قطبی: حاضرم همین امروز جایم را به بوناچیچ بدهم
4شنبه که من این خبر را گذاشتم همه گفتید که شایعست. ولی:
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به شایعات توجهی ندارم؛ اما اگر تصمیم بر تغییرم دارند، حاضرم همین امروز جایم را به بوناچیچ بدهم.
افشین قطبی پس از تساوی مقابل صبا باتری در جمع خبرنگاران عنوان كرد: امروز یكی از ضعیفترین بازیهای خود را به نمایش گذاشتیم. به هیچ عنوان كادر فنی و مدیریت را نمیتوان مقصر اصلی دانست؛ بلكه در باختها همه باید شریك باشند.
وی افزود: در این فصل، خوب تمرین میكنیم و وظایف بازیكنان را به آنها گوشزد میكنیم؛ اما بعضی اوقات این مسئله را به خوبی رعایت نمیكنند. چون ستاره زیاد داریم؛ اما كارگر خوب نداریم.
وی عنوان كرد: به صبا باتری تبریگ میگویم. آنطور كه بد بازی كردیم، آنها مقابل ما بسیار منطقی و با تمركز به میدان آمدند. همانطور كه تصور میكردم، یك روز سخت را برابر آنها داشتیم. روی بازیكنان و كادر فنی فشار زیادی بود. این باعث شد تمام عوامل پرسپولیس، مخصوصاً در دقایق آخر، احساسی عمل كنند. خودمان را گم كردیم و شانس آوردیم كه پس از نتیجه ۲ بر ۲، توپ بیاتینیا به تیر دروازه خورد تا این بازی را از دست ندهیم.
قطبی خاطر نشان ساخت: هواداران، باشگاه را دوست دارند و پیروزی میخواهند. آنها حق دارند كه برابر تساویها و شكستها ناراحت شوند؛ اما كاش زودتر از موعد، یعنی از دقیقه ۷۵ به بعد شعار نمیدادند. فوتبال ۹۰ دقیقه است و وقتهای اضافه آن نیز میتواند نتیجه را عوض كند. مانند پارسال كه در بازیهای زیادی با تشویق آنها در دقایق ۹۳ یا ۹۲ نتیجه را به نفع خودمان رقم زدیم؛ اما امروز اینطور نبود. آنها نباید مدیریت را زیر سؤال میبردند.
وی درباره مدیرعامل پرسپولیس و حرفهایی كه علیه او بعد از بازی گفته شد، گفت:در ایران هر سال تغییراتی در باشگاهها بوجود میآید؛ ولی تا امروز مشكل خاصی از این بابت نداشتیم. از همینجا به كلیه علاقمندان باید بگویم كه مسئولیت این باخت به غیر از مدیرعامل، بر گردن من و بازیكنان هم هست و جتی بیشتر. ایرانیها دیدند كه امروز در پرسپولیس، فقط ستارهها بازی كردند و نباید بهانهای در خصوص بازیكنان داشت.
افشین قطبی در خصوص شایعاتی مبنی بر حضور لوكا بوناچیچ در پرسپولیس، اظهار داشت: سرمربی همیشه استرس دارد؛ مخصوصاً در تیمهای بزرگی مثل استقلال و پرسپولیس كه میخواهند قهرمان آسیا شوند. در هفته سیزدهم یا چهاردهم كه تیمها در شرایط نزدیك به هم هستند، میتوان قضاوت كرد.
وی افزود: از شایعات اخیر مبنی بر عوض شدنم استرسی نداشتهام چون همین الان هم حاضرم در صورتی كه هیئت مدیره تصمیم بگیریم، جایم را به لوكا بوناچیچ بدهم كه از النصر اخراج شده و خیلی دوست دارد به ایران بیاید. از این كار خوشحال میشوم.
سرمربی پرسپولیس درباره دستیارانش گفت: با كمكهایم، عابدزاده و پیروانی، بسیار صمیمی هستم و در تمام كار با آنها مشاوره میكنم. آقایان بدانند مرزبان در فصل گذشته بدنساز تیم من بود. من هم در سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ كمك مربی تیم ملی كره جنوبی بودهام؛ نه به عنوان یك آنالیزور. اینها اطلاعات اشتباهی است كه در مورد من و كادر فنی به همه دادهاند. پرسپولیس مشكل كمك مربی و آنالیزور ندارد.
وی در خصوص علت ناكامی در فصل جاری عنوان كرد: تیمی كه در یك فصل قهرمان شود، در فصل دوم دچار مشكل میشود. این مورد را دهها بار اعلام كردهام. در فصل جاری ۳ دروازهبان مختلف را استفاده كردم كه اكنون از جوانی ۲۱ ساله كه گولر سوم من است، استفاده میكنم. حق ندارم از او زیاد توقعی داشته باشم چون فشارها در ایران روی این بازیكن است.
قطبی در خصوص محبوبیت خود نیز گفت: من به ایران نیامدهام كه محبوب شوم چون برایم مهم نیست. رئال مادرید شب گذشته با ستارههایش مجدداً مغلوب یونتوس شد. آیا سرمربی این تیم به خاطر محبوبیت ناراحت بود یا به خاطر شكست تیم؟ اگر در پرسپولیس هم نباشم، با شكست این تیم غمگین میشوم و با برد آن شاد. كسانی هستند كه باشگاه را دوست ندارد و پس از كمی لغزش، میخواهند با چاقو و تفنگ به جان مسئولان بیفتند. من تا صد سال دیگر هم پرسپولیس را خانواده خود میدانم.
سرمربی پرسپولیس خاطر نشان ساخت: از صمیم قلب تمام تلاشهایم را میكنم تا در روزهای آینده به جایگاه خود برسیم. هنوز برای ما آخر دنیا نیست و در هفتههای بعدی میتوانیم به صدر برسیم.