فردا جشنوراه رو میزنن رو سایت !نقل قول:
Printable View
فردا جشنوراه رو میزنن رو سایت !نقل قول:
نقل قول:امشب رایگان داره یا نه؟نقل قول:
نقل قول:امشب رایگان داره یا نه؟نقل قول:
من نمیدونم چرا ایرانسل دستی به سر وایمکس چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت نمیزنه؟الان قیمت ۵۱۲ نامحدود مخابرات ۲۰تومنه ولی ۵۱۲ نامحدود ایرانسل ۶۵تومن!چرا واقعا؟!در رابطه با طرح های حجمی و isp های دیگه هم همین داستانه.وایمکس ایرانسل سر سوزنی توجیه نداره!
منم اینو همیشه به اون کارشناس های که بهم زنگ زدن گفتم که چرا گرونه و فلان، گفتن که سیاست شرکته ! یا اینکه گفتن تکنولوژی وایمکس تجهیزاتش گرون تر و نیاز به نگهداری داره . تقریبا میشه گفت راست میگن چون مخابرات یا شرکت های adsl کابل توی زمین هست و فقط پهنای باند میخرن و توی یه شهر توزیع میکنن . ولی به نظرم نباید اینقد گرون باشه . من خودمم کامل ناراضیم ولی مجبورم. دلیل اینکه کیفتش پایینه هم خود تکنولوژی وایمکس 70 نفر در حال دانلود و حتی استفاده عادی باشن روی اون دکل سرعت پایین میاد. میتونن ارتقاش بدن به 4g و این مشکل برطرف میشه. الان جشنواره پاییز موبایل بسته 5 گیگ 20 تومنه ما واسه 5 گیگ 512 باید 30 تومن بدیم نامردیه واقعا !نقل قول:
چند وقته روی وایمکس ایرانسل iMessage و Facetime و Find My iPhone فیLتر شدن و فقط وقتی با FیلترشکN وصل میشم کار میکنند
برای دوستان دیگر هم همینطوره؟
دوستان ، داستان چیه که الان ساعت 11 شب، هر 2-3 دقیقه یه بار مودم DC میشه؟؟؟؟
مودم خرابه یا مشکل پیک یوزر دارن؟؟
سیگنال 96%
احتمال زیاد از خود شبکه مشکل داشتهنقل قول:
سلام
ایا نرم افزاری هست کهrssiرو افزایش بده
نه . با جا به جا کردن مودم میتوتی افزایش بدی . خیلی حساسه باید کم کم مودم رو تکون بدی و بچرخونی و همزمان تو صفحه تنظیمات مودم ببینی چندهنقل قول: