از نظر نويز تفاوتي ندارن و نويزشون نسبت به D90 با اينكه رزولوشن بالاتري دارن تقريبا برابره و حتي بهتره...نقل قول:
60D داراي سرعت بيشتر و اندازه بزرگتر و سنگينتره و بدنه مقاومتري داره
از نظر نويز تفاوتي ندارن و نويزشون نسبت به D90 با اينكه رزولوشن بالاتري دارن تقريبا برابره و حتي بهتره...نقل قول:
60D داراي سرعت بيشتر و اندازه بزرگتر و سنگينتره و بدنه مقاومتري داره
نظرتون راجع به jv 250 fuji چیه؟
والله دوست بنده دیروز این دوربین رو با مشاوره من از نماینگی ابادان خرید 630 تومن.تو جعبه هم شارژر و کابل رابط pc هست ولیhdmi رو باید جدا تهیه کنی.من رم 8 گیگ کلاس 10 خود سونی گرفتم عالی بود 40 تومن.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون و متاسف برای از دست دادن دوربین نازنینتون به خاطر یک مشت ادم پست،اما اخیرآ به خاطر بالا رفتن نرخ ارز قیمت این دوربین به بالای 700 تومن رسیده و باید صبر کنم تا قیمت این دوربین بیاد زیر 650 تومن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما وقتی این دوربین رو خریدی توی جعبه ی دوربین شارژر و کابل HDMI هم بود یا این که جدا تهیه کردید؟؟از چه حافظه ای برای دوربینتون استفاده کردید؟؟
از کاربر Hektor هم به خاطر نظر خوبشون منتشکرم گرچه بیشتر گیج شدم.
جزئیات عکس بخصوص روی دیوار و اشیائ موجود در اتاق در عکس hx9 خیلی بیشتر از sx230 هست .نقل قول:
به نظر من که نویز بسیار بالای سونی اصلا نمیتونه در برابر کیفیت بالای کانن مقاومت کنه!!!نقل قول:
همچنین کیفیت رنگ و نوع عکاسی رو هم باید در نظر گرفت.
در این نوع عکاسی(عکاسی سایه!) بهترین عملکرد رو کانن ارائه داده. اون هم بدون نویز
و با حداکثر زوم در حالت خودکار. مسلما با تنظیمات دستی میشه از این مدل کانن کیفیتی
به مراتب بهتر گرفت.
سلام علیکمنقل قول:
من جواب سوال اولتونو دادم "فرموده بودید سایبرشاتی با هزینه 200 "
در مورد دیجی هم با نظر جناب السین کاملا موافقم
ایراداتو وقتی بخونید میبینید ایراد نیست ..لنز جی لنز یست که در محصولات جدید سونی استفاده میشه..
در مورد مقایسه من نمیتونم نظری بدم ،چون استفاده ای نداشتم و کاربر حرفه ایم نیستم..سایر دوستان باید نظر بدن
منتها اگه 570 میتونست FHD فیلمبرداری کنه واقعا خیلی خوب بود..
فقط در زمینه قیمت
1 نکته که من دیدم دوربین های کنن با این قیمت دولار و یورو هنوزم 10-20 درصدی بیشتر از قیمت های جهانیشونن
اما سونی ها کمتر یا برابرند..
برای مثال
A3300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
va w570
مقایسه این دو در همان سایت
سلام
این دوربین ارزش خرید داره آیا
Canon EOS 400D
نه خیلی قدیمیهنقل قول: