من با مودم asus این مشکل را داشتم اما با مودم تی پی لینک این مشکل نداشتمنقل قول:
Printable View
من با مودم asus این مشکل را داشتم اما با مودم تی پی لینک این مشکل نداشتمنقل قول:
خدا لعنت کنه هرچی مخابراتیه
حق دارن پولشونو بکشه شرکتشون بالا خود سوزی کنن نوش جونشون
خطم از پیروز قطع شده خطم ۵۰۰ کیلوبیت اپ شده
رفتم مخابرات میگم چ وضعشه کاروبارومن اینترنتیه ی روز قطع شم زندگیم میره (الکی)
برگشت با گستاخی تمام گفت اگ شما کارتون با اینترنته باید اینترنت جایگزین دیگه ای داشته باشید
مخابرات داره ارتقا میده سمت خونه شما رو قراره فیبر شه صبر کنید درست میشه:n21:
خراب شد دیگ ی اینترنت خوبم ک داشتیم:n22:
ولی انصافا پاسخ تمام کمالی بهت داده آدمی که کارو بارش به اینترنت وابسته هست خوب باید نت جایگزین داشته باشه دیگهنقل قول:
مخابرات که واقعا اشغاله . درخواست اینترنت دادم وصل که نشد هیچ ، زدن کلا شماره تلفنمو عوض کردن .
قبل اینکه کافو را دستکاری کنن این ارورها نبود ، نمیدونم چرا الان اینجوری شدهنقل قول:
باید چه کنیم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمم ریست کردم ولی همچنان ارور میده قبلا که روی 4 مگ اپ میشد و ماکزیمم خطم 6 بود crc همیشه صفر بود
snr دانلودت پایینه برا همینه CRC میگیری رو دان...
خط فیبر بشه که دیگه سرویس شاتلت هم قطع میشه....نقل قول:
شما چرا دیگه خوبه تو پرانتز گفتم الکی! واسه این گفتم شاید ی لطفی بکنه زودتر اگ مشکلیه راه بندازهنقل قول:
من الانشم بی نت نیستم دارم ج میدم
الانشم خطم ریتش اومده زیر ۵۱۲ کیلوبایت نمیدونم چطو هی قطع وصل میشهنقل قول:
میدونم منظورش این بوده ک فک کنم باید از خودشون اینترنت بگیرم
:n03:
مخابرات شاید قبلا خوب نبود اما الان بهتر از بقیه داره سرویس میده سرعت رو که بیش از اونی که خریدی بهت میده من سرعت دومگ ازش گرفتم دانلود منیجر رو 500 هست یعنی معادل سرویس چهار مگ ضمن اونکه فیلتر شکن ها هم روش خیلی خوب کار میکنند پینگ و اسنریمش هم خوبه ترافیک داخلی رو هم که یک چهارم حساب میکنه.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام این خوبه از نظر نویز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]