بروبچ کسی از قیمت PS3 بعد از عید خبر داره؟ گوشی که خیلی ارزون شد، کلا صوتی تصویری هم اومد پایین.
Printable View
بروبچ کسی از قیمت PS3 بعد از عید خبر داره؟ گوشی که خیلی ارزون شد، کلا صوتی تصویری هم اومد پایین.
با سلام و خسته نباشید به رفقا. می خواستم نظرتون رو بپرسم . من خیلی وقته صبر کردم که این .. بعدی بیاد ولی نیومده . به نظرتون 100t بدم downgrade کنن؟ یا صبر کنم یا کلن قید ps3 رو بزنم بفروشمش؟ مرسی اگه نظر بدین
آیا PS3 میتونه زیر نویس فیلمهایی که روی دیسک DVD یا Blu-ray هستند پخش کنه؟
منظورم پخش با نرم افزار اصلی PS3 هست، نه با Multiman
چون توی تنظیمات اصلی دستگاه قسمت Subtitle دیدم فارسی هم داره.
اگه پاسخ مثبته میخوام برم چند تا بلوری سه بعدی زیرنویس دار بخرم.
اگه زیرنویس روی خود فایل فیلم باشه . موردی نداره نشونش می دهنقل قول:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
حالا بازم بپرس من روی سینما خوانواده sony امتحان کردم 1 بار شد. البته با برنامه minicoder زیرنویس رو اوردم روی فایل تصویری ولی باز سوال کن.نقل قول:
روی فیلم که می فرمایید، منظورتون زیرنویس SRT هست یا idx ؟نقل قول:
زیر نویس استاندارد فیلم های DVD و بلوری که توی با فیلم هست با هر زبونی به راحتی پخش میشه.
هر فرمتی به فیلم بچسبونی کار می کنهنقل قول:
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
یک سوال ورژن 3.56 رو می شه کپی خور کرد؟ و اگه می شه خودم بکنم . یا بدم بیرون اگه راحته لینک آموزش رو بزارین
همونطور که می دونید PS3 بلوتوث داره
سوالم اینه که آیا PS3 مثل پلیرهای بلوتوث دار میتونه مثلا آهنگی که روی موبایل داریم بوسیله ارتباط بلوتوثی پخش کنه؟
فکر نکنم بشه .نقل قول:
یک سوال ورژن 3.56 رو می شه کپی خور کرد؟ و اگه می شه خودم بکنم . یا بدم بیرون اگه راحته لینک آموزش رو بزارین