نقل قول:
عالیه خطتون شما میتونید حداکثر سرعت رو بگیرید :n38:
Printable View
نقل قول:
عالیه خطتون شما میتونید حداکثر سرعت رو بگیرید :n38:
//////////////
دوستان این مشکل پینگ از ساعتای 4 - 5 به بعد چیه جریانش روی مخ رفته من ویندوزم 10 هست ربطی به ویندوز داره یا خیر؟
کسی این مشکل رو داشته در این یک هفته؟
تو شاتل و ایرانسل بازی Hunt فیلتر هست، ای اس پی عوض کردم، امروز خطم وصل شده، بطور معمولی بازی باز شد، اما پینگ یه مقدار بالا بود، حتی موقع بالا بودن هم حداقل 10 تا 15 میلی ثانیه کمتر از شاتل بود. این نشون میده فیلتر ها سلیقه ای هستن و از ای اس پی به ای اس پی دیگه فرق میکنن
بعد که پروفایل گیم روی خط فعال کردن، دوباره بازی هانت فیلتر شد از روی صبانت ...
اما پینگ خیلی اومد پایین ، گوگل رسید به 50 از مشهد
سرویس کاهش پینگ godping.ir زدم روی سیستم بازی، رفع فیلتر شد بازی هانت و پینگش اومد زیر صد
الان تازه وضعیت گیم درست شد، این ای اس پی ها خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن، ده تا ای اس پی عوض کردم
نه که خیلی وضعیت اینترنت ایران درست و حسابی هست، ای اس پی ها هم هرکدومشون میان یه ایده مسخره اضافه میکنن به قوانینشون
یکی مثل شاتل پروفایل گیم رو روی 16 مگابیت نمیده، یکی مثل پیشگامان میاد به همه پروفایل گیم میده اما در هفته نصف روز قطعه و یا تایم اوت و نوسان شدید داره
یکی مثل پارس آنلاین میاد پروفایل گیم میده، بعد دل به خواهی از روی خط بطور سرخود بر میدارش، از طرف دیگه دائم پینگش نوسان میکنه چه با پروفایل گیم و چه بدون پروفایل گیم
روانی میکنن آدمو، واقعا اعصاب نمیذارن :n35:
یه سوال :
اگه من سرویسم رو شارژ نکنم و شاتل خودش جمع اوری کنه ایا فرقی داره با زمانی که درخواست تخلیه میدیم ؟ ینی ممکنه یه کاریش کنه که جمع اوری بشه ولی پورت تخلیه نشه ؟که نتونم از جای دیگه سرویس بگیرم ؟
اگه سرویست تموم بشه و تخلیه نکنی، ممکنه هیچوقت پورتت رو تخلیه نکنن و از روز درخواست فسخ و جمع آوری 3 تا 7 روز زمان میبره طبق قراردادی که امضا کردی تا تخلیه کنننقل قول:
اما اگه پورت کم داشته باشن، ممکنه بعد از تموم شدن سرویس بصورت خودجوش، خط رو تخلیه کنن.
به هرحال هرزمان که پورت تخلیه شده باشه، شما میتونی هر آی اس پی که دوست داشتی دوباره درخواست رانژه بدی و فرقی نمیکنه که خودت درخواست تخلیه داده باشی و یا اینکه خودشون بعد از یک مدت، خط شما رو جمع آوری کرده باشند.
من موارد زیادی دیدم که حتی بعد از چند سال هم به دلیل عدم مشکل کمبود پورت، آی اس پی ها خط مشترک را تخلیه نکردن.
این نکته را هم در نظر داشته باش که تا زمانی خط شما تخلیه نشده باشه، مخابرات یک مقدار جزئی را به عنوان آبونمان هر ماه روی قبض تلفن بخاطر سرویس ADSL از شما دریافت میکند
نقل قول:
من هم همیشه مشکل پینگ آزارم داده... الان چه سرویسی دارید شما ؟ پینگتون به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده الان ؟
صبانت - مشهدنقل قول:
تو این دو سه سال اخیر که ای اس پی های مختلف جابجا شدم، با اطمینان میتونم بگم کمتر از یک ماه در مجموع پینگی در حدود 115 میلی ثانیه داشتم و همیشه بالاتر بوده
اما الان با پروفایل گیم صبانت به مقداری رسیدم که قبلا ندیده بودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قطعا میدونین که توی بازی پینگ مقداری بالاتر میره، برای همین پیشنهاد میکنم سرویس های کاهش پینگ رو در کنار آی اس پی با پینگ پایین خودتون تست کنید.
ممنون دوست عزیز.... من چندین ساله دنباله راه حلیم که پینگمو برسونه 70 اینه به این آیپی ها....نقل قول:
متاسفانه امکان استفاده اون سرویس ها روی کنسول مقدور نیست و به دنگ فنگ کنسولیش نمیارزه
این آی پی ها که واسه شما بازی نمیشه، پینگ خود سرورهای بازی مهمهنقل قول:
اگه یک مودم TF-I60 ایرانسل داری یا یک مودم مثل B525 هواوی، میتونی با کابل؛ نت ADSL خودت رو به مودم بدی و از اونور با یک کابل دیگه به کنسول بازی .
این وسط روی اون مودم یا هر مودم VPN Client خور دیگه ای، یک سرویس کاهش پینگ فعال کنی
خیلی دنگ و فنگ آنچنانی نداره که نتونی انجامش بدی
البته اگه یک کامپیوتر رو میزی در اطراف کنسول داری، میتونی یک کارت شبکه LAN دیگه هم براش بخری که بشه دوتا کابل LAN بهش وصل کرد، یکی به مودم و یکی واسه کنسول.
اونوقت نت مودم را با سرویس کاهش پینگ به کنسول بدی، این راه یکم دردسرش بیشتر از راه اول هست اما به هرحال شدنیه و بنظرم بازم مقداری پینگ رو بهبود میده
البته اگه پینگت بالای صد نیست، مشکل زیادی نداری بازم و قابل بازی کردنه، اما اگه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی باید تدارک استفاده از این سرویس ها رو بچینی