دوستان در بازی متال گیر سالید 4 بعد از اتمام نمایش یکی از دموها در وسط بازی با صفحه سیاه روبرو میشوم و بازی نمیاد علتش چیه؟؟
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
لطفا جواب منو بدید.....نقل قول:
Printable View
دوستان در بازی متال گیر سالید 4 بعد از اتمام نمایش یکی از دموها در وسط بازی با صفحه سیاه روبرو میشوم و بازی نمیاد علتش چیه؟؟
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
لطفا جواب منو بدید.....نقل قول:
دوستان سلام
من دستگاهم بوتش ( ریدر ) خرابه !!! بازی هایی که نیاز به بوت ندارن رو می تونم اجرا کنم فقط !!! ورژن دستگاهم هم 3.55 ه !
یه سوألی داشتم : بازی FIFA 12 نیاز به بوت رام داره ؟؟؟
با تشکر
فیفا 12 به صورت فایل های pkg ارائه شده و فقط باید نصب شه همین
3.56 قابل کپی خور شدن هست ؟ و اینکه خبری نشده از -- ؟
یه جیلبریکی براش اومد اما به نظرم خیلی قابل اتکا نیست. خبری هم از هـک جدید نیست. تنها راه فعلا تروبلو هست ...نقل قول:
کی از دوستان عازم مکه و مدینه هست.
میخوام بهش بگم بره از نمایندگی سونی تو مدینه یه PS3 بگیره.
قیمتش با دلار 1226 تومنی حدود 300 هزار تومن تموم میشه دیگه؟
فقط از همین فریمورش می ترسم که دیگه چاره ای نیست.
نظر شما چیه؟
با سلام.
دوستان من میخوام توی این چند روز اگه خدا بخواد یه ps3 320 بخرم.
حالا چند تا سوال داشتم.اینکه بهتره از کجا بخرم(تهران)؟و اینکه اگه بخوام کپی خور باشه باید به چه نکاتی توجه کنم؟اصلا شما توصیه تون چیه؟کپی خور باشه یا نه؟(من اصلا بازی آنلاین و این حرفا رو ندارم).
امروز توی هایپر 320 رو قیمت کردم 590 ولی طرف میگفت ورژنش بالاتره و کپی خور نمیشه.از طرفی چند جا زنگ زدم گفتن 320 کپی خور قیمتش 670 تومانه.یعنی 100 تومان اختلاف؟
ممنون.
آره دیگه ورژن کپی خور رو هرچی دلشون بخواد قالب میکنن. موقع خرید حواست باشه ورژن سیستم عامل نهایت 3.55 باشه.نقل قول:
دوستان ارزش داره دانگل TB رو بگیرم؟
بعدش یه سوال دیگه قیمت TB اونور آب چقدره؟ مثلا میشه یگم به فک و فیمیلام بفرستن واسم
و اگه بفرستن میشه اینجا برام درستش کنن؟ یعنی راه اندازیش کنن واسم
تصمیم با خودتونه اگر دوست دارید بازی های روز رو بازی کنید ...نقل قول:
45 دلار قیمتش هست.
بله میشه استفاده کرد.