سلام
خط من خیلی نویز داره میخوام مدولاسیون که الان روی adsl2plus هستش بذارم روی g.dmt حالا بهتره با شاتل تماس بگیرم تغییر بده یا خودم از تنظیمات مودم تغییر بدم؟
Printable View
سلام
خط من خیلی نویز داره میخوام مدولاسیون که الان روی adsl2plus هستش بذارم روی g.dmt حالا بهتره با شاتل تماس بگیرم تغییر بده یا خودم از تنظیمات مودم تغییر بدم؟
من یه سری ک ۱۶ مگ سرویس خریدم خطمو کلا شاتل میذاشت رو 17404 بعد نمیکشید زنگ زدم بیارتش رو ۱۵ مگنقل قول:
گفت ما دسترسی نداریم برای این کار
دروغ میگن
ولی اگ مودم ایسوس داشتی میتونستی دستی این جرکتو بزنی
ولی اره بهترین حالتش اونه بذاری رو g.dmt
امیدوارم همتون بیافتید رو این مسیر جدید ترکیه شاتل عجب مسیر بمبیه
پینگم ک از سرویس گوگل 8.8.8.8 میشد 80 میلی بطور میانگین رو مسیر اذربایجان و ارمنستان اپن ترانزیت المانکد:34gayrettepe-tn-int-rtr01.backbone.turk.net (185.1.48.12) 48.948 ms 50.017 ms 49.289 ms
الان شده 75 میلی
سایت هایی ک رو کلادفلر نمیدونم کلادفلر cdn هم داره تو ترکیه یا ن ولی اینو دارم میبینم ک پینگ شده 48 میلی سایت هایی ک روشون میزبانی مشین ی لول سریع تر باز میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تویچ با سرویس ۸ مگ راحت میتونید 1080p@60 ببنید بدون هیچ لگی بدون هیچ بافری
تو یوتیوب بدون فیلترشکن راحت میشه 1440p میشه دید ولی اگ ۶۰ فریم باشه بافر میزنه
نقل قول:
شما مگه فیبر نشده بود خطتت ؟
نقل قول:
شما سرویس گیم دارید رو 16 مگ ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
بله دوست عزیز ولی موضوع اینه بازی هایی که من میکنم پینگش بسیار مشابه این دو پینگ هست
هنوز نشده قراره بشهنقل قول:
روزا قطع وصل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
- - - Updated - - -
نه ۸ مگ با سرویس گیمنقل قول:
دوستان من الان سرویس گیم رو برای سرویس ۱۶ مگ شاتل فعال کردم.
ببخشید میشه عکس از قسمت snr و attenuation و rate مودمتون بذارید؟نقل قول:
اگر امکانش هست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هم بذارید.
ممنون میشم از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تست سرعت از سرورهای parsonline، leaseweb (Frankfurt و speedtest (َAmsterdam) بذارید
با تشکر
سلام نویز بالا و snr پایین میتونه به خاطر مودم باشه؟ مودمی که الان دارم 10 ساله داره کار میکنه.
بلی... هم میتونه از مودم شما باشه هم اینکه از مودمی که داخل مرکز مخابراتیه (DSLAM)! با یه مودم دیگه تست کنید اگه اونم مشکل داشت مشکل از جای دیگس و از سمت شما نیست اونوقت...نقل قول: