الان با 256 نامحدود بگا رفت دوباره برگشتیم سر بحث اول
تازه سرعت نسبت به قبل ضعیفتر شدش
Printable View
الان با 256 نامحدود بگا رفت دوباره برگشتیم سر بحث اول
تازه سرعت نسبت به قبل ضعیفتر شدش
سرعتا چرا اینجوریه:n04:
512 نامحدود پکیدست:n27:
زنگ زدم میگن از صبح اینجوریه! میگفت کل استان اینجوریه!!همکاران ارواح عمشون درحال عیب یابی هستند!!!:n03:
دوستان نامحدودی ،حتما چک کنید ببینید دانلود از سرورهای ایرانی(اون سایتهایی که به اینترانت ملی پیوستن مثل سافتگذر) چطوره ! سرور های خارجی چطوره!!واسه من سایتهایی که سرور خارجی دارن بشدت سرعت پایین اومده تا حد 8 کیلو بایت حتی کمتر!:n08:512 نامحدود دارم!ایرانیها افزایش داشته برام تا 100:n13:
سلام
من ۵۱۲ دارم. :n05:
حدود ساعت ۱۰:۳۰ داشتم دانلود می کردم دیدم سرعت رفت روی ۱۶۰:n04: بعد دیدم نوسان خیلی داره. حدس زدم که سرویس باید شیر شده باشه. باسه همین ۳ تا لینک با ۳۲ تا کانکشن گذاشتم فول دانلود بشه دیدم سرعت رفت رو ۴۶۰:n19: به مدت چند دقیقه اشک شوق ریختم:n14: البته این شوق تا ساعت ۲ به بعد دیگه پایدار نموند ولی تو همین بین یه ۴ گیگ ناقابل دانلود شد:n08:
بعد از اون سرعت اومد رو ۱۰۰ و بعد از خاموش روشن مودم اومد رو ۱۰!! بعد از کلی کلنجار و دانلود اینا برگشت رو ۵۰ عادی :n03:
عجب چیزی بود! یاد تابستون بخیر :|
واسه من که فرقی ندارهسرعت دانلود از 33 تا 55 نوسان داره , سرور داخل خارجم نداره. همون بر*ی که بیه هسه هنوز! :n21:نقل قول:
512 نامحدود.
برای کسایی که اینترنت 2مگ محدود دارن سرعتشون چنده؟مال من که 40 یا 50 بیشتر نمیشه ولی سایتایی مث سافت 98 و پی سی دانلود 140 اخرشه.مگه نباید سرعت بین 280 تا 300 باشه؟
برا من که یه هفتس سرعت افتضاح
همین الان هم به زور به 10 میرسه
512 نامحدود آمل
من 1 مگ دارم.
سرور داخلی مثل معموله که تا 220 میره. سافت گذر که اینجوری بود.
اما سایت های سرور خارجی سرعتش 20 تا 30.
سلامنقل قول:
آمل، دومگ محدود، فعلاً فقط دانلودش قابل تحمّله
آپلودبوی اکانت رایگان
مولتی شیر
سلام
آمل
512 نا محدود سرعت تا 150 میره خدا کنه سرعتا کمی بالا بره