معرفی 25 عطر با رایحه ی گل رز، که دوستداران عطر، باید آن ها را تجربه کنند
معرفی 25 عطر با رایحه ی گل رز، که دوستداران عطر، باید آن ها را تجربه کنند
نبض تپنده اشتیاق من برای بوییدن چه رایحه ای است؟ اغلب جاذبه ای که در عطرهای گلی و به ویژه عطر هایی با پایه گل رز وجود دارد، مرا به سمت خود می کشد. به همین دلیل میخواهم این بخش را با یک لیست از عطرهای رز گونه ای که باید تجربه شوند، پیش ببرم.
رز خالص
01
Rose Absolue Annick Goutal
نیک گوتال برای من همچون دروازه ای بسوی شیفتگی عطرهاست. چرا که عطرهایی الهام گرفته از رایحه رز ارایه می دهد. گل رز خالص ترین و واقعی ترین تجسم عطر گل رز در میان گروه عطرهای ارایه شده توسط این شرکت است. این عطر همزمان رایحه شش مدل گل رز را همچون دسته ای درخشنده از گلهای رز، بسمت شما می تاباند:
(گل رز مه، ترکی، بلغاری، رز دمشق، رز مصری و رز مراکشی)
02
Eau Rose Diptyque
ادو رز آخرین عطر ارایه شده توسط یکی دیگر از عطر سازان نیش فرانسوی می باشد که دارای سادگی لذت بخشی است و رایحه رزهای صورتی و تازه ای که آفتاب به آنها می تابد، و تازه چیده شده اند را بهمراه هاله ای از لیمو و عسل، پخش میکند. بعلاوه ظاهر و ترکیب ان بصورت هنر مندانه ای طراحی شده است.
03
Red Roses Jo Malone
جو مالون طرفداران اصلی خود را با ارایه ی عطرهایی که دقیقا بوی نام ان ها را می داد بدست آورد و در زمان خودش ایده ای خلاقانه بود. این عطر برای من همیشه تجسمی از یک دسته گل چیده شده بود تا مجموعه گل هایی که در یک باغ هستند. تعجب اور نیست که این عطر خط بوی خوبی دارد و حس شادابی گل های تازه کاشته شده را می دهد.
متن طولانیه دوستانی که علاقه دارن از منبع میتونن کاملش رو بخونن
منبع مجله لوکس بایر