من از کابل hd برای انتقال تصویر به مانیتور استفاده کردم.برای انتقال صدا چکار بکنم؟
من از کابل hd برای انتقال تصویر به مانیتور استفاده کردم.برای انتقال صدا چکار بکنم؟
تو اون تاپیک جوابت رو دادمنقل قول:
این سوالان رو هم تو تاپیک اتصال به monitor مطرح کنید
موفق باشید
سوال اول را که پاسخ دادن اما سوال 2: نسبت تصاویر این کنسول بر روی 16:9 تنظیم شده ولی مانیتور شما نسبت تصویرش 16:10 هست که باعث میشه تصویر به صورت Letterbox در بیادو کاریش هم نمیشه کردنقل قول:
بچه بالاخره زدم تو گوش Xbox . هوررراااا
فقط يه سوال چطوري ميتونم عكس بك گراندمو عوض كنم ؟؟؟
نقل قول:
سوال اول را که پاسخ دادن اما سوال 2: نسبت تصاویر این کنسول بر روی 16:9 تنظیم شده ولی مانیتور شما نسبت تصویرش 16:10 هست که باعث میشه تصویر به صورت Letterbox در بیادو کاریش هم نمیشه کرد
?!؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3376036&postcount=42
فلش یا دیسک رو بذار .برو به Picture Library اگه فلش گذاشتی برو روی Portable Device اگه دیسک گذاشتی برو روی current disk.برو روی عکست Y رو بزن (set as backgruond)حلهنقل قول:
خوب عزیز ایشون رزولوشن مانیتورشون 1200*1920 هست و میخوان که رزولوشن را به 1080*1920 تغییر بدن که نمیشهنقل قول:
نه! منظورم رو متاسفانه به خوبی متوجه نشدید. اتفاقا من می خوام به صورت letterbox نمایش داده بشه که نمیشه. به جاش وقتی رزولویشن 1080*1920 انتخاب می کنم، تصویر به صورت Scale و کشیده شده و تمام صفحه نشون داده میشه، در حالی که من می خوام، تصویر دو تا نوار سیاه 60 پیکسلی یکی بالا و دیگری در پایین صفحه داشته باشه که متاسفانه اینگونه نیست. راه حلی وجود داره؟نقل قول:
سوال اول را که پاسخ دادن اما سوال 2: نسبت تصاویر این کنسول بر روی 16:9 تنظیم شده ولی مانیتور شما نسبت تصویرش 16:10 هست که باعث میشه تصویر به صورت Letterbox در بیادو کاریش هم نمیشه کرد
اهان فهمیدم!:20:نقل قول:
تو تنظیمات کنسول که همجین امکانی نیست شما باید ببینید که مانیتورتون مثل مانیتورهای crt یه همچین امکانی داره که بتونه اون دو نوار سیاه را ایجاد کنه یا خیر تا ازون راه بتونین این کار رو انجام بدین
دوستان بهترين تنظيمات كه تو قسمت display consol هست براي LCD full HD چي هست ؟؟؟