پس ما که 2مگ مخابرات داریم از رو هوا داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم دیگه :) سرویس مخابرات من که الان ردیف شده صبح سرعتش اذیت می کردنقل قول:
Printable View
پس ما که 2مگ مخابرات داریم از رو هوا داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم دیگه :) سرویس مخابرات من که الان ردیف شده صبح سرعتش اذیت می کردنقل قول:
نه میشه بستگی داره:نقل قول:
کی دانلود کنی ( مخابرات جناش توی اون ماه چندبار اومده باشن !)
از کجا دانلود کنی ( لینک دانلود بدون محدودیت کانکشن و سرعت )
چه جوری دانلود کنی ( به قیمت 30 تا کانکشن)
البته یکم خوش بینی و دید خوب هنوز دارین دیگه چون اولشه باید ازش ببینید ..... 6 ماه قبل عید رو تو صفحه های تاپیک اگر وقت کردی نگاه کن به مرز جنون رسیده بودیم 15 ساعت اینترانت ملی داشتیم هیچ دسترسی به خارج نبود بقیه ساعاتم مخلوتی از اینترانت داخلی و اینترنت به شکل همین الان که داغون شده
این الان اوضاع منه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا الان منظورم بعد از عیده مخابرات همچنان اینترنت نامحدود میده تو تهران یا نه ؟؟؟
مشکل سراسریه ؟ از ساعت 2 به بعد اینجوری شده !!
افت کیفیت با مغز استخوان احساس میشه :n03: از9 روند کند شدن شروع شد 2 به اوج خودش رسید
متاسفانه توی اوج مونده :n28: یک روز کارام رو انداختم ظهراااا ، همیشه 4 صبح بیدار میشدم و کارام رو میکردم :n15:
باسه من به زور صفحه باز میکنه :n02: تا حدی پوکیده
نقل قول:
والا واسه من 2 یهوییی وسط گیم پرید بیرون و بعد متوجه شدم پینگ رفته روی 500 ! راس 2:30 درست شد هم سرعت فول شد هم پینگ امد روی 100 ولی 5 دقیقه بعدش دوباره بهم ریخت ! نشون میده داران یه کاری میکنن
اینجا که مشکلی نیست
امروز هم 512 ما وصل شد با IDM بین 60 تا 70 متغیره
و لندن
سرویس 512 رسما دارن یه کارایی میکنن :n02:
آقا از دیشب اینطوری شده چرا ؟؟
یاهو مسنجر هم هر کاری میکنم کانکت نمیشه