اینم نت ما GG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
3450 ip توی 2 ماه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دی ان اس گوگل امتحان کننقل قول:
سلام
آقایون لونه شون اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا درخواست بفرسید تا شاید 1% فرجی بشه :n28:
:n27: دوباره Dc میشه
مکالمه ای که میشه پیش بینی کرد :نقل قول:
من : الو سلام قربان، عرض شود که چند وقته موقع بازی همه ایرانی ها بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه از بازی DC میشن و دیگه هم نمیتونن وصل بشن، میگن مشکل از زیر ساخته، میشه یه پیگیری بفرمایید؟
زیر ساخت : سلام، مگه اینترنت مشکل داره؟؟؟ امکان نداره! شما دکمه Connect رو بزن، زدی؟ خب، وصل شدی الان؟ بله؟ خب مشکل چیه؟ الان اینترنت با سرعت باور نکردنی در اختیار شماست. میخوای 10 دقیقه هم گوشی رو نگه دارم ببینی DC نمیشی؟
من : :n29:
الان اولین و مهمترین دغدغه شرکت زیرساخت اینه که برای همه کارکنانش لباس متحد الشکل بگیره . هیچ چیز دیگه ای تو فکرشون نیست (اینو می دونم چون کار آموزیم اونجاست الان :دی) کارکنای خودشون هم از سرعت اینترنت ناراضی ان . اصن اونجا کسی کار نمیکنه خدا وکیلی . من اونجام خودم میبینم . 4 تا میز گذاشتن بگو بخند و تعریف
دوستان درست شده؟!
اونجایی بگو چقدر مردم دعاشون میکنن....:n24:نقل قول:
اینا انقدر عقب مونده هستن که نمیدونن بازی آنلاین چیه بعد تو میحوای زنگ بزنی...نقل قول:
همین اینترنت آشغالی ۱۰سال طول کشید تا جا بیوفته و بخوان بهش رسیدگی کنن حالا چه برسه به بازی آنلاین.
تو بگی بازی آنلاین من مشکل داره فک میکنن یه بچه ۱۰ ۱۲ ساله ای و میگن برو باباجون برو تو کوچه بازی کن... مزاحم ما هم نشو.
وقتی میگن ایران هرکاری کنه ۴۰۰ سال از کشورای دیگه عقبه که الکی نمیگن.متاسفم برای این کشور که وضعیتش هر روز بدترو بدتر میشه.
فقط توی یک چیز ماهر هستن :شعار دادن