خب شاید نویز خطت بالاست ؟؟نقل قول:
برای من با بدبختی بالا بردن - هی میگفت خطتون نمیکشه !! میگم بابا تو بزار رو 9 مگ اگه نکشید زنگ میزنم میگم برش گردون !!
خلاصه که فعلا خوبه
خب شاید نویز خطت بالاست ؟؟نقل قول:
برای من با بدبختی بالا بردن - هی میگفت خطتون نمیکشه !! میگم بابا تو بزار رو 9 مگ اگه نکشید زنگ میزنم میگم برش گردون !!
خلاصه که فعلا خوبه
راس میگیا :n02: ولی خب چرا شبانه مشکلی نداره و ساعتی 3 گیگ دانلود میکنه؟نقل قول:
واسه من خیلی راحت بردن رو 9 مگ ولی الآن نمیدونم چرا رو 7 مگ هست!!
کارمندشون اسمش وحید معصوم بود ! هرچی بهش میگفتم میگفت چشم! بهش گفتم 400 مگ حجمم تو شبانه کم شد 500 مگ بهم اضافه کرد :n08: دمش گرم:n02:
اینم خط داغون من
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 9.4 7.0 Attenuation (dB): 41.0 21.0 Output Power (dBm): 12.2 19.8 Attainable Rate (Kbps): 7616 1240 Rate (Kbps): 7168 1024 K (number of bytes in DMT frame): 225 33 R (number of check bytes in RS code word): 8 12 S (RS code word size in DMT frame): 1 4 D (interleaver depth): 32 8 Delay (msec): 8 8
محمود جان اگر مودلاسیون مودمت g.dmt هست بزارش روی Adsl2+.نقل قول:
اگر سرعت درست نشد مودم یا خطت بیشتر از 7.5 مگ جواب نمیده!
چون شبا معمولا نویز خط ها میره بالا:n02: مودم 7.5 مگ رو آپ کردهنقل قول:
در حالت کلی چون نویز داری با هر بار خاموش و روشن کردن مودم !!! میزان دان استریم فرق خواهد کرد !! مگر اینکه خط بتونه بیشتر از 9 مگ رو جواب بده که در اون صورت خود 9 مگ آپ میشه
اتفاقا برای من بر عکس بود گذاشتم رو g.dmt درست شد وگرنه قبلش ۷ مگ میشدنقل قول:
روی ADSL2+ اصلا لینک نداره :n02: مودمم مشکلی نداره ! خطمم همینطور ! آسیاتک که بودم یه باز خطم رو روی 12 مگ بسته بودن SNR 20 بود!نقل قول:
در ضمن پارس آنلاین تو شهر ما انقدر شلوغه 3 ماهه که اصلا فروش نداره:n02:
آره با خاموش روشن کردن تغییر میکنه ! یه بارم اومده رو 2 مگ ولی بازم نویز روی 9 بود!! امکان داره از تجهیزات پارس باشه؟نقل قول:
اینم تست از آخر شب که همه خوابن :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر شما هم +adsl2 رو ساپورت نمیکنه :n02:نقل قول:
ایراد از خط خودته چون نویز داره :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]