یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟نقل قول:
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟
Printable View
یه سئوال سیو های بازی کجا ذخیره می شه که ازش بکاپ بگیرم و اگر فولدر مربوطه رو جای دیگه کپی کنم کافیه؟نقل قول:
با برگردوندن فایل سیوها همه چیز دقیقاً مثل قبل میشه یعنی چیزی کم و زیاد نمی شه؟؟؟
نقل قول:
1- سیوهای بازی تو my dacuments ودر پوشه konami ذخیره میشه
2- بله کپی کردن کافیه
3- فقط موارد مربوط به تنظیمات کنترلر و گرافیک رو باید مجددداً تنظیم کنید
اينجا فقط من بي جواب موندم(دمتون گرم)
این جوری نمیگم.نقل قول:
می خوام وقتی اونا رسیدن به محوطه من همه یارام بدون استثنا تومحوطه خودم باشن.
دیدم خیلیا این کار رو میکنن.
سلام اقا علی گل شما اول که این جور میگی بهتری 5 دفاع بازی کنی دفاع کنار هم CB کن برو Player index هما بازیکنان دفاع رو در حالت دفاعی Defence قرار بده هافبک رو هم همین طور مهاجم هم که بزار حالت Balance این جوری بهتره بعد برو قسمت Assisted Setting بعد attack balance روی Super defensive قرار بده Total defence که دوستمون گفت میشه موفق باشینقل قول:
نقل قول:
ناراحت نشو آخه چیزی که میخوای یکمی پیدا کردنش مشکله ، من خودم یه پچ جام جانی جهانی دارم که توش صدای ووووزلا رو هم داره فقط حجمش زیاده حدود 1.5 گیگ اگه بخوای آدرس سایتشو بگم برو دانلود کن!
نقل قول:
دستت درد نکنه من این کارو میکنم،ولی نهایتش همینه؟
از این بهتر نمیشه؟
راستی بهترین تیم برای دفاع چه تیمی هست؟
سلام
تا حالا دیده بودید که بازیکنان تو متو اینجوری باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها گزينه هايي كه تو عكس زير مشخص كردم رو داخل become a legend يه توضيحي بدين
تغيير اين گزينه ها چه تغييري تو بازي ميده مخصوصا transfer frequency
اره نهایتش همینه این جور بازی کردن هم بدی های خودش رو داره البته چلسی بهترین دفاع رو دارهنقل قول: