آخه یه کار چرا میتونه انقدر تمیز باشه:n27:نقل قول:
آخه یه کار چرا میتونه انقدر تمیز باشه:n27:نقل قول:
سلام به اساتید!
من خجالت میکشم جلوی این بحثای حرفه ای سوالامو بپرسم!:n02:
ضبط ماشین من از اینایی هست که سی دی نمی خورن و یو اس بی هستن! مارکش کیا هست! 2تا هم باند شرکتی رو داره!
حالا میخوام 1جفتباند بخرم...برام بیس خیلی مهمه! فعلا هم بودجشم ندارم که ضبط عوض کنم!
با این ضبط میشه یه جفت باند خوب خرید تا 200تومن که بیسو خوب اجرا کنه یا باید برا بیس ساب بخرم!
ممنون میشم جواب بدین
آقا این پخش کیا خیلی خیلی مذخرفه رفیقم داره اصلا بی نهایت آشغال شما یه کار کن یه پخش سی دی خور معمولی حتی فابریکی هم پیدا کنی با اف ام پلیر کار کنی بهتر از اینه قدرت پخش کیا بد جور داغونه مگر اینکه آمپلی بهش وصل کنی فکر کنم یه جفت خروجی ار سی داره پخشتوننقل قول:
برا بیس صد در صد که باید ساب بخرین با 200 تومن نمیشه
فوقش بتونی یه آمپ دست دوم چینی و یه جفت باند 150 تومنی که با نصب و اکسسوری حدود 250 باز در میاد
ضمن عرض سلام
می خواستم پخش فابریکlL90وباندهای جلو و عقبی را تغییر بدم در عین حال نمی خام طاقچه عقب رو برش بدم و می خوام باندهای پیشنهادی سر جای خودشون در جلو و عقب قرار بگیرند پخش جدید قابلیت خواندن کارتSDوUSBرا داشته باشه , ولوم بالا استفاده نمی کنم در ضمن نمی خوام از آمپلیفایر و ساب استفاده کنم تا قیمت 1میلیون تومان دوستان راهنمایی کنند.مد نظر یک صدای شفاف هستش
ممنون
دادا میخوام ضبط سونی میخوام بخرم! 210 تومنه ولی مدلش یادم نیست! سی دی نمی خوره! ولی نیگا کردم! تنظیمات پیشرفته خوبی هم داره! ارزششو داره؟؟نقل قول:
باندها تو اجرای بیس با هم فرق دارن؟ اگه آره چه مدلی بهتر اجرا میکنه؟ حداکثر تا 170-80 تومن!
دوست عزیز اینجوری به جایی که نمیرسی هیچ چنان پشیمون میشی که نگو شما الان تمام بودجت رو بزار هدیونیت خوب بخر نه اینکه پولت رو تقسیم بر دو تا وسیله بکنی اینجوری هم هر دو به درد نخور میشن و هم کلی زده میشی از چیزی که بستینقل قول:
پخش های سونی کلا زیاد جالب نیستن چه برسه به اینکه شما اومدی و یه ارزونش رو میخوای برداری که فک نکنم صدا انچنان فرقی بکنه
یه تجدید نظر توی خریدت و بودجت بکن تا یه صدای خوب بگیری همه میان اینجا تا بین خوب و خوبتر انتخاب کنن نه اینکه بیان بد رو بدترش کنن
موفق باشید
Sent from my HTC One X
سلام خدمت همه اساتید و دوستان مخصوصاً آقا حمید بزرگوار
آقا حمید ما کوچیک شما هستیم
سلامنقل قول:
داداش نظر شخصی رو میگم
سونی تنظیمات جالبی نداره شما با این بودجه می تونید از پایونیر خرید کنید ولی بازم نظرم اینه که پولتون رو بیشتر کنید و حد اقل یه 7016 کنوود بگیرید تا ببینی تنظیمات چیه!
اسپیکر هم زیاده ولی بودجه تون خیلی کمه
اسپیکری که از نظر بیس ثابت شده 1073 DLS هست که تو یه کلیپ دیدم با 1 جفت از اونا درب بارک ماشین داشت کنده می شد
اگه بدون آمپلی میخواید میتونید 6964 پایونیر بگیرید حدود 125 تومن بدک نیست
نقل قول:
صدای با کیفیت و تمیز میخوای صد درصد آمپلیفایر میخوای
بودجتون یه خورده کمه برای این کار البته اجناس قیمت پایین هست ولی پول دور ریختنه
شما برای جلو میتونید mx165 آدیو سیستم بگیری برای عقب فکر کنم 13 سانتی باشه mx130 بگیر قیمتش چیزی حدود 350-60 تومن باید باشه هر جفتی
پخش رو میتونید 7016 بگیرید اگه بیشتر می تونی پول بدی 8019 کنوود و اگه بازم بیشتر میتونید prs80 پایونیر
قیمتش به ترتیب 430 تومن 8019 حدود 580-90 تومن و prs اگه گیر بیاری حدود 800 تا 1 تومن
آمپلی هم چیزی حدود 300-350 باید بزاری کنار
جمعا 1.5 میشه
سلام
دوستان تفاوتهای این دو در چیه ؟ لطفا همه شو بگید ؟(ظاهر ؛امکانات؛کیفیت صدا؛کیفیت ساخت)
KDC-X8016BT
KDC-X8019BT
ممنون دادا! حالا به نظر شما تا 300تومن چه پخشی رو بخرم خوبه و ارزشِ خریدو داره؟نقل قول:
باند به نظرتون چی بخرم؟
سلام
داداش نظر شخصی رو میگم
سونی تنظیمات جالبی نداره شما با این بودجه می تونید از پایونیر خرید کنید ولی بازم نظرم اینه که پولتون رو بیشتر کنید و حد اقل یه 7016 کنوود بگیرید تا ببینی تنظیمات چیه!
اسپیکر هم زیاده ولی بودجه تون خیلی کمه
اسپیکری که از نظر بیس ثابت شده 1073 DLS هست که تو یه کلیپ دیدم با 1 جفت از اونا درب بارک ماشین داشت کنده می شد
اگه بدون آمپلی میخواید میتونید 6964 پایونیر بگیرید حدود 125 تومن بدک نیست [/QUOTE]
دادا تا 300 تومن پخش چی رو پیشنهاد میکنی؟ کنوود خوبه ولی بودجم دیگه نمیرسه بهش! پایونیر خوب پیدا میشه با این بودجه؟
تا 170-80 چی میتونم بگیرم؟ اون مدل اولیم به حساب کتاب جیب ما نمیخوره!:n02: