آقا این اینترنت 3G ایرانسل تو بندر گناوه چی شد قرار بود راه اندازی بشه که نشد ما رو باش که خیال میکردیم ایرانسل سریعتر از همراه اول پوشش میده ولی همراه اول سریعتر پوشش داد اینجارو سرعت دانلودش هم دو مگابایت هست واقعا جالبه:n08:
Printable View
آقا این اینترنت 3G ایرانسل تو بندر گناوه چی شد قرار بود راه اندازی بشه که نشد ما رو باش که خیال میکردیم ایرانسل سریعتر از همراه اول پوشش میده ولی همراه اول سریعتر پوشش داد اینجارو سرعت دانلودش هم دو مگابایت هست واقعا جالبه:n08:
دانلود رایگان:نقل قول:
http://uplod.ir/wk31hn1uums6/com.brogrammer.autosyncoff.apk.html
:n33:
شما این شات رو خودت گرفتی یا مربوط به سازنده ی برنامه هست؟نقل قول:
چون برای من که بعد از کلی طول دادن برای نمایش ناقص نقشه، توی نوار پایین نقشه متناوبا می نویسه "هیچ موردی قابل نمایش نیست لطفا راهنما را مشاهده کنید"
هم به وای فای وصله هم به 3g و gps هم فعال
فکر نکنم برنامه درست کار کنه، حداقل برای برخی شهرها
واسه اینکه این برنامه مثل اون شات که گذاشتن باشه باید گوشی رو در حالت شبکه اتوماتیک بزارید(واسه اینکه هم آنتن های 2g و هم 3g و 4g رو پیدا کنه) نت گوشی رو فعال کنید و به قسمت نمایش روی نقشه برید و حالا توی شهر بچرخید تا برنامه آنتن هایی رو که گوشی شما در طول مسافرتتون بهشون وصل میشه رو روی نقشه خودش ثبت کنهنقل قول:
و نشون بده
در واقع اینجوری نیست که خودش همین الان بفهمه چه آنتن هایی در شهر شما وجود داره
میشه توضیح بدی تنظیمات برای دانلود در کامپیوتر با هات اسپات کردن نت گوشی :n27:نقل قول:
3g tehran -75
جالبه دیروز مشهد بودم با سیگنال -71 و حالت دوال کریر دو مگ داد. معلومه تخصیص پهنای باندهای خیلی متفاوته و جا به جا و محله به محله متفاوته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ویندوز فون نداره؟یا برنامه مشابه؟نقل قول:
من میخوام یه گوشی دوم برای ایرانسل بگیرم.مودم نمیگیرم چون خود سیمکارت رو هم لازم دارم.حالا فرکانس ایرانسل در 3g و 4g چی هست؟4g خیلی هم ضروری نیست.
سلام بهترین حالتی که بخوام بسته 100 گیگ رو بخرم از چه طریقی است؟
3g 2100نقل قول:
4g 1800
سلام. ایا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت مصرف اینترنت همونه یا بیشتر میشه؟ یعنی جمع مصرف همونه یا طبق این عکسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بسته سه ماهه فعال کنم کدوم بسته بهتره؟