سلام ! داريوش جان خدا کنه که خوبی !
اون پست قبليه ی منو کی داد ! من نبودم ! نميدونم شايد اثرات ... بود ! يا مخ تو اون ساعت عموما تعتيله !
خب اينجا يکم خلوته من دوباره ميپرسم البته تو يه ساعت مناسب تر که دوباره اونطور نشه !
داريوش عزيز اميدوارم اينجا داغتر شه يکم بسوزی ما خنک شيم !!!!
از کدوم زبون بيشتر خوشت مياد ؟ اينسيگيلی ، فرانچه ، روسی ، ... ؟ فارسی نه ها اينو ميدونم!
از مرلين منسون خوشت مياد ؟
ايده های طرحاتو بدزديم اشکالی داره ؟ البته واسه کارای الکی نه واسه کارای تجاری ! شايد اصلا يه درصدی هم داديم شما !
برنامه نويسی هم ميکنی ؟ html نه ها !!! کلا برنامه های تحت windows يا dos ؟
زبون سمت سرور هم بلدی ؟ اگه بلدی چی ؟ چقدر ؟ ميخوای ادامه بدی ؟
اگه نيستی چرا ؟ خجالت نميکشی ؟ نميخای ياد بگيری ؟ چيز خوبيه ها !
اگه بخای ياد بگيری اين اوپن سورس ها رو که عمريه با cms هاش سرکله ميزنی رو انتخاب ميکنی يا محصولات قدرتمند و بی نظير مايکرو سافت ؟ !!!
نميدونم حالشو ندارم بک کنم ببينم ! گفته بودی لينوکس بهتره ؟ ! پس چرا گفتی win xp استفاده ميکنی ؟ اونم غير قانونی ؟ !!!
من ويستا استفاده ميکنم تو چرا استفاده نميکنی ؟ چيز خوبيه ! اگه نداری لينک دانلود يه اوريجينالشو بهت بدم !
چرا از adsl استفاده نميکنی ؟ با اين وضع فکر کنم هزينه ی دايل آپت بيشتر شه !
نگفتی بيشتر از کدوم نرم افزار html اديتور استفاده ميکنی ؟ چرا ؟ از هر کدوم استفاده ميکنی چرا از اونای ديگه استفاده نميکنی ؟ !!!
چرا من دلم نميخاد ايندفعه اذيتت کنم ؟
چرا ميگن اسپم ميدی ؟ من که نديدم ! اگه پستهای تو اسپمه انجمن ديگه .... يکی نيست بگه بعضی انجمن ها چه خبره !
فکر ميکنی من بيشتر فعاليتم تا حالا کدوم انجمن بود ؟ ( تقلب حساب نيس! ) ، يا اولين پستم تو کدوم انجمن بود ؟!!
چرا من تو اين يه سال که عضوم انقدر کم پست دادم ؟
فلش حرفه اي هم کار ميکنی ؟
سايت منو تا حالا ديدی ؟ ! نديدی ؟!!! وا !!! خيلی عجيبه همه ميشناسنش !!! الان نميخاد بری !!! درشو تخته کردم دارم سی ام اسی که واسش نوشتمو آپگريد ميکنم ! بعدا يه سری بزن.
کاره پولی بيشتر ميکنی يا مفت ؟ اصلا الان کار پولی هم ميکنی ؟ يا الان اصلا کار مفت هم ميکنی ؟ ( بسته به شرايط فقت به يکی جواب بده ! )
يه سوال سکرت ! بيشترين پولی که واسه يه سايت گرفتی چقدر بود؟ نترس اينجا کسی نمياد خودمونيم ! ميخوام قيمت دستم بياد !
دوست داشتی رشته ات نرم افزار بود ؟
اولين بازی کنسولی که کردی چی بود ؟ اولين پی سيش چتور ؟ ( من اوليه کنسول يادم نمياد ! فکر کنم آتاری بود ! ازون دسته خلبانيا با يه هوا پيما ميرفتيم چيز ميز ميکشتيم ! ! البته سنم زياد نيست ها ! اولين پی سيش هم Aldo بود تحت داس 5 سالم بود از بشکه مشکه ميپريدی تا از يه ساختمون بری بالا ( شايدم پايين!) ، يکی ديگه هم يادم مياد تو عصر حجر بود با يه گرز دنباله خرس مرس ميکرديم ! اسمش يادم نيس! )
آولين نقاشی که با paint کشيدی چی بود ؟ ( سوال سختيه ! نه ؟!!)
اولين سايتی که رو يه هاست و دومين راس راسکی ( ! رايگان نه ) ساختی چی بود ؟
دوس داری اعضای انجمن خودت چند برابر پيسی شه ؟ اونوقت حتما درو ديفال انجمنتو تبليق ميچسبونی نه ؟!!!!!
فعالترين و پر بازديد ترين انجمن درست حسابی تو دنيا بعد پی سی !!!( اينو نوشتم که بن نشم !!!!!!) چيه ؟ مال خودتو نگو!!!
چرا دودی جات ( مخصوصا خفنياتشو ) مصرف ميکنی !!!؟
ماهی چنتا پارتی ميری ؟ ( چه عجب اينيکی فـیلتر نشد !!!!!!)
هفته اي .............................................با ............................؟ ( اه عجب اين چشم شوره !!!!)
رانندگی ميکنی ؟ تا حالا با يه خانوم محترم تصادف کردی ؟ !!!!!
چه نوع هويجی دوست داری ؟( داره نزديک نيمه شب ميشه !!!!)
قدت چند ميلی متره ؟ وزنت چند گرمه ؟ شماره پات چنده ؟ !!! عينک که نميزنی خدای نکرده !!! موهات چند وجبه ؟؟؟
خب من خسته شدم ديگه چه برسه به تو ! اگه خدای نکرده ديدم خبری نيست بازم سر ميزنم بهت !
ديگه بهتره برم ! بعد از نيمه شب خطر بن شدن تهديگم ميکنه !
راستی به آواتار من چپ چپ نيگا نکن ! کلی زحمت کشيدم اينا رو بدست آوردم !!! اين به تعداد پست ربطی نداره به محتوای اون مربوطه ! در ضمن کپی رايت داره !!!! ( ميبينی ؟!!! يکم با تو گپ زديم اعتماد به نفس چسبيد به سقف!!!!!)
سی يو !