آره خود ضحیست قبل از حذف شبانه نسخه ibs ضحی با ماناماد فرق میکرد و ضحی از 2-7 بود ولی ماناماد از 2-6 ولی الان ibs ضحی هم مثل ماناماد شدهنقل قول:
Printable View
آره خود ضحیست قبل از حذف شبانه نسخه ibs ضحی با ماناماد فرق میکرد و ضحی از 2-7 بود ولی ماناماد از 2-6 ولی الان ibs ضحی هم مثل ماناماد شدهنقل قول:
فرشاد تو خو میگی سرویس های جدید سرعتشون دقیقه پ این چطور 2 مگ داره میده بهش ؟نقل قول:
این 1مگ با 20گیگ و از همون سرویسای قبلیه که پیشوندشون adsl ه از این جدیدا که استانداردن نیستنقل قول:
اینم 1مگ استاندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی یادته چه سرعتی داشتم (3.5مگ) گند زدن به سرعتا و کلا به adsl مردشور مخابرات و adsl شو ببرن هر روز یه برنامه ی جدید درمیاره خود پشتیبانی هم میگه نمیدونیم چه اتفاقی میخواد بیفته میگه ممکنه یه دفعه شبانه رو برگردونن :n21:
اصن امروز فوق العاده بود!!!
زنگ زدم پشتیبانی، خانومه برداشته بش میگم اگه امکانش هست لطف کنید داون استریم رو بالا 3 مگ ببندین که بتونم از حداکثر سرعت دانلود استفاده کنم.
میگه شما تا الان داشتید از داون استریم غیر مجاز استفاده میکردید
بعد فورا رو 1024 داون استریمم رو کم کرد!!!!!!!!!!!!!!!!
اول خاستم مصالمت امیز باهاش برخورد کنم ولی دیدم گوش نمیده منم یهو داغ کردم و ...
سرتونو درد نیارم....
اکانتمو قفل کردن. :n13:
فردا صب هم باس حظورا برم مدیریت :n01:
پس نمیدونی به خانومای پشتیبانی برا زیاد کردن دان استریم نباید چیزی بگی؟!!!!!نقل قول:
منم وقتی از اوآسیس تخلیه کردم اکانتمو قفل کرد و مصیبتی بود تا قفلشو شکوندیم:n09:
سلام دوستان . عزیزان اکانت شمام جدیدا حجم می خوره !!!؟؟؟ 1 گیگ تو 1 روز بی خودی مصرف کرده !!! اینقدرم حالیم هست که بدونم استفاده ای نکردم
دزدی تو روز روشن !!!!
==========
دوستان بهترین gateway کدام هستش برای نت مخابرات ؟؟؟؟
خداوکیلی اگه میدونستم خانومه اینجوری میخاد کنه، عمرا چیزی بش میگفتم...نقل قول:
فردا صبح هم با مدیریت باید یه جوری قضیه حل و فصل کنم.
خداکنه فردا همه چی حل بشه و اکانتمو برگردونن.
ولی این باعث شد که دیگه تا عمر دارم اسم مخابرات رو نیارم!
دزدی که چه عرض کنم! جارو میکنه :n24:نقل قول:
گیت وی 1تا9 و 88 و 89 مثلا 2.185.88.1
سلام من یک سوالی داشتم ایا مخابرات روی فیبرنوری هم خدمات adsl می ده چون ما خطمون فیبرنوری است و گفتن فقط اسیاتک جواب می ده ایا راهی به جز وایمکس و اسیاتک وجود داره ؟