ساعت 00:21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه حرفی ندارم :|
Printable View
ساعت 00:21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه حرفی ندارم :|
- هزینه استقاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه با تخفیف ۵۰ درصدی برای سرویسهای Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ۳،۵۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
یعنی چی ؟
سرویسهای نامحدود ویژه سرعت ها واقعی هست یا بیشتره اگه ترافیکت تموم شد می تونی ترافیک اضافه بخری یا نه
چرا محدودیت من از ساعت 12 شروع میشه مگه ساعت 1 رایگان شروع نمیشه ؟ عجبا! :n29:
وقتی کپی پیست میکنم downstream رو میبینمنقل قول:
ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.1(G.DMT)
near-end interleaved channel bit rate: 2464 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 640 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
near-end FEC error fast: 0
near-end FEC error interleaved: 34746
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 80
near-end HEC error fast: 0
near-end HEC error interleaved: 371
far-end FEC error fast: 0
far-end FEC error interleaved: 47
far-end CRC error fast: 0
far-end CRC error interleaved: 5
far-end HEC error fast: 0
far-end HEC error interleaved: 5
ADSL uptime : 8:07, 29 secs
ADSL activetime :0 min, 12 secs
Downstream:
relative capacity occupation: 125%
noise margin downstream: 16.5 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 37.0 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 86%
noise margin upstream: 14.0 dB
output power downstream: 19.0 dbm
attenuation upstream: 24.0 dB
Bit table:
carrier load: number of bits per tone
tone 0- 31: 00 00 00 06 78 88 88 98 99 99 99 89 88 98 87 75
tone 32- 63: 03 33 45 56 75 77 87 88 78 77 77 66 76 77 66 66
tone 64- 95: 07 66 66 55 55 56 67 66 77 77 77 66 77 77 56 65
tone 96-127: 65 65 64 44 33 33 32 23 44 55 55 54 55 55 55 56
tone 128-159: 53 32 32 00 00 02 22 23 33 33 33 32 33 33 20 33
tone 160-191: 44 44 45 34 45 45 44 44 53 45 43 43 42 22 32 22
tone 192-223: 23 43 33 33 33 22 22 22 00 00 00 00 22 20 20 20
tone 224-255: 02 20 00 00 20 00 02 20 00 00 00 00 00 00 00 00
near end itu identification: 26005443544e0000
far end itu identification: b5004244434d6291
attain upstream: 928
attain downstream: 2464
ADSL activetime second: 12
ADSL total ativetime second: 315
ATURANSIRev: 0
ATUCANSIRev: 1
ATURANSIStd: 0
ATUCANSIStd: 0
Interleave Depth: 32
atur chan interleave delay: 0
atur chan prev tx rate: 640 kbps
atur chan curr tx rate: 640 kbps
atur chan crc block len: 5235
Adsl Standard: G.DMT
Adsl Type: ANNEX_A
به شرکت مودم زنگ زدم در مورد نبودن snr margin و line attenuation گفت یه هفته دیگه نرم افزارشو از سایت دانلود کنم
رفتم اینترنتی واسه شاتل ثبت نام کنم ولی تو لیست سرویس ها فقط سرویس های light رو نشون میداد حالا چجوری میتونم سرویس eco رو ثبت نام کنم؟
• یعنی برای سرعت ۱۲۸ تا ۵۱۲ اگه بخوای از شبانه استفاده کنی باید به ازای هر ماه ۳۵۰۰ تومن (اضافه) پراخت کنی. در غیر اینصورت اگه شبها دانلود کنی از ترافیکت کم میشه. یا اینکه باید سرویس بالاتر بخرید.نقل قول:
• در مورد سرویس نامحدود هم که اسمش روشه دیگه، تموم نمیشه که لازم باشه ترافیک اضافه بخری. ممکنه محدود بشید که اونم طبق برنامهی سیستم شاتل بعد از یه مدت مشخص (البته برای خود شاتل) و نامعلوم (برای کاربر)، از محدودیت خارج میشی.
اینو لطفا یکی جواااب بده.......نقل قول:
این بسته شدن سرعت نت رو یه مقداری، دسته شاتله یا مرکز مخابراتی؟می تونم کاری کنم بیشتر بسته شه؟
اینا همون پارامتر ها هستن دوست عزیزنقل قول:
5500 که خیلی خوبه اگه طرف راست گفته باشه.نقل قول:
یکی از دوستای من می خواست هشت مگ بگیره بهش گفته بودن اگه بخوای بهت میدیم ولی سرعتت بیشتر از شیش مگ نمیشه چون خطت کشش نداره. نکنه واسه تو هم اینطوری شده خطت رو روی 5500 بستن ولی کشش نداره؟
یه کاری کن زنگ بزن بهشون ازشون بپرس نهایت کشش خط من چقدره.
می کشه خطم؛ تو تنظیمات مودم زده تا 18000 می کشه، حتی خود شاتلم تست کرد گفت تا 8 مگو رو شاخشه... ولی موندم که این بستن سرعت رو یه چیزی، دسته مثلا شاتله یا مرکز مخابراتی؟نقل قول:
دست خود شاتله هر سرعتی بخوان میبندن ولی اگه پایین تر از سرعتی که پولشو دادی بستن بهشون زنگ بزن بگو اگه درست نکردن شکایت کن.نقل قول:
شاتل از این کارا زیاد میکنه، بهت پیشنهاد میکنم اگه راضی نیستی بری از یجا دیگه بگیری،
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
کجا خوبه؟نقل قول:
همه جا مثل همن اگه دانلود نداری و شبانه هم مهم نیس برات به شخصه بهترین جا شاتله
همونطور که دوستان گفتن دست خودشونه به مخابرات مربوط نمیشه.نقل قول:
اگه کشش خطت مشکل نداره پس همون کاری رو بکن که خودت گفتی سرویستو تغییر بده.
اس.ان.آر مارجین شما 16 هست اتنیویشن 34نقل قول:
کیفیت خطتتون بد نیست.دقیقا مشکل کار کجاست؟
پستای قبلیتون رو خوندم .اگه اتصالات دقیقا همون اتصالاتی هست که رو مودم قبلی داشتی برو تو تنظیمات مودم دنبال قسمت modulation بگرد ببین رو چی ست شده . هر مودی بود عوضش کن بزار رو یه مود دیگه .این کار رو با همه مودا انجام بده ببین کدومشون پایایی بیشتری داره.من واسه خط خودمو گذاشتم رو g.dmt
با تلفن زنگ بزن به یک شماره(وسایل برقی مثل یخچال،کولر و تلویزیون روشن باشن)و حرف بزن،حین حرف زدن برو به آدرس مودم و اطلاعات را یه بار دیگه اینجا paste کن...فکر کنم مشکل snr ت باشهنقل قول:
وقتی بدون تلفن نزدیک 16 باشی با نویز به زیر 10 ممکن هست برسه و دی سی برات پیش بیاد
بسییااااااار ممنون از دوستانی که جواب دادن......
والا قبلا هم گفتن من به شخصه از شاتل راضیم، فقط این سرعتو می تونستن بیشتر ببندن که نکردن؛ با این حال زنگ میزنم و پیگیر این قضیه میشم........
من پینگه 8.8.8.8 تم همش در حال تغییر
بعضی موقع زیر 600 نمیاد بعضی موقع از 170 تا 400 متغییر الانم 150 ثابت اگه دانلود کنم می ره بالا
موقع دانلود دیشبم زیر 1000 نمیومد
این طبیعیه؟؟؟؟؟
mtu هم روی مودم 1480 هست
snr هم 29 روی 3700 هست
snr آپ هم 25 روی 768 هست
بدون نویز تا 18000 هم می کشه
مشکلی هم از کامپیوتر ندارم چون همزمان از پارس آنلاین هم سرویس دارم روی همین کامپیوتر و مشکلی ندارم در مورد پینگ
در حال حاضر مشکل اینه که گاهی موقع ها تو روز قطع میشه مثلا هر 12 ساعت یه بار . نسبت به وقتی که روی مودم قبلی بود و هر 10 ثانیه یه بار قطع میشد خیلی بهتر شده ولی همین هم نباید باشه. وقتی قطع میشه با تلفن صحبت نمیکنم.یه بار که قطع شده دیدم تو صدای زنگ آزاد تلفن خش خش هست... این می تونه علت این مشکل باشه ؟
بعله، خش خش در گوشی شنیدی و هم زمان ADSL ات قطع شد = اتصال مشکل دار/بستِ خراب و یا خوردگی در سیم کشی/کابل انتقالی. تمام اتصالات و ترمینال ها رو از سر خط ورودی منزل و پریز ها دوباره ببند اگه مشکل حل نشد نیاز به سیم کشی مجدد دارید (و یا کشیدن کابل جداگانه روکار تا مودم).نقل قول:
کاملا طبیعی هستنقل قول:
وقتی ترافیک بالا باشه پینگ میکشه بالا
توی ماه رمضان هم چون خیلی ها تا سحر اینترنت استفاده می کنند ترافیک بالاست و سرعت ها پایینه برای همین در ساعات رایگان شبانه پینگتون میکشه بالا
مسئله اینه که این خونه فقط 10 سال از عمرش می گذره فکر نمیکنم سیم کشی اشکال پیدا کرده باشه. تمام اتصالات داخل خونه رو چک کردم چیزی به ذهنم نمیاد مشکلی وجود داشته باشه. یعنی حد اقل اینکه از 1.5 ماهه پیش که با مشکل قطعی مواجه شدم اتفاق خاصی نیوفتاده که شک کنم باعث اتصالی و خرابی و خوردگی شده باشه. ..نقل قول:
امکان نداره از مخابرات باشه بهشون زنگ بزنم پیگیری می کنند ؟
از شاتل بخوام پورتو عوض کنند چی ؟ انجام میدن ؟
من احتمال میدم از یکی از سیم های تلفن یا میکروسوییچ یاپریز تلفن یا 2 شاخه های تلفنتون باشه...نقل قول:
طبق این دستورالعمل پیش برید تا اطمینان حاصل کنیم که مشکل از SNR هست یا از سمت مخابراته:
در ضمن،مودم را به سر سیم تلفن متصل کنید و snr margin را اینجا paste کنیدنقل قول:
با تلفن زنگ بزن به یک شماره(وسایل برقی مثل یخچال،کولر و تلویزیون روشن باشن)و حرف بزن،حین حرف زدن برو به آدرس مودم و اطلاعات را یه بار دیگه اینجا paste کن...فکر کنم مشکل snr ت باشه
وقتی بدون تلفن نزدیک 16 باشی با نویز به زیر 10 ممکن هست برسه و دی سی برات پیش بیاد
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس های بالای یک مگ محدود چنده حدودا ؟ نسبت به بقیه سرویس های محدود سرعت دانلودشون تغییری میکنه؟
مثلا 4 مگ
using Tapatalk 2
2mb داشتم سرعتش 400 الی 450 بود تو روز.نقل قول:
4mb دارم سرعتش 550 الی 600 هست تو روز.
منم 1MB دارم سرعتش 450 هست.نقل قول:
من خودم الان 128 دارم سرعتش 300 هست ولی شهر های دیگه ظاهرا همون 128 سرعتش بالای 400 باشه
خواستم سرویس رو تغییر بدم به 2 یا 4 مگ میترسم سرعتش همون 300 بمونه
من خودم 3 ماه پیش 128 داشتم،سرعتم روی 500-550 بود!نقل قول:
خیر سرم اومدم سرویس بالاتر گرفتم :n27:
دقیقا من خودم یه ماه 1 مگ داشتم و مجبوری تغییرش دادم 128 دیدم هیچ فرقی نداره همون 128 رو تمدید کردم
ولی برای 4 مگ هم میخوام بدونم بدون تغییره ؟
و اینکه چرا برای من 300 هست بنظرتون ؟ مال شهره یا مشکل خط و اینجور چیزا میتونه باشه ؟
یه توضیحی توی صفحه اعلام قیمت شاتل برای سرعت 8 مگ نوشته بود:
کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۵ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
میشه توضیح بدین این یعنی چی؟؟
توی my.shatel وقتی وارد پنلم میشم این پیام وجود داره :
میخواستم ببینم برای همه این پیام اومده یا فقط برای منه ؟ دلیل خاصی داره و خبریه ؟نقل قول:
مشترک گرامی،
از آن جایی که کلیه ی ارتباطات شرکت شاتل با مشتریان گرانقدر از جمله ارسال ایمیل های اطلاع رسانی، پیش فاکتورها، تغییرات ایجاد شده در سرویس ها، مشکلات احتمالی، هماهنگی برای مراجعه حضوری، داد و ستدهای مالی و ... همه بر مبنای اطلاعات دریافتی از مشتریان هنگام خرید سرویس اینترنت پرسرعت صورت میگیرد، این اطلاعات نقش بسیار حیاتی در ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن به اعضای این خانواده ی بزرگ دارد.
بر این اساس، سپاسگزار خواهیم بود اگر با مراجعه به بخش تغییر مشخصات در صفحه خدمات مشترکین و بررسی اطلاعات ثبت شده در این صفحه حداکثر تا تاریخ 30 مرداد ماه 1393، از صحت اطلاعات موجود در سیستم ارتباط با مشتریان شاتل اطمینان یابید. چه آن که، امکان اصلاح اطلاعات و جایگزینی اطلاعات صحیح در این صفحه به آسانی در اختیار شما قرار دارد تا بتوانید گزینه های غیرصحیح را اصلاح فرمایید.
گفتنیست، وجود اطلاعات غیرصحیح در این صفحه پس از تاریخ یاد شده، ممکن است مشکلاتی را برای مشتریان به همراه داشته باشد. بر این اساس، سپاسگزار خواهیم بود اگر هر چه سریعتر با مراجعه به صفحه یاد شده از صحت اطلاعات ثبت شده اطمینان یابید و در صورت نیاز آنها را تغییر دهید.
پیشاپیش از این که با حسن همکاری خود ما را در ارایه ی خدمات هر چه بهتر یاری میفرمایید، سپاسگزاریم.
برای منم این پیام اومده.نقل قول:
فکر کنم همگانی باشه
نقل قول:شماها چون تهران نیستید و مرکزتون نسبت به تهران بار کمتری داره سرعتتون ممکن بالاتر بسته شهنقل قول:
ولی من با توجه به منطقم و... اگه 512 اینا بگیرم احتماله زیاد سرعتش رو 150 تا 200 باشه...
یعنی با حدود سه چار تومن (هزینه یک گیگ) شبا میشه اینقدر دانلود کرد.نقل قول:
یکی می گفت چهار مگ داره تا نزدیک پنج میکشهنقل قول:
یعنی در واقع واسه دانلود شبانه هم هزینه میگیرن و هم حداکثر حجم داره؟!!!:n03:نقل قول:
واسه همه سرویس های محدود اینطوری هست؟
حداکثر نه، حداقل.یعنی کم کم اینقدر میتونی بکشی یه جور ضمانته یعنی هر چقدر سرعتش نوسان داشته باشه اینقدر رو شاخشهنقل قول:
یعنی سرعت کم نمیشه؟ :n13:نقل قول:
هزینه دانلود شبانه فقط برای سرویسهای کمتر از یک مگه. همه سرویسهای eco هم محدود میشن ولی سرعتهای بالاتر دیرتر.نقل قول: