آی بچه!!! خجالت نمیکشی خالی میبندی؟!؟!؟!؟!؟!؟ هان؟!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آی بچه!!! خجالت نمیکشی خالی میبندی؟!؟!؟!؟!؟!؟ هان؟!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
هه هه هه!
خوب مگه من چمه! مگه من دل ندارم مگه من پشمک دوست ندارم مگه من .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بار اومدیم خالی ببندیما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میزارن؟!@! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه مگه کاره دیگه ای نداری که میای اینجا هی پستا یه منو چند بار میخونی که از حفظ شی!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو درس میخون مگو چیست مشخ / که پی سی محله بن شدن دگیست و بس!
داریوش نظرت راجع به اینکه بعد از 100 سال که اون نی نی خوشمله تو امضای راه کویر رو گرفتن حذفیدن و گفتن بر طبق قوانین نیست چیه؟
راست بگو هان!!! مدیون میشی هان!!!
سلام داريوش جون
خوبی خوشی ؟ همه خوبن ؟ به من سلام ميرسونن ؟ مدير جون خوبه ؟ خوش ميگذره اينجا نشسی ؟ شايدم واسادی ، شايدم دراز کشيدی ! شايدم شايدم پاهاتو گذاشتی رو ميز مانيتور رو گرفتی تو بقلت داری اينجا رو ميخونی ! ( مصل من!)
ناراحت نيستی منو نميبينی ؟ خجالت نميکشی .... نه اينو نميگم ، اه انقدر همه گفتن خجالت بکش ميترسم جر بخوره ... چه خبر از کيبورد خان ، تو پيسی چه ميکنی ؟ ا تو هم اينجا عزوی ؟ اه فعال هم که هستی پس چرا من تا حالا نديدمت ؟ ( وای ازاب وجدان گرفتم ! تا حالا دروق نگفته بودم!! (
خوب احوال پرسی بسه خسته ميشی ... اِ سلام داريوش تويی ؟ چه خوب شد ديدمت بچه ها خوبن ؟ مدير جون خوبه ؟ ..... وای ببخشيد من بعزی وقتا يادم ميره چی نوشتم ! مخصوصا الان که .................... از .... ..... ......شده و ..... با ...... ...... چيزه ............که ...........ميباشد. نخته
سوال خاصی ندارم فقت::31::46:
چرا هر وقت هر جا منو ببينی ميزنی ؟ زورت به من ميرسه ديوار از من بلند تر پيدا نميکنی ؟
کدومو بيشتر دوس داری ؟
دريم ويور!
فرونت پيج
هويج .
ايميج ردی!!!
فاير ورکس
چرا بعزی از مناطق زمين با اين که در آنها استعداد های کشف نشده زیادی وجود دارد با اهداس معدن هويج نميکارن ؟
چرا الاق ها در زندگی خود هويج زيادی توليد نميکنن ؟
چرا نميشه با کد هایhtml خونه ساخت ؟ ولی با هويج ميشه ؟
چرا ايميج ردی سی اس تری ! نساختن ؟ مگه کجا بودی ؟تو که اينهمه وقت بيکار بودی چرا نرفتی پيشه برو بچ کارشونو راه بندازی ؟
چرا يک مهندس معدن برای هويج کاری مناسب است ؟
-استعدادش اکتشاف شده ؟
-قشنگ چاله حفر ميکنه!؟
-توانايی استفاده بهينه از فتو شاپ داره ؟
-خونشون
چرا اينجا که من هستم ( وسط جنگل ) ای دی اس ال نداريم ؟
-واسه مخابرات هزينه های وارده به صرفه نيست
-اقا خرسه سيم تلفن ها رو به جای هويج خورده ؟
-نيازی نيست همه از فيبر نوری استفاده ميکنن
-اين گزينه رو ميگم شما هم همدردی کنين : اخه آی اس پی ها ی اينجا وايرلس 128 شيرينگ رو با سرعت حد اکثر 2 کيلو ميدن 120000 تومن حال ميکنن
چرا من امروز حالم گرفتست حوصله شوخی ندارم ؟
-آخه يکی يه سرور 2000sql رو جای 2005 قالب کرد بهمون بعد گفت 2005 ه منم بی خبر يه برنامه نوشتم که اجرا نشد 3 ساعت دنباله پرتقال فروش ميگشتم !
-يه هاست ديگه واسه خودم خريدم خرم کردن جاي فريم ورک 3.5 همون 2 انداختن بهم بعد ميگن ارتقاع به 3.5 فعلا امکان پذير نميباشد!
-امروز بعد از دانلود 75 مگا بايت از 85 مگابايت با سرعت 5 کيلو بايت بر ثانيه برق رفت 7 ثانيه بعدش اومد دانلودش از رپيد بود رزيوم نداشت!
-آدامسه هويجم تموم شد
چرا انجمن طراحی وب انقدر با حاله ؟
چرا نزديک کنکوره ؟
چرا کرگدن آب هويج دوس نداره ؟
چرا من اولين بارمه تو صندلی داغ يکيو اذيت ميکنم ؟
چرا مايکروسافت انقدر مهربونه ؟
چرا اينجا تگ لينک خاموشه ؟
چرا این جمله تو رو ياد کدوم ميندازه !!!؟asp.net بهتر از php است ؟!!!( ميمردم اينو نميگفتم !!!)
-کلنگ
-آشنا کردن زورکی حتی به قيمت مشتو لگد
-دريم ويور سی اس تری چيز خوبيه ولی اکسپرشن وب بيتره
چرا .................................................. .............................. ........................... ؟
چرا ............................... در .............................................. ؟
چرا .......................... .........................از..................... .................. .................. ؟
چرا .................................................. .......... ؟
اين چنتا سوال نميدونم چرا فيـلـتر شد من که حرف بدی نزدم فقت گفتم.............................. .
چرا پست های تو متفرقه رو نميشمارن ؟ ( يه پستم حروم شد! )
چرا انگيزت از جواب دادن اين سوالا چی بود ؟
چرا من خسته شدم بسکه تايپيدم ؟
چرا ديگه کاری نداری ؟
چرا سلام برسون به ما هم سر بزن ، خوشحال ميشم.
چرا لطفيدی.
چرا خدا فذ.:10:
چی بگم والا؟ قضیه ماله من هم همینطوریا بود فقط برایه من یه خورده کوچیک تر هم بود:31:نقل قول:
به این موضوع رسیدم که در مواقعی از 24 ساعته شبانه رو حجم و سایزه عکسهای امضاها غیر متعارف میشه ولی در باقیه ساعات مشکلی ندراه
بستگی به شانسه طرف داره که تو اون موقع مدیرا ........................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل پخ پخ شه یا نه!
ultimator
سلام داريوش جون
سلام نیما جان
خوبی خوشی ؟ همه خوبن ؟ به من سلام ميرسونن ؟ مدير جون خوبه ؟ خوش ميگذره اينجا نشسی ؟ شايدم واسادی ، شايدم دراز کشيدی ! شايدم شايدم پاهاتو گذاشتی رو ميز مانيتور رو گرفتی تو بقلت داری اينجا رو ميخونی ! ( مصل من!)
بله جمیعا همگی سلام میرسونن جاتون خالی اینجا اولش گولم زدن گفتن به صرفه ناهار و شام هست ولی فعلا که افتاده گردنه خودمون با تن و نیمرو و نوشابه و نون بربری زنده ایم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ریموت میخونم کلا!!!:31:
ناراحت نيستی منو نميبينی ؟ خجالت نميکشی .... نه اينو نميگم ، اه انقدر همه گفتن خجالت بکش ميترسم جر بخوره ... چه خبر از کيبورد خان ، تو پيسی چه ميکنی ؟ ا تو هم اينجا عزوی ؟ اه فعال هم که هستی پس چرا من تا حالا نديدمت ؟ ( وای ازاب وجدان گرفتم ! تا حالا دروق نگفته بودم!! (
نخیر شما که عزیزه دلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطور که میگن هم عضوم هم کاربره مهمی هستم تا اونجا که اگه من نباشم پی سی میلنگه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب احوال پرسی بسه خسته ميشی ... اِ سلام داريوش تويی ؟ چه خوب شد ديدمت بچه ها خوبن ؟ مدير جون خوبه ؟ ..... وای ببخشيد من بعزی وقتا يادم ميره چی نوشتم ! مخصوصا الان که .................... از .... ..... ......شده و ..... با ...... ...... چيزه ............که ...........ميباشد. نخته
khavaahesh! همه باز یک صدا سلام میرسونن! بله بله کاملا فهمیدم و درکیدمتون!
سوال خاصی ندارم فقت::31::46:چرا هر وقت هر جا منو ببينی ميزنی ؟ زورت به من ميرسه ديوار از من بلند تر پيدا نميکنی ؟
من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه جانم من کجام دسته بزن داره؟
اصلا به من میاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدومو بيشتر دوس داری ؟
دريم ويور!فرونت پيجهويج .
ايميج ردی!!!فاير ورکس
هویج و آیس پک!!! همشون خوشمزن ولی بستنیش خوشمزه تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بعزی از مناطق زمين با اين که در آنها استعداد های کشف نشده زیادی وجود دارد با اهداس معدن هويج نميکارن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون آوازه یه من هنوز به اونجا ها نرسیده
چرا الاق ها در زندگی خود هويج زيادی توليد نميکنن ؟
چون بیشتره راندمانه تولیدشون شامله چغندرقند و قنده چغندر میشه
چرا نميشه با کد هایhtml خونه ساخت ؟ ولی با هويج ميشه ؟چون هویج از استحکامه بیشتری برخورداره و در درسه مقاومت مصالح ازش به نیکی یاد دشه
چرا ايميج ردی سی اس تری ! نساختن ؟ مگه کجا بودی ؟تو که اينهمه وقت بيکار بودی چرا نرفتی پيشه برو بچ کارشونو راه بندازی ؟دیدن همه از این آواتار و امضاهای من دوست دارن و یه وقت همش برایه خودشون میسازن
این شد که چنین شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا يک مهندس معدن برای هويج کاری مناسب است ؟-استعدادش اکتشاف شده ؟-قشنگ چاله حفر ميکنه!؟
-توانايی استفاده بهينه از فتو شاپ داره ؟-خونشون
متاسفانه چون مهندس مذکور از دیروز وارده اتاقه تمساح ها شده و هنوز خارج نشده پاسخی نمیتونم بدم
چرا اينجا که من هستم ( وسط جنگل ) ای دی اس ال نداريم ؟
چون شاخ و برگه درختا جلو تابشه خورشید رو میگیره!
-واسه مخابرات هزينه های وارده به صرفه نيست
-اقا خرسه سيم تلفن ها رو به جای هويج خورده ؟
-نيازی نيست همه از فيبر نوری استفاده ميکنن
اين گزينه رو ميگم شما هم همدردی کنين : اخه آی اس پی ها ی اينجا وايرلس 128 شيرينگ رو با سرعت حد اکثر 2 کيلو ميدن 120000 تومن حال ميکنن
ایرانه دیگه در کل زیاد سخت نگیر
چرا من امروز حالم گرفتست حوصله شوخی ندارم ؟-آخه يکی يه سرور 2000sql رو جای 2005 قالب کرد بهمون بعد گفت 2005 ه منم بی خبر يه برنامه نوشتم که اجرا نشد 3 ساعت دنباله پرتقال فروش ميگشتم !-يه هاست ديگه واسه خودم خريدم خرم کردن جاي فريم ورک 3.5 همون 2 انداختن بهم بعد ميگن ارتقاع به 3.5 فعلا امکان پذير نميباشد!-امروز بعد از دانلود 75 مگا بايت از 85 مگابايت با سرعت 5 کيلو بايت بر ثانيه برق رفت 7 ثانيه بعدش اومد دانلودش از رپيد بود رزيوم نداشت!-آدامسه هويجم تموم شد
گزینه 3 و 4 در هنگامی که برق رفته بود؟
چرا انجمن طراحی وب انقدر با حاله ؟
چون من اونجام و دوستان اونجان و من هم باز اینجام
چرا نزديک کنکوره ؟
چون قلندر تا صبح بیداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کرگدن آب هويج دوس نداره ؟
چون بچه که بوده مامانش به زور آب هویچ زیاد بهش میداده؟
چرا من اولين بارمه تو صندلی داغ يکيو اذيت ميکنم ؟
چون نصفه شبه و فک میکنی داری خواب میبینی؟
چرا مايکروسافت انقدر مهربونه ؟
چون Linux مهربون تره؟
چرا اينجا تگ لينک خاموشه ؟
چون پی سی ورلده و باید یه فرقی با انجمن های دیگه داشته باشه هر طوری که شده؟
چرا این جمله تو رو ياد کدوم ميندازه !!!؟asp.net بهتر از php است ؟!!!( ميمردم اينو نميگفتم !!!)-کلنگ-آشنا کردن زورکی حتی به قيمت مشتو لگد-دريم ويور سی اس تری چيز خوبيه ولی اکسپرشن وب بيتره
گزینه 4!!!
چرا .................................................. .............................. ........................... ؟چرا ............................... در .............................................. ؟چرا .......................... .........................از..................... .................. .................. ؟چرا .................................................. .......... ؟اين چنتا سوال نميدونم چرا فيـلـتر شد من که حرف بدی نزدم فقت گفتم.............................. .:21:
همین کارا رو میکنی که با مدیرا اشتبات میگیرن با اون آواتارت!
چرا پست های تو متفرقه رو نميشمارن ؟ ( يه پستم حروم شد! )
چون اینجا پست سهمیه بندی شده و باید کارت بزاری
چرا انگيزت از جواب دادن اين سوالا چی بود ؟
همینطوری که کسی بی جواب نمونده باشه رو زمین
چرا من خسته شدم بسکه تايپيدم ؟
چون انگشتات مونده لا دره ماشین؟
چرا ديگه کاری نداری ؟
چون خوابم میاد؟
چرا سلام برسون به ما هم سر بزن ، خوشحال ميشم.
چون حتما! منم همینطور...
چرا لطفيدی.
چون لطف داری
چرا خدا فذ.:10:چون موفق وموید باشی عزیز و همینوطور از خطره بن در جوانی مصون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/quote]
به به...
سلام اقا داریوش گل!
بعد مدتها یه سر زدم به پی سی دیدم... بازم تو داروگر!!!!!
اول از همه اینکه حیف دیر رسیدم و هر چی سوال مهم بود ازت پرسیدن...
مثل : چرا انقده اسپم میدی؟ :دی
خوب حالا سوالای من:
1-دوست داشتی یه انگشت نداشتی ولی مدیر میشدی تو پی سی؟
2-چرا پی سی مثل قبلا نیست؟(چون تو زیاد اسپم میدی؟)
3-چرا بجای متال 6و8 گوش نمیدی؟
4-چجوری نشستی روی صندلی داغ(با فرض داغ بودن!) که جاییت نسوزه؟(مثل: ... بی ادب! شلوارتو میگم!)
5-اگه شرط زن دلخواهت(دختر دلخواه) برای ازدواج این باشه که دیگه اسپم ندی،چیکار میکنی؟
6-پس چندتا؟
خسته نباشی.خیلی مخلصیم.
آقا داريوش سلام
خسته نباشي
چند وقت بود مي خواستم يه سؤالي ازت بپرسم روم نمي شد ولي وقتي اينجا رو ديدم گفتم حالا ديگه وقتشه:
به اين جمله ها كه از خودت نقل قول گرفتم توجه كن:
نقل قول:
سیم خارداره دل
نقل قول:
با یه خانومه نا محرم
نقل قول:
جاله چند نفرو میگیری!!! مخصوصا در صورته بروزه بن و ترش
نقل قول:
ساعت3 دمه پلیس راه
اون قسمتايي رو كه قرمز كردم مي بيني؟نقل قول:
دوده کامیون ها رو میخوردم
سؤالم اينه كه چرا آخر اين كلمه ها از حرف ه استفاده مي كني؟
برام سؤال شده كه اين دستور زبان فارسي جديده يا اشكال از فرستنده ست؟:31:
فقط همين سؤال رو داشتم.
خداحافظ....
doyenfox
به به...
به به به
سلام اقا داریوش گل!
سلام عزیزه دل میثم خانجان!:10: اینورا...
بعد مدتها یه سر زدم به پی سی دیدم... بازم تو داروگر!!!!!
:31:خواهش مرس بسی منت گزاشتید
اول از همه اینکه حیف دیر رسیدم و هر چی سوال مهم بود ازت پرسیدن...
نه اینجا هر چی بپرسن باز من جواب میدم و جواب ها هم معمولا در مورادی random هستن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل : چرا انقده اسپم میدی؟ :دی
هه هه هه!
مثل: بابا من اسپم نمیدم فقط یه مقدار پست هایی که میدم اسپم خوریشون خوبه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا سوالای من:
بفرما....
1-دوست داشتی یه انگشت نداشتی ولی مدیر میشدی تو پی سی؟
میگفتی دوست داشتی ناخونت رو میگرفتی ولی مدیر میشدی هم باز میگفتم ..... نع! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چرا پی سی مثل قبلا نیست؟(چون تو زیاد اسپم میدی؟)
نخیر چون اسپم سوارا و پیاده هایه قدیمی و قبلی به دلایلی هجرت کردن
3-چرا بجای متال 6و8 گوش نمیدی؟
چون یه وقت چشام مثله آکوا 6 و 8 میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چجوری نشستی روی صندلی داغ(با فرض داغ بودن!) که جاییت نسوزه؟(مثل: ... بی ادب! شلوارتو میگم!)
چون کلا فرضه مسیله ایراد داره و از بس خنکه که نمیتونم یه نیمرو درس کنم روش بخورم چه برسه که .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پوشکه بچه یه my baby رو هم پیشنهاد میکنم:27:
5-اگه شرط زن دلخواهت(دختر دلخواه) برای ازدواج این باشه که دیگه اسپم ندی،چیکار میکنی؟
طلاق قبل از ازدواج! به قولی طلاقه زودرس!×!
اگه زورم هم بهش نمیرسید خوب صفحه دومه شناسنامم رو و اگه کم بود کلش رو قورط میدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشم رو دست نداره! نه؟:21:
6-پس چندتا؟
گوگول تا
خسته نباشی.خیلی مخلصیم.[/quote]
سلامت باشی بسی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی و ممنون که وقت دادی هر چند اندک به ما
موفق و قشنگ باشی:12::11:
در پیه کسادیه بازاره صندلی داغ خودم از خودم میپرسم جواب میدم با فرضه اینکه خودم فرده غریبی هستم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 1
DaRiOuShJh
سلام داریوش جان خیلی مخلصیم...
سلام آقا داریوشه گل خوبی شما اینورا راه گم کردی ما بیشتر عزیز
امیدوارم بسی خوش گزشته باشه اون بالا و مفیوض گردیده باشی هر چند اندک
چی بگم والا خبره خاصی نبوده تا به حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید در آینده خبری بشه!
منم گفتم یه چند تا سوال داشته باشم به دور از ادب و مرام نیست
مرسی خیلی لطف کردی شما! بازاره اسپم!!! (اینقد تلقین کردن که خودمم باور شده!!!) هم بد کساده
بریم سره سوالا:
شما برو منم پشتتون دارم میام
1. شما که اینقد باحالی خوش به حاله دوستات
بله واقعا در مواقعی بهشون حسودیم میشه که دوستی مثله من دارن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. چرا دخترایه این دوره زمونه اینقد بی مرام شدن!!! نه شما رو تو تاپیکه خودشون دعوت میکنن نه میان اینجا یه حالی چیزی بپرسن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بگم والا؟
3. اون بالا که نشستی خوش میگزره؟
ای گشنگی میکشیم دودی جات!!!! نمیرسه و ... سالی یه بار یه نفر رد میشه تصادفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. چرا شما اینقد میخوای هر چی که بلدی یا داری یاد میگیری رو شرایطی ایجاد کنی که کاربرایه دیگه هم بدونه هیچ زحمتی یاد بگیرن و در شرایطی هم متلک هم بندازن؟
چه کنیم دیگه! بچه مسلمونیم و زکاته علم آموختنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. اون عکسه سمته چپی و نوشتش یعنی خدایی نکرده شیطان پرستی؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه اون چه سنمی به این موضوع داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنایه ای داره به معاد و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. خجالت نمیکشی با این سن متال! گوش میدی، چی هست آخه دلخراشه صداش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودمم نمیدونم چرا؟ ولی آخه بعضی هاش باحالن ها! با دلخراشاش چه کار داریم
relaxation رو بچسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم هنر به این میگن در مورادی اکثرا به صورته دستی و با ریتم های مختلف و متفاوت هستن و حتی موزیکش به تنهایی آدم رو خسته نمیکنه و مثله اکثره سبک های دیگه ریتمه تکراری و پیش بینی شده ای نداره
7. معمولا تو روزایه معمولی و روزایی که خونه هستی چه قد پایه PC هستی؟
کاری نداشته باشم و مشاغل و ... تقریبا 13-14 ساعت
8. از کی شروع کردی که به اینجا رسیدی؟
ای از بچگی هم به این موارد و کلا بازیهایه کامپیوتری و... علاقه داشتم ویه دم از 7-8 سالگی تویه کلوپ هایه بازی از اتاری گرفته تا میکرو و سگا و سونی و .... صندلی نشین و کاربره فعال بودم:31:
در tekken 3 و ورژن هایه بعدیش هم معمولا رو دست نداشتم و شرطی های خوبی میزدم
از حساب گرفته تا پیتزا و پول های کلان!!! (البته برایه اون موقع)
ولی هیچ وقت از فوتبال و بازیهایه ورزشی خوشم نمیومده وقت تلف کردنه بازی باید بازی ای باشه که فقط بازی کننده ذوق نکنه برایه بیننده ها و .... هم حذاب و غیر منتظره باشه!!!
حدودا 8-9 یالی هم میشه که از html 3 شروع کردم و نم نم اومدم جلو
اونم از اونجا شروع شد که یه کتابه پاره رو تو کوچه پیدا کردم و به نظرم سالم و به درد بخور اومد آوردمش خونه دیدم HTML رو آموزش داده و این شد که شروع کردم
کلاس ملاس هم یختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. چرا پس همچین خبری نشده صندلی داغت؟
10. یاده بچه های قدیمیه تاپیکه : بررسی موسیقی متال" به خیر.... خبری داری ازشون
آره با چند تاییشون هنوز در تماسم و هنوز با هم فعالیت داریم
ولی یه نمه پخش و پلا شدیم و امیدواریم دوباره بتونیم به همون جوه قدیمی و دوستانه و با حال برگردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11. از آواتار و امضات خوشم میاد و دوست دارم شبیهش یکی داشته باشم... نظرت چیه؟
آموزشش رو گزاشتم تو قسمته آموزشه فتوشاپ
سادس چیزی نداره فقط یه مقدار حوصاله میخواد و چند تا براشه خوب که اونجا هم source معرفی کردم
من معمولا این گفته رو دنبالمیکنم که میگه:
اگه کسی رو میخوای سیر کنی بهش ماهی بده، اگه دوست داری از کمکه خودت بی نیازش کنی بهش ماهیگیری رو یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12. اگه با عکسه خودت تو آینه میتونستی حرف بزنی دوست داشتی بیشتر بهش چی بگی؟
میگفتم: به به به چه آقایه شخیص و خوشتیپی شماره میدی یادگاری؟:31:
یه ذره هم بد و بیراه میگفتم و در انتها میگفتم:
مردک برو دری میخون مگو چیست درس!
13. تا کی تو پی سی میمونی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندانم!
14. بازی دوست داری؟ چه بازی هایی بیشتر اگر دوست داری؟
تو مورده قبل اشاره کردم!
تو کنسول که جوون بودم داشتم بازیهایه action 3 rd person مثلا همین tekken و god of war و ... تو این مایه ها
تو پی سی هم که با موی و کیبورد خوراکه بازیهای 1st person و RPG هست
از قدیم عاشقه unreal tournamet تا 2003 اش , quack تا arena اش بودم
البته استراتژیک باحال هم دوس دارم مثله:
Yuri's revenge & red alert 2
pharaoh
generals
settlers
strong hold اولی
war craft
و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15. موضوعه درخواسته آرشیویه بازیت که تاپیک زدی و تو امضات گزاته بودی چی شد؟
خودم تا 2003 تقریبا آرشیوه کاملی داشتم حدودا 600-700 ای ولی یه مدت دیگه دور افتادم و عقب موندم
از طرفی هم بعضا سی دی ها دارن تو این مدته 6-7 ساله خراب میشن
گفتم ببینم کسی داره که گویا نداشت
خبری نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16. فیلم اینا زیاد میبینی؟
ای اره چیزی گیرم بیاد میبینم
قبلنا بیشتر دنبالش بودم ولی از وقتی که --- رو برایه خودم گرفتم کمتر میرم دنبالش چون ماهواره هم هست اگه وقت کنم همون رو چیزه به درد بخوری داشته باشه میبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17. موسیقی هم که تابلویه دیگه همه میدونن
18. AC بالا B بالا AB دسته پایین میتونه چی باشه؟
رمزه چند خط کردن در کامبته سگا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19. از پی سی راضی هستی؟
چی بگم والا ای خوبه با این سخت گیری و قوانینه دست و پاگیرم بعضا داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20. چرا آدرسه انجمنتون به کلمه های سانســـــــور شده یه انجمن اضافه شده؟
چون یه انجمنه دیگس و به اتاقه تمساح ها مربوطه؟:27:
21. تاپیک های به درد بخور و آموزشی هم همچین کم نداری، خودت مینویسی یا کپی / پیست میکنی؟
:20:خودم منویسم و سعی میکنم تا حده ممکن عامیانه باشه که خواننده احساسه راحتیه بیشتری بکنه و زیاد کتابی نباشه که خسته کنندتش
22. الان که داری پست میدی داری چی کارا میکنی؟
:31:همون کارایه همیشگی
winamp و موزیک
کانالها رو بالا پایین میکنم
wikipedia میچرخم
پست میدم اینجا و اونجا
لیسته دانلود منیجرم رو پر میکنم
و ....
بازم خبری نبود مزاحمت میشم
امیدوارم همچین نباشه ولی در هر صورت در خدمتیم
مرسی
god speed
بسی ممنان و موفق و پاینده باشی:40::11:
هه هه ههنقل قول:
سلام عزیزه دل خوش اومدی:10:
والا موضوعه خاصی که در بین نیس
چون میخوام بیشتر به زبانه گفتار نزدیک باشه اینه که از این روش سود میجویم همی:12:
ممنون و منور باشی
به سلامت:40::11: