سلام
فکر کردی انقدر سیستم اینا هوشمند هست؟؟؟؟
نه بابا کاری نداره که کی تاریخ اتمام اکانتت هست حتی اگه دوم هم باشه یکم شارژ اتوماتیک میشه حالا این وسط گاهی اوقات این شارژ اتوماتیک یکی دو روز دیرتر اتفاق میافته که اگه مثلا اتمام اکانتت دوم باشه و شانست یکم شارژ اتوماتیک اتفاق نیافته ( مثل این ماه که اینجوری شده) دیگه برات شارژ نمیشه چون دوم که شارژ اتوماتیک برا همه انجام میشه شما اعتبار نداری
کلا سیستمش شارژ اتوماتیک اینجوری هست که موقعی که میخواد شارژ انجام بشه نگاه به اعتبار طرف میکنه اگه اعتبار داشته باشه (حتی اگه یه روز باشه) شارژانجام میشه
کلا من چون چند تا سرویس داشتم و دارم حالت همه مختلفی رو تجربه کردم
مثلا یه بار اعتبارم 31 تموم میشد یکم رفتم تمدید اون ماه شارژ اتوماتیک نشد چون توی اون تایمی که شارژ صورت گرفته بود (بامداد یکم) من اعتبار نداشتم تمدید هم که کردم دیگه رفت ماه بعد( خود تمدید هم مثل ثبت نام نیست که اولش شارژ بشه)
راستی شما که میخوای تمدید کنی مهم نیست چون شارژت نمیسوزه هم اون دائمی و هم اعتباری( این رو هم تجربش رو داشتم) اگه تمدید کنی اعتباریت هم تا 45 روزش از زمان شارژ قابل مصرف هست
مخابرات شارژ اتوماتیکش اشتباه هست که اول هر ماه هست اینجوری بار سرویس خودشون هم زیاد هست باید روزی که طرف ثبت نام کرده شارژ اتوماتیک بشه اینجوری یه شارژ اتوماتیک تو پاچه طرف نمیره بار کاری سیستم خودشون هم توی ماه تقسیم میشه همه شارژ ها نمیره برا یک روز