هیچ کدوم شبانه ندارن البته با توجه به سایت مخابرات,شما زنگ بزنید بپرسید.نقل قول:
Printable View
هیچ کدوم شبانه ندارن البته با توجه به سایت مخابرات,شما زنگ بزنید بپرسید.نقل قول:
سلام دوستای عزیز...آقا من بهمن طرح برنزی گرفتم سه ماهه!
پس فردا یعنی 24م اردیبهشت تموم میشه مهلت زمانیش!!و هنوز هشت،نه گیگ دیگه دارم!(کلا زیاد نبودم که نت استفاده کنم)
رفتم توی سایت تا زمانمو شارژ کنم،دیدم فقط شارژ برای حجم داره و اون گزینه شارژ زمانی اصلا نیست!!
الان بنظرتون چیکار کنم!یعنی نمیشه زمان رو شارژ کرد دیگه!؟؟
یه راهی پیش روم بزارین!!چون نمیخوام دیگه از مخابرات طرح بگیرم!:n03:
دوستان لطفا یه کمکی به من بفرمایید!!
نقل قول:
دیروز رفتم شاتل تو خیابان سعدی..
زنه میگفت از بالای بومتون آلتون دیده میشه:n08:
گفتم آره
گفت یه دستگاه میگیری 180 هزار تومان میری بالا بوم میزاری بوسیله اون با وایرلس شاتل نصب میشی:n13:
منم گفتم باشه خدافظ:n09:
چی فکر کردن:n09:
اینطوری میرم یه اینترنت ماهواره ای میگیرم:n25:
مخابرات ما اومدیدم باز:n21:
دم شاتل گرم با این پیشنهادش...نقل قول:
اينم حرف من به مخابرات دزد خراسان رضوي. شركت (دزد نت-گ.. نت)/ ملك جعفريان...
سرویس هایی ارائه میدید به هیچ وجه به نفع مشترک نیست و فقط دارید برای جیب خودتون یک سری سرویس های مند دراوردی با سرعت های بالا ارائه میدید تا حجم مشترک رو زود تر از موعد بسوزونید تا مشترک مجبور به خرید ترافیک بشه
ترافیک هارو 50 درصد میبرید بالا 20 درصد میارید پایین 10 درصد بهش مالیات میزنید اسمش و میزارید کاهش هزینه ترافیک خبرشو میزنید تو وبسایت و پز میدید به مشتری مداری خودتون افتخار میکنید
سیستم گلد نت هم که راه انداختید یک سیستم ضعیف و در عین حال غیر پایدار و حتی بدتر از سرویس چند سال پیشتون هست که احتمالا شرکت زیر نظر یکی از آقا زاده های مخابرات خراسان رضوی مدیریت میشه که با کلی شکایت و گلایه هنوز هم با یک سیستم غیر قابل قبول و غیر استانداردی مثل گلدنت کار میکنید
پشتیبانی بدرد نخور که هر دقعه بیشتر از 30 نفر پشت خط هستند راه انداختید که کارشون پسورد عوض کردن بیشتر نیست چون سواد کافی ندارند بیشتر مواقع هم که میگن پنل گلدنت براشون باز نمیشه دقیقا معلوم نیست برای چی این افراد و استخدام کردید همه امکاناتو توی پنل کاربری قرار بدید مثل ریست پورت و... و اینارم اخراج کنید کار ما و خودتونو راحت کنید هزینه هارم کاهش بدید
هرچی زبونمون مو درود آقا ملک جعفریان طرح های نامحدود و دوباره با سرعت 1 به 8 قرار بدید بهتره از طرح های محدود 5مگابایتتون کو گوش شنوا تازه از نظر اقتصادی هم براتون حساب کردیم گفتیم به نفع شماست اما!!! مثل اینکه آقایون دوست دارند زودتر به پول برسند و با سرعت 800کیلوبایت بر ثانیه گیگ های مردم و بسوزونند و حرف مارو پشت گوش انداختند
خودتون به خودتونم که تند تند تندیس میدید برترین خدمات و فلان ترین بهمان و ما نفهمیدیم بر چه اساسی این تندیس ها رو به شما میدند ما که زبونمون مو درورد از بس انتقاد و پیشنهاد کردیم و شما هم انگار نه انگار اگه زره ای پولی که دارید از ما میگیرید براتون مهمه که حلال باشه که سر سفره تون میبرید فقط یک زره یک زره به فکر گلایه و شکایت های ما باشید نا سلامتی مسلمونیما
والسلام
من شارژزمانیم همین الان تموم شد به طرح خانواده پیش پرداخت کوچ کردم و مقداری که از حجمم مونده بود به طرح فعلی اضاف شدنقل قول:
یه نکته اونم اینکه من هیچ طرحی ندارم اول طرح خانواده رو با مقدار3گیگ و3 ماه رو به قیمت16200تومن میخرم بعد دوباره گزینه تغییر طرحو میزنم وطرح پاییزه طلایی رو با6گیگ و3ماه به قیمت81000تومن میخرم
بعد از جمع این دو طرح من9گیگ با6ماه زمان به قیمت97200تومن دارم
درحالی که بخوام همون طرح قبلیمو همینقدر شارژکنم یعنی9گیگ با6ماه میشه108432تومن
که با مقدار تفاوتی کهداریم میشه3گیگ دیگه حجم خرید
این بود انشای من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست سرویس 5 مگ مخابرات
با توجه به اینکه قیمت سرویس های 5 مگ و 10 مگ پایین اومده دارم رایزنی می کنم سرویس را 10 مگ کنم.(البته ظاهرا دیگه سرویس های 5 مگ و 10 مگ را به مشترک خانگی نمیدن)
چیز خاصی که نگفته بنده خدا داشته میگفته یه دستگاه وایرلس (مثل نانو استیشن اسمشون CPE هست) میگیری میذاری پشت بوم با وایرلس اینترنت میگیری نه ماهوارس نه بدون فیلتر عادیه عادیه :n13:نقل قول:
اینکه اس ام اس فرستادن که روی پیش شماره شما سرویس میدیمش جای بحثه ؛ آخه این که ربطی به تلفن نداشت!نقل قول:
سلام. من سمت دانش اموزم . مثل اینکه فقط میشه مخاب ات گرفت. چه طرحی بگیرم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه قیمتشم زیاد نباشه