وقتی میگن سرعت پایینه یعنی نسبت به شهرهای دیگه که تستهای 10 تا 25 مگابیت با همیت 3g گرفتن می سنجن!نقل قول:
وگرنه بله سرعتش در مقایسه با دایل آپ و edge خیلی هولناکه!
Printable View
وقتی میگن سرعت پایینه یعنی نسبت به شهرهای دیگه که تستهای 10 تا 25 مگابیت با همیت 3g گرفتن می سنجن!نقل قول:
وگرنه بله سرعتش در مقایسه با دایل آپ و edge خیلی هولناکه!
کسی تو این رنج قیمت سراغ HTC نمیره ، مگر اینکه روی برند خاصی تعصب داشته باشه.نقل قول:
و اگرنه زد 2 و بعدش جی 2 تو این رنج قیمت پرچم دارن.
اگر گوشی کامل و زیبا و رابط کاربری قشنگ میخوای ، من جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اندروید 5 هم براش اومده ، باتریش که زبون زده همست ، عالیه.
اگر واقعا روی برند HTC تعصب ندارین ، جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اگر نه که هر چی توضیح بدم فایده ای نداره و اخرش میرسین به همون HTC.
من تبلت lg g pad8.3 دارم بخاطر همین میخوام تنوع داشته باشه چون g2 هم همونه فقط صفحه اش کوچکترهنقل قول:
xperia z2 و galaxy s5 هم قیمتشون وسوسه کنندست مخصوصا galaxy s5 ولی نمیدونم چرا همش بدیشو میگن
اس 5 نداشتم ، ولی دوستان دارن خیلی ازش راضی هستن ، مدل کوالکام و فورجی رو بگیر ، گوشی با پردازنده اگزینوس یعنی مشکل ، تجربه کردم خودم اینو.نقل قول:
اگر من جای شما بودم بین زد2 و اس 5 ، اس 5 رو انتخاب میکردم.
سامسونگ نگیر خوب نی تاچویز لگ داره . امکان لاک بودن گوشی رو یکی از اپراتورهای اروپا هست.و دیزاین و طراحیش هم اصلن قشنگ نیستنقل قول:
z2 مگه 4g دارش تو ایران هست؟ من که عمرا نه اس 5 میخرم (میگن مشکلات با اندرویید 5 برطرف میشه) نه زد 2 قدیمی 200 تا 300 بالاش میذارم یا z3 میگیرم یا 1300 بدون گارانتی g3 وقتی باهاش کار کنی متوجه کامل بودن این گوشی میشینقل قول:
با تشکر از راهنمایی های دوستان
لطفا بحث مشاوره برندهای گوشی رو در پی ام دنبال کنید
بچه ها بنظر شما برای داشتن 4g صرف با خرید موبایل هست یا مودم ؟
کدومش بهتره ؟
من موبایلم قدیمیه و موندم که موبایل جدید بخرم یا مودم ؟
بستگی داره چقدر استفاده خواهید داشت بیشتر میخواید وبگردی کنید یا دانلود داشته باشد؟نقل قول:
بنظر من گوشی بهتره فوقش مجبور میشد باتری رو عوض کنید
حسابی روی قیمتهای ایرانسل هم نیست ممکنه گرون کنه و مودم بمونه روی دستتون
سلام بهترین حالتی که بخوام بسته 100 گیگ رو بخرم از چه طریقی است؟