har 2 min dc
Printable View
har 2 min dc
تصوری که من از پچه های poland دارم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:|
Fuck کاشکی این زندگی هم دکمه Skip داشت آییییییییییییییی نـــــــفــــــــــس کــــــــــــش هست کجا این دکمه :n24:
اگه می داشت این 1 ماه رد می کردم راهت هیف که موجود نیست :n28: خدایی 2 3 روزه حال ندارم دیگه :n14:
Fuckبهت پیشنهاد می کنم حتما فیلم click از آدام سندلر رو ببینینقل قول:
کاشکی این زندگی هم دکمه Skip داشت آییییییییییییییی نـــــــفــــــــــس کــــــــــــش هست کجا این دکمه :n24:
اگه می داشت این 1 ماه رد می کردم راهت هیف که موجود نیست :n28: خدایی 2 3 روزه حال ندارم دیگه :n14:
واس من درسته :n19:
Twitch Meta
کد:卐 卐 卐 Hᴇʟʟᴏ , ᴛʜɪs ɪs Hɪᴛʟᴇʀ ᴡʀɪᴛɪɴɢ ᴛᴏ ʏᴏᴜ ғʀᴏᴍ ʙᴇʏᴏɴᴅ ᴛʜᴇ ɢʀᴀᴠᴇ. I ᴊᴜsᴛ ᴡᴀɴᴛᴇᴅ ᴛᴏ ʟᴇᴛ ʏᴏᴜ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜʀ ᴍᴏᴅs ᴅᴏ ᴀ ɢᴏᴏᴅ ᴊᴏʙ ᴏғ ᴄᴀʀʀʏɪɴɢ ᴏɴ ᴍʏ ʙᴇʟɪᴇғs. 卐 卐 卐
خدایی من اهل نفرین نیستم اما امشب بعد یک هفته کاری اومدم چند دست بازی کنم که هر 5 مین دی سی شدم فقط میگم همینطور که اینا این یک ذره تفریح و لحظه های شاد و ازمون گرفتن خدا شادی رو از زندگیشون بگیره فقط همین:n03::n30:
شماها جای اینکه مثل بی عرضه ها بشینین اینجا آبغوره بگیرین یه کاری بکنین !
همش زیر سر ارتباطات زیر ساخت هست این حروم زاده های بی ناموس پهنای باندی رو که میخرن 300 400 دلار و میفروشن 37 میلیون تومن ( به غیر از سودی که خود ISP هم میکشه روش و یه حجمی آشغال به ما میده ) انگار این دزدی ها براشون کافی نیست گند زدن به کل پروتکل UDP . نه میشه اسکایپ درست و حسابی وصل شد نه میشه بازی کرد اینا به درک ! جواب مشتری هام رو باید چی بدم ؟ بگم مملکت تخمیه با Remote Desktop نمیتونم به سرور نازنینم وصل بشم ؟ چون یه آقا زاده ای گفته مبادا فساد بشه مردم توی سایت های پو-رن برن !!!
ایمیل مدیر عامل زیر ساخت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن دزد مورد نظر ( مدیر عامل ) : 88113445
رئیس وزارت ارتباطات و فناوری : 88498396
ایمیل دزد مورد نظر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز باید زنگ و ایمیل بزنید و فحش ناموسی بدید چون من قبلا با همه اینا صحبت کردم و هیچ کدوم زیر بار نمیرن !
کسایی که -- و Deface بلدن به سایت های ارتباطات و فناوری اطلاعات و زیر ساخت حمله کنن هم Deface هم DDOS اگر هم میتونن خرابکاری به هر نحو ممکن
توی این مملکت حق رو بهت نمیدن به زور باید بگیری حقتو ...
از این پست های تهدید آمیز نزنید،
تنها نتیجه اش اینه که یا فروم فیل میشه یا این تاپیک بسته میشه!
اومدیم جمعه صبح یه دست lol بزنیم، گفتیم الآن همه خوابن سرعت خوبه،
پینگ هم عالی بود روی 200 ثابت بود بدون Packet Lost (همیشه با پینگ 350 و 25 درصد Packet Lost بازی میکنم)
آقا هر 4 دقیقه یه بار قطع میشد، باید آیپی رو عوض میکردم تا بتونم 4 دقیقه دیگه بازی کنم،
تمام هفته رو سر کاریم به امید این صبح جمعه هفته رو میگذرونیم آخرش هم اینطوری ... :n15:
کاش میشد Riot یک فکری بحال ما بکنه مثلا یک سرور مخصوص ایرانی ها با پورت مجزا..:n29::n27: