پرس: چرا بنزما را خریدیم؟
رییس رئال مادرید گفته دیگر نمیتوانست بیش از این منتظر داوید ویا بماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: رئال مادرید به جذب کریم بنزما و داوید ویا علاقه داشت اما سرانجام بازیکن ---- را به خدمت گرفت، چرا که باشگاه ---- برای فروش او تاریخی را به عنوان ضربالاجل تعیین کرده بود. گفته میشود ویا شاید به بارسلونا برود، اما والنسیا قصد ندارد هیچ پیشنهادی را برای فروش ویا بپذیرد.
فلورنتینو پرس رییس باشگاه مادریدی گفته دیگر نمیتوانست منتظر ویا بماند، چرا که باشگاه ---- اعلام کرده بود بنزما را تنها تا 30 ژوئن خواهد فروخت: «والنسیا اعلام کرد ویا فروشی نیست و دیگر کاری از دست ما برنمیآمد.» وقتی از پرس پرسیده شد آیا ویا دیگر به رئال نخواهد رفت، او پاسخ داد: «در فوتبال هرگز وجود ندارد. نمیدانیم در آینده چه خواهد شد. فعلا والنسیا تمایلی به فروش او ندارد و ما تصمیم گرفتیم بنزما، یک بازیکن بزرگ دیگر را بخریم.»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خبر دیگه هم نوشته بود منچستر به دنبال خرید زلاتانه . مگه با اینتر تمدید نکرد ؟!!!
تاكيد رئال مادريد بر جذب سيلوا
یوفا: هيات مديره رئال مادريد بر خريد قطعي و بدون قيد و شرط داويد سيلوا مهاجم والنسيا اسپانيا تاكيد دارد.
به گزارش یوفا: فلورنتينو پرس مي كوشد داويد سيلوا مهاجم كليدي والنسيا را به خدمت بگيرد.
بسياري از كارشناسان سيلوا را در سطح داويد ويا مي دانند.
اگر سيلوا به رئال مادريد بيايد به واقع تصور اينكه سرمربي رئال مادريد چگونه خطوط هافبك و حمله را آرايش مي دهد سخت است.
سيلوا درخشش خيره كننده اي در تيم ملي اساپنيا به خصوص در يورو 2008 داشته و رغبتي براي تمديد قرارداد خود با والنسيا ندارد.
كريم بنزما: رئال مادريد تيم رويايي دوران كودكي من بود
یوفا: مهاجم تازه وارد رئال مادريد گفت: از حضور در رئال خوشحالم چرا كه اين تيم، تيم رويايي من است.
به گزارش یوفا كريم بنزما گفت: از كودكي آرزو داشتم روزي براي رئال مادريد بازي كنم اما تصور نمي كردم هرگز به چنين آرزوي بزرگي دست پيدا كنم.
وي افزود: براي مراسم معارفه خود لحظه شماري مي كنم و اميدوارم بتوانم دوران بسيار باشكوهي را در رئال مادريد تجربه كنم.
بنزما خاطرنشان كرد: هراسي از ترافيك ستاره در رئال مادريد ندارم و مي كوشم با رقابت سالم در رئال مادريد خود را به تركيب ثابت تيم تحميل كنم.
كريستيانو رونالدو: منچستر بدون من هم قهرمان ميشود
یوفا: بازيكن سابق منچستريونايتد گفت: مردان فرگوسن بدون من قهرمان فصل بعد ليگ برتر انگليس ميشوند.
به گزارش یوفا كريستيانو رونالدو اظهار داشت: سرآلكس فرگوسن كه از سال 2003 تا تابستان سال جاري مربي من بود، بركارش براي قهرماني منچستريونايتد مسلط است. او چنان خوب و مقتدرانه برنامه ريزي مي كند كه حتي الان بدون من هم منچستر خواهد رفت و قهرمان فصل آتي ليگ برتر خواهد شد.
اين بازيكن افزود: از نظر من قدرت منچستريونايتد فراتر از ساير رقبا در ليگ انگليس است. پس فصل بعد هم قهرمان مي شود و اين روند را براي هميشه حفظ خواهد كرد.
رونالدو تاكيد كرد: با وجودي كه مدت زيادي نيست از منچستر جدا شده ام، اما دلم براي هم تيمي هاي سابق، به ويژه وين روني تنگ شده است. از نظر من قدرت و قابليت هاي وين روني بسيار بالا و كم نظير است. او بر توپ بسيار مسلط است.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جیگرتو بخورم خوش تیپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
گوارديولا: توقع غيرمنطقي از من نداشته باشيد !
(چون راجع به رئال صحبت کرده میزارم !)
یوفا: سرمربي بارسلونا اسپانيا سكوت خود را شكست و گفت: با خريدهاي رئال مادريد و اوضاع حاكم بر بارسلونا توقع غيرمنطقي از من نداشته باشيد.
با حضور در شبكه ملي اسپانيا / كاكا: كاري ميكنم شماره 8 را به نام من سند بزنند
یوفا: بازيكن برزيلي رئال مادريد در TVe گفت: در رئال مادريد جاودانه خواهم شد.
به گزارش یوفا: كاكا دو روز پس از مراسم معارفه خود در شبكه ملي اسپانيا گفت: كاري مي كنم شماره 8 را به نام من سند بزنند.
وي افزود: نمي خواهم اين تصور در هواداران رئال مادريد به وجود آيد كه من به خاطر پول زياد راهي رئال مادريد شده ام در واقع بيش از پولي كه گرفته ام براي رئال مادريد سود خواهم داشت و اين را به همه ثابت مي كنم.
كاكا خاطرنشان كرد: مردم جهان به خصوص آنها كه فوتبال را دوست دارند مي دانند كه من بازيكن بي تقاوتي نيستم و به تيم خود تعصب دارم.