سلام قیمت psp چنده؟
سلام قیمت psp چنده؟
آقا من توي بازي god of warبعد از مرحله اي كه اون اژدهاي كوفتي رو ميكشه و يه دمو نشون ميده بازي هنگ ميكنه حالا به نظر شما ايراد از بازيه يا از مموري؟
سلام دوستان.
یه سوال مدتیه که ذهن منو مشغول کرده. میشه بگین گرافیک ipod touch تو بازیها بهتره یا psp ؟کسی با هر دوش کار نکرده؟اگه کسی با هر دوش کار کرده میشه بگه کلا کدوم رو واسه بازی پیشنهاد میده؟
به قول يكي از دوستان مقايسه ي psp و ipod touch مثل مقايسه ي آتاري:2: با پلي استيشن 3 ميمونه.:13:
دوست عزیز اینجا فروشگاه نیستنقل قول:
اشکال از بازیهنقل قول:
psp کنسول بازیه برای بازی ساخته شده و اولویت اول توش بازی کردن هستنقل قول:
ipod touch یه دستگاه مالتی مدیا هست که امکانات بیشتری نسبت به psp داره اما تو بازی واقعآ جلوی psp کم میاره
فعلآ به نظر من امپراطور دستگاه های پرتابل تو گرافیک ( جدا از لپ تاپ) psp هست.
آخه یه چند تا کلیپ از ipod touch دیدم با اون شتاب سنجش خیلی بازیای قشنگی داشت.psp که شتاب سنج نداره نه؟
PSP هم گرافیک داره و بازی های جذاب + آنالوگ جادویینقل قول:
هزار نوع هم وسایل جانبی داره که بعد از دیدن کف می کنی .
بعد یه سوال دیگه
اصل و غیر اصل که دیگه نداره.
نقل قول:
سلام دوست عزيز ... به نظر من اگه طرفدار اپل هستي iphone 3gs بخر كه هم پردازنده ي گرافيكي فوق العاده قوي داره ... دموي چندتا نمومه بازي رو ببينيد و بعد قضاوت كنيد.:10:
خیر psp شتاب سنج نداره ولی همون طور که hunter lord گفت لوازم جانبی بسیار گسترده ای دارهنقل قول:
محصولات کمپانی اپل محدودیت هایی داره که اصلآ به مذاق ما ایرانیها که یه عمر از محصولات قفل شکسته استفاده می کنیم خوش نمیاد
بله ولی به هیچ وجه با pspبرابری نمیکنه اگه god of war رو با psp بازی کرده باشید به قدرت گرافیکی فوق العاده ی psp ایمان میاریدنقل قول: