11:
لینک مستقیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]