من تو خونه پارس دارم جای دیگه هم شاتل هست هر دو تا سرعت تک کانکشنشون خوبه. با هر دوتاشون 720p یوتیو.ب بدون مشکل میشه دید در ساعات شلوغی یعنی مثلا ۹ شبنقل قول:
Printable View
من تو خونه پارس دارم جای دیگه هم شاتل هست هر دو تا سرعت تک کانکشنشون خوبه. با هر دوتاشون 720p یوتیو.ب بدون مشکل میشه دید در ساعات شلوغی یعنی مثلا ۹ شبنقل قول:
به دلایل مختلف و شما باید مرتب چک کنید ناحیه کاربری رو چند روز پیش بخاطر اختلای در شبکه که ما حس نکردیم یک گیگ چند روز قبلش بخاطر دریافت مجوز FCP و تولد برند های وب و .............. تا حالا من با این چنین شرکتی برخورد نداشتم و پشتیبانی عالی و هر ماه تماس می گیرند و فرم رضایت از برند رو باید پر کنم و .................................................: n12:
بله برا منم همینطور البته فکر کنم سه تا نیم گیگ دادننقل قول:
البته توقعی ندارم که 720p نگاه کنم ولی حداقل بتونم 114p رو بدون وقفه نگاه کنمنقل قول:
من که هر روز چک میکنم ولی تا حالا برا من ندادن.چیزی که دادن سرعت بسیار پایین تک لینک و سرعته کم و قطعی در دیدن فیلمهای استریمه (حتی تو کیفیت 114p)نقل قول:
144p فکر کنم منظورته 114 نداریم که :دی 144p میخوای ببینی ؟ آسیاتک تک لینکش خوب نیست ولی دیگه 144 رو میشه دید.نقل قول:
سلام.اگه بخوام از ساعات رایگان های وب دانلود کنم idmرو تنظیم کنم میشه یا باید حتما ی بار مودم باید خاموش و روشن بشه؟
حذف شد....
نه نیازی به خاموش روشن مودم نیستنقل قول:
----------------------------------------------
اقا وقتی داریم فشفشه استفاده میکنیم ترافیک زودتر تموم میشه !؟ من به نظرم از وقتی فشفشه فعال کردم خیلی بیشتر داره حجم میخوره ! تو یه روز 700 مگ کم شد ! در صورتی که با ترافیک معمولی تو روز مصرفم 400 بود !
----------------------------
در ضمن من نمیدونم این سایت چه جور سرعت تک کانکشن رو میزنه که اینجا 600 کیلو بایت هست ! اونوقت دیروز من یه آهنگ 2 مگابایتی رو که یه نفر تو تلگرام برام فرستاد 3 دقیقه طول کشید تا دانلود شد !!! یکی منو روشن کنه ممنون میشم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا دو بار زنگ زدم برای تخلیه هر دو بار کارشناسشون اینقدر حرف میزنه ومنو راضی میکنه که خوبه و تخلیه نمیکنه - چی کار کنم ؟ :n03:
راضی نشونقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk