انقر دیسکانکت طبیعیه؟
مشکلی در سرعت صفحه بازکردن و دانلود ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثرش از 12 شب تا 9 صبح
Printable View
انقر دیسکانکت طبیعیه؟
مشکلی در سرعت صفحه بازکردن و دانلود ندارم
اکثرش از 12 شب تا 9 صبح
اختیار داری...این چه حرفیه میزنی...نصف لذت دانلود کردن از شاتل به استرس محدود شدنه:n09::n09:نقل قول:
زیاد که دانلود کنی همچین محدودت می کنه که یادی از دوران دایال آپ کنی :n02:
اگه دانلودر هستی و بیشتر از 15 گیگ دانلود رایگان در ماه دانلود می کنی سمت شاتل نیا:n06:
بستگی داره چقدر بخوای دانلود کنی .کلا اینترنتای اشتراکی به درد دانلود نمی خورن . یعنی بیشتر از ماهی پنج گیگ شبانه لازم داری؟سه گیگ هم خوت داری میشه هشت گیگ بسه دیگه [emoji1]نقل قول:
پینگ 2000 بزور انجمن رو باز کرد از صبح هی dc میشم دیگه این دوره تموم شه مفتی هم از شاتل نت نمیگیرم.
کلی اعصابم خورد شد تازه رفته بودم توی بازی.. سره dc شدن بن شدم
شما به نظرم وقتی از شاتل رفتی، isp بعدیتو با تحقیق بگیر؛ ببین اطراف خودت چه شرکت هایی رو دارند و از کدوم راضی ترند،اینجوری دیگه اعصابتم بابت نت خورد نمیشه......نقل قول:
سلام دوستان
اول از همه عرض کنم 30-40 صفحه قبل رو خوندم و هنوز سوال دارم واسه همین ازتون راهنمایی می خوام
من حدود یه ساله اینترنت 256 مخابرات دارم و خیلی شبها 1.2 گیگ ازش دانلود داشتم (سرعت همیشه بین 55-65 بوده همیشه)
الان قرارداد یه سالم داره تموم میشه، چند هفته هم هست دیگه اینترنت رایگان شبانه رو برداشته
با اینکه از مخابرات راضی بودم، می خوام از شاتل یا پارس آنلاین بگیرم
بنظرتون اگه حدود15 تا 20 گیگ در ماه دانلود داشته باشم و حداقل سرعت 64 بایت بر ثاینه برای دانلود واسم کافی باشه از کدوم اپراتور بگیرم؟
اگه از شاتل بگیرم کدوم بهتره برام؟!
اول خواستم 256 نامحدود بگیرم، دیدم میگن خوب نیست!
این زده حداقل دانلود 17 گیگ در حالی که پارس آنلاین با همین سرعت نامحدود 256 زده حداقل دانلود 30 گیگ!
میترسم از شاتل بگیرم با این سیستم محدود کردن مبهمشون دهنمون رو سرویس کنن!
بابا من بخوام اپراتوری همون سرعت 64 بایت بر ثانیه واقعی رو بهم بده و بالاتر نبنده و محدود هم نکنه با همون سرعت خیالم راحت باشه کی رو باید ببینم؟!
این که میگن سرعت نامحدود 128 با نامحدودهای سرعت بالاترش زیاد فرق نداره واقعیت داره؟
کار من رو میتونه راه بندازه؟ یا 15 گیگ دانلود کنیم دهنمون رو سرویس میکنن؟!
در ضمن میتونم اکثر دانلودهام رو از سرور داخلی دانلود کنم؛ اصلاً تاثیر داره این قضیه تو محدود شدن؟
دوستانی که شاتل رو دارن راهنمایی کنن لطفاً
ممنون از کمکتون
سلام دوستان هنوز ترفندی که میشد دور زد دانلود امکان پذیر هست ؟!
راستی کسی از سرویس ویژه گیم این شرکت خبر داره ؟
شاتل چه با طرحهای حجمی چه نا محدود سرعت 100 کیلوبایت به بالا بهت میده. ولی از اونجایی که طرح نرمال نامحدود یعنی art بعد از دانلود مقدار نا معلومی سرعتت رو به 10 کیلوبایت (کم و بیش) تقلیل میده و برای این شاهکارش هزینه ی 28 هزارتومن (کم و بیش) طلب میکنه، ممکنه شما به خودت بیای و ببینی 15 گیگ دانلود کردی و 1 ماهت نصفشم نگذشته و سرعتت رو محدود کردن و تا 1 ماه (کم و بیش) باید در همین وضعیت به سر ببری. از این رو اگه اینترنت رو برای دانلود میخوای پیشنهاد میکنم در وحله ی اول سراغ شاتل نیای و یا اگه اومدی حداقل سراغ نامحدود نیا. باور کن هیچکس دلش نمیخواد هر گیگ دانلودش رو با ترس و لرز انجام بده.نقل قول:
میمونه طرح اکو.. که اونهم اگه ماهی 30 تومن (کم و بیش) پول بدی میتونی یه طرح 1 ماهه 128 با 8 یا 9 گیگ (فکر کنم با 29 تومن میشه 8 گیگ) ترافیک بگیری و تازه شبانتم رایگان نیست. باید 3500 تومن بدی و 1 تا 8 (رایگانت!) رو فعالسازی کنی. که میشه حدود 32 تومن (کم و بیش). و همه ی اینکارا رو انجام دادی. یهو دیدی شبانه هم یه مقدار نا معلومی دانلود کردی و باز سرعت شبانت رو محدود کردن و رسوندن به 10 کیلوبایت برای یک ماه.. و در برخی موارد دیده شده طرف سرعت روزانشم محدود میشه.
بنابر این اگه با صحبت های من قانع شدی که بیخیال شاتل بشی میتونی بری تحقیقاتت رو روی دیگر isp های ممتاز کشور شروع کنی.
پ.ن : ای کاش شهرتو میگفتی. بعیده مخابرات شبانه رایگانشو برداره. تو رشت که من هستم هنوز هست
در مورد سوال اول اطلاع ندارم.نقل قول:
در مورد سوال دوم من سرویس گیمم فعاله. اگه تو سرور های ایرانی بازی میکنه بد نیست پینگت قابل قبول میشه. ولی برای سرور های خارجی اونقدر تاثیر نداره که با چشم غیر مسلح دیده بشه
سلام بچه ها
من الان نزدیک ۳ سال هستش که از مخابرات دارم سرویس میگیرم ولی دیگه واقعا عصبانی شدم از خدمات ضعیفش
الان قصد دارم از شاتل سرویس بگیرم
تنها چیزی که برام مهمه اینه که چون من خودم تا عصر شرکت هستم و اگر دانلودی بخوام بکنم از شرکت انجام میدم، میخوام شب که میام کار می کنم با نته خونه، عین بچه آدم وب سایت ها رو باز کنه و اگرم پکیجی چیزی خواستم دانلود کنم که حجم زیادی هم نداره درست جواب بده. مثلا دانلود از Github
مخابرات الان افتضاح هستش تو این زمینه.
من ساکن فردیس کرج هستم.
ممنون
برای تخلیه سرویس باید چه مدرکی ارائه بدم به شاتل ؟
و اینکه چند روزه تخلیه میشه ؟
اگه میخوای سریع تخلیه کنند حضوری برو درخواست بده 2 تا 3 روزه تخلیه میشهنقل قول:
سلام دوستان
من سرویس 128 اکو دارم و سرعت دانلودم طرفای 250 کیلو بایته.اگر سرویسمو به 256 ارتقا بدم سرعتم دو برابر میشه؟
ممنون میشم زود جواب بدین چون قراردادم چند ساعت دیگه تموم میشه باید زود تمدید کنم
معمولا تا سرویس 2 مگ سرعت دانلود زیاد فرقی نداره.نقل قول:
من خودم چند ماه پیش 128 داشتم خطم روی 4 مگ بسته شده بود و الان 1024 دارم خطم روی 3.5 مگ هست. :|
سلام به دوستان
سرعت اینجا تو ماه رمضون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی
من اینترنت 128 اکو داشتم که به صورت ناگهانی شاتل الآن تعرفه ام رو عوض کرد و 2048 4گیگ با 22هزارتومن گذاشته
سرعت دانلود هم به زور به 400میرسه
اگه نظری دارید بگید............راهی هست که سرعت داتلود بالا بره؟؟؟( یا کار های مفید دیگه)
ممنون
برای منم اومده........چیز خاصی فکر نکنم باشه.نقل قول:
پس اگه سرعت فرقی نمیکنه این اختلاف قیمت مال چیه؟نقل قول:
خوبه؛ با قبلن فرقی نکرده........نقل قول:
برای کار شما شاتل عااالیه....نقل قول:
یه فرق اساسیش مربوط به سرعت شبانه هست...نقل قول:
من قبلا 256 داشتم شبانه روی 50 kb/s بود ، الان 2 مگ دارم سرعتم بین 130 تا 400 kb/s متغیره در صورتی ک روزانه هر دو روی 400 بود
اقا یه سوال، من میخوام سرویسمو از eco به art تغییر بدم،
برا تغییرش باید به پشتیبانی فنی پیام بدم یا فروش ؟
دوست عزیز به نظر من اصلا روی ART نرو .. چون دقیقا بر خلاف اسمش اصلا نا محدود که نیست هیچی محدودیت هایی که واسش تعریف کردند خیلی بیشتر از ECO هستش...نقل قول:
به طور مثال اگر زیاد دانلود داشته باشی به صورت پله ای سرعتت رو کم میکنند و شب و روز هم نداره ..
باز ECO اگر شب ها دانلود زیاد داشته باشی سرعت شبتو کم میکنند نه ۲۴ ساعت رو !!
در مورد صحبت هم بله فکر کنم چون قرار داد جدید باید واسشون ارسال کنی..
مشکلی که من با شاتل دارم اینه که هرگاه از چیز پی ان استفاده میکنم حجم استفاده شده سه برابر میشه اینو صد در صد مطمئنم. برای مثال مودم رو خاموش و روشن کردم و بعد یک فایل 100 مگی را دانلود کردم وقتی توی myshatel گزارش مصرف رو چک کردم 300 مگ نشون میداد
اره درست میگی شما، البته من مصرف انچنان بالایی ندارم، در حد 15 تا 20 گیگ شاید، که اخرین بار ک داشتم محدود نشدم...نقل قول:
البته شنیدم که میگن این محدودیت شهر به شهر فرق داره ...
من این مشکل رو ندارم شاید به قند شکن تون مربوط بشه .. از برنامه های مانیتور کننده استفاده کننید ببینید دلیلش چی بوده.نقل قول:
خب آخه اگر مصرفتون بالا نیست چرا ECO بهتر نمی گیرید ؟نقل قول:
من 128 نا محدود داشتم ماهی ۲۸ تومن میدادم ... الان رفتم ۸Mb گرفتم به خاطر سرعت خوبش هم شب ها به دانلود هام میرسم .. هم سرعت صبحم بهتره هم اینکه هزینم خیلی کم تر شده...
من هر جوری حساب میکنم نامحدود شاتل جرء دردسر (حد اقل برای من) چیزی نداشت... تازه من دانلودر نیستم .
نقل قول:
سلام دوستان
یه مسافرتی پیش اومد نشد این مسئله رو دنبال کنم الان که اومدم خونه میبینم قطع شدنم بیشتر شده و بازم داره میره رو اعصاب ... همانطوری که گفتی موقع صحبت با تلفن اون اطلاعاتو گرفتم. اگه تا اینجای کار مسئله حل نشده و لازمه اطلاعات مودم رو از سر خط بگیرم حتما اینکارو میکنم باید تبلتمو
ببرم وصل کنم به مودمی که سر خط هست.
ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.1(G.DMT)
near-end interleaved channel bit rate: 640 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 416 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
near-end FEC error fast: 0
near-end FEC error interleaved: 11853
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 43
near-end HEC error fast: 0
near-end HEC error interleaved: 54
far-end FEC error fast: 0
far-end FEC error interleaved: 215
far-end CRC error fast: 0
far-end CRC error interleaved: 64
far-end HEC error fast: 0
far-end HEC error interleaved: 40
ADSL uptime :11:47, 55 secs
ADSL activetime :0 min, 12 secs
Downstream:
relative capacity occupation: 156%
noise margin downstream: 22.0 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 36.0 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 93%
noise margin upstream: 11.0 dB
output power downstream: 17.0 dbm
attenuation upstream: 27.5 dB
Bit table:
carrier load: number of bits per tone
tone 0- 31: 00 00 00 05 55 55 55 55 55 66 66 66 66 66 66 55
tone 32- 63: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 02 02 22 02
tone 64- 95: 02 22 22 22 22 22 33 34 33 34 33 33 33 33 32 33
tone 96-127: 23 23 22 32 20 22 00 22 22 22 22 22 23 22 20 00
tone 128-159: 00 00 00 00 00 00 00 00 02 22 22 22 22 22 00 02
tone 160-191: 23 20 32 33 33 22 22 22 02 22 22 20 02 22 22 20
tone 192-223: 22 22 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
tone 224-255: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
near end itu identification: 26005443544e0000
far end itu identification: b5004244434d6291
attain upstream: 584
attain downstream: 608
ADSL activetime second: 12
ADSL total ativetime second: 595
ATURANSIRev: 0
ATUCANSIRev: 1
ATURANSIStd: 0
ATUCANSIStd: 0
Interleave Depth: 8
atur chan interleave delay: 0
atur chan prev tx rate: 416 kbps
atur chan curr tx rate: 416 kbps
atur chan crc block len: 1359
Adsl Standard: G.DMT
Adsl Type: ANNEX_A
سلامنقل قول:
منم ٨ مگ اكو گرفتم اخيرا
چجوري شما دانلود ميكني تو ساعت رايگان كه به سياست كاهش سرعتشون نخوري
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
خب بله دیگه ، حرف شما کاملااااا صحیح ، به هر حال هر کس با توجه به شرایطش ی نوع سرویس براش بهتره ...
در ضمن 8 مگ خیلی گرونتر از نامحدود 128 هس که با توجه به اینکه با نامحدود (البته تا ی جایی .... ) روز هم میشه دانلود کرد به نظر من به صرفه تره ....
چیز پی ان روش کارش اینه که میاد رو پکتای عادی یه سرباره اضافه میکنه بعضی از این چیز شکنا که قوی تر هستن میاد کدگزاری قوی تری استفاده میکنن . مثلا ک.ر.ی.و کدگزاریش 128 بیتیه.نقل قول:
راه حلش اینه که زمانی که نیاز نداریش خاموشش کنی.
نقل قول:
هر کی از من سوال میکنه که چه سرویسی از چه شرکتی بگیره تو دو حالت جوابش رو میدمنقل قول:
اگه طرف دانلودره یا بچه صغیر آیپددار داشته باشه نا محدود دو مگ مخابرات رو بهش پیشنهاد میکنم
اگه هم کیفیت براش مهم باشه و مصرفش معمولی باشه آفیس دو مگ شاتل یک ساله
آفیسش جواب میده ها .سه و نیم مگ سرعت داره سی گیگ ترافیک که واسه تولدتم سه گیگ میدن به نظر من عالیه واسه کاربر خونگی که نمی خواد فیلم سینمایی دانلود کنه
والا من مقدار دانلودم فیلم + برنامه و آپدیت های مک هستش ... با ۸مگ خودم یه شب حدود ۹ گیگ دانلود کردم که اگر شما این مقدار رو با ۱۲۸ ART بکنید هفته بعد سرعت شما رو روی همون ۱۲۸ لاک میکنند و بعد پله پله بالا میره.نقل قول:
۸ مگ که ارزون تره از ۱۲۸ نامحدود ؟!!! ۸مگ ماهی ۲۳.۹۰۰ هستش در صورتی که ۱۲۸ نا محدود ۲۸.۰۰۰ تومن
شما اگر بشینید و محاسبه کنید میزان دانلودی رو که میشه با ۸ مگ کرد در شب ها که رایگان هستش ... هم ار نظر قیمت هم حجم دانلود میصرفه ...
بله خب شما شاید بخوای سریع دانلودت رو انجام بدی ولی من عجله ای ندارم !
دز ضمن من بار قبل که ارت داشتم حدودا 22-23 گیگ دانلود داشتم و محدود نشدم...
مطمئنی شما ؟؟؟؟؟؟؟ 23900 تومن ک 2 مگ هست، 8 مگ با مالیاتش فک کنم حدودا ماهی 45000 تومن باشه ها ....
اره از لحاظ حجم نهاییه دانلود صد در صد 8 مگ بهتره ولی خب من نیازی به اون همه دانلود ندارم اخه ! برا همین میگم هر سرویس مشترک خاص خودشو داره ...
داداش با آرت 1 میشه تقریبا 30 گیگ دانلود کرد (27-28 گیگ)بدون اینکه محدود شدنقل قول:
با 8 مگ هم شبی اینقدر دانلود نکن..محدودت می کنندا...تقسیم بندی کن محدودیتش وحشتناک اعصابخورد کن هست
من خودم تقریبا 1 سالی هست که مشتری آرت هستم...حداقلش از دست چک کردن لحظه ای ترافیک راحتم...حالا شاید ماه دیگه کلا برم 1 ساله اکو بگیرم و ترافیک سنگین بخرم(کلا این ترافیک های سنگین خیلی خوش قیمت هستند...مثلا 100 گیگ 193 هزارتومن هست فکر کنم که میشه گیگی زیر 2 هزارتومن...فقط عیب شاتل اینه که 25% کمتر از بقیه ISP ها گیگ می فروشه...مثلا پیشگامان هر یک گیگش 25% اضافه هم بهش داده میشه یعنی 1250 مگ (با احتساب هر گیگ 1000 مگ،نه 1024)داده میشه که روی 100 گیگ 125 گیگ داده میشه:n03:
این هم اگه شاتل درست کنه خیلی خوبه
آقا من داشتم ART رو دیگه .. من ۱۵-۲۰ گیگ دانلود که کردم هفته بعدش محدودم کردن رو ۱۲۸ .. تماس گرفتم باهاشون گفتند بیش از حد مجاز دانلود کردم... و باید صبر کنم تا خود سیستمشون به طور خود کار برگردونه سرجاش سرعت رو.نقل قول:
در مورد ECO هم آره شبها محدود میشه مثل ART (نه صبح ها) اما حد اقل سرویست ۸ مگه (با توجه به دانلودی که من داشتم و محدود شدم) تازه سرعتم شد ۱ مگ اما ART 128 میشه ۱۶ کیلوبایت دانلود که برای خنده هم خوب نیست.
من ۱ ساله میگیرم .. واسه همین یک ساله رو گفتم...نقل قول:
من دانلود واسم خیلی مهم نیست اما سرعت باز شدن پیج با توجه به کارم واجب ترین مورد هستش.
این محدودیت بسته به منطقه مخابراتی هست...برای من طرفای 27 ایناس...برای بعضی ها هم نزدیک 60-70 گیگ...برای بعضی هم 10-11 گیگ...نمی دونم فاز شاتل چی هست اینطوری میکنه:n02:نقل قول:
سرعت دانلود office 2mb با eco 2mb فرق میکنه؟!!!نقل قول:
چنده سرعت دانلود office 2mb?
چه کسی گفته 8مگ شاتل محدود بشه میشه 1مگ؟! هیچ فرقی با 128 نداره و در صورت محدودیت حتی اگر سرویس شما 8مگ هم باشه سرعت دانلود شما میرسه به 16کیلو!نقل قول:
دوست عزیز لطفا پست های قبلی من رو هم بخونید ... من با توجه به استفاده خودم گفتم .. و نمیدونم آیا واسه من اینطوری هستش یا واسه همه ... وقتی شاتل من رو محدود کرد ساعت ۵-۸ سرعت میشد ۳۰۰ کیلوبایت.نقل قول:
از طرف دیگه حد اقل صبح ها سرعت برای استفاده عادی ۸ مگ هستش