نقل قول:
وی پی ان وصل میشه ، اما رسیو نداره!!!
سایتهای گوگل و ... رو که فیلتر نیستن اما باز نمیشن ، با AOL فقط میتونم باز کنم
ریدن تو اینترنت رفته :18:
Printable View
نقل قول:
وی پی ان وصل میشه ، اما رسیو نداره!!!
سایتهای گوگل و ... رو که فیلتر نیستن اما باز نمیشن ، با AOL فقط میتونم باز کنم
ریدن تو اینترنت رفته :18:
وی پی ان ریسیو نداره ولی سایت های google و ... مشکلی ندارند ...نقل قول:
عجب وضعی شده!!!! پارس آنلاین داره چیکار میکنه خدا میدونه!!! من 3 شب متوالی در زمان مجانی دانلود گذاشتم اما امروز تو سایتش می بینم که حجم من از 9.5 گیگ به 6.5 گیگ رسیده!!! کلا اصلا مجانی نیست!!!!!!! دریافت و ارسال رایگان رو برای من 0 زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه زیبایی کار اینجاست که مثلا زده 1.25 گیگ هم بستانکاری از ماه قبل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اما معلوم نیست این بستانکاری کجا رفته؟؟ در صورتی که 3 گیگ هم از من کم کرده!!!! دارم گیج میشم
دوست گرامی خواهش می کنم حرف های بو دار نزنید که در شان شما و p30world نیست .نقل قول:
علت قطع و وصل "ویپیان " چیست؟
طبق برخی اخبار و شنیده ها، قطع شدن پورت PPTP حكایت از آماده سازی مقدماتی "اینترنت ملی" (اینترانت) توسط شركت مخابرات دارد.
پارسینه - از هفتم مهرماه 1390، پورت PPTP در اینترنت ایران مسدود شده و در پی این اتفاق، همه VPN ها در سراسر كشور قطع شده است.
VPN سامانه ای برای دور زدن فیلترینگ بود.
پورت، درگاهی است برای ورود و خروج دادهها و اطلاعات و هر پورت نرمافزاری خوانده میشود. هر كدام از پورتها كار خاصی انجام میدهند مثلا پورت ۲۵ مخصوص ارسال ایمیل است و پورت ۱۱۰ برای دریافت آن و پورت ۸۰ یا HTTP برای دسترسی به صفحههای اینترنتی.
در صورتی كه خدماتدهنده سرویس اینترنت و یا شركت زیرساخت، پورتهای ۲۵ و ۱۱۰ را مسدود كند، امكان دریافت و یا ارسال ایمیل ممكن نخواهد بود. در صورت مسدود كردن پورت ۸۰ امكان استفاده از اینترنت غیرممكن است.
پورت PPTP یا Point-to-Point Tunneling Protocol برای ساخت شبكههای خصوصی مجازی (VPNs) مورد استفاده قرار میگیرد. مسدود كردن این پورت امكان استفاده از ویپیانها را غیر ممكن میكند. L2PT یا Layer 2 Tunneling Protocol و SSTP یا Secure Socket Tunneling Protocol نیز كاربرد مشابهی دارد.
طبق برخی اخبار و شنیده ها، قطع شدن پورت PPTP حكایت از آماده سازی مقدماتی "اینترنت ملی" (اینترانت) توسط شركت مخابرات دارد.
بچهها این داستان اینترنت نامحدود پارس آنلاین چیه ؟
چرا اینقد ارزون هست 2 مگشه میده حدود 89 تمن در صورتی که شرکتی که من ازش سرویس میگیرم 1 مگو میده 360 تمن
این ماجرای 1 به 10 واقعیت داره ؟
کسی اینترنت پرسرعت پارسو گرفته ببینه مثلا 256 این شرکت واقعا 64 کیلو دانلود میده ؟
من منطقه مخابراتی مفتح هستم 228 پیش شمارمون هست اوضاع تو این منطقه چطور هست ؟ 128 با چقدر دانلود میکنه ؟ شبانه اوضاش چطوره؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه 128 نامحدود سه ماهه نیز گرفت
و در کنار پارس افلاین ازش استفاده میکنم
روزها و وبگردی و گیم و ... را از این استفاده خواهم کرد
و شبها از پارس افلاین برای دانلود (فقط دانلود)
و دیگه هیچوقت فکر ترافیک نخواهم کرد
بعد از سالها کارکردن با اینترنت بهترین حالتی که فکر میکنم برای ما وجود داره همین حالت هست (حداقل برای من)
این سرویس در تبریز 39 تومن هست
که خیلی با عرضه تر از پارس هست
دلیلش هم تست زیر اثبات میکنه :عکس اگه باز نشد ضمینه کردمش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ همیشه زیر 300+ نداشتن قطعی
در حالی که پارس همیشه برا من پینگش بالاتر از 400 یا 500 بود
پشتیبانی هم میگفت پینگ بین 300 تا 500 نرمال هست (خاک تو سرها)
البته یک مودم معمولی دیگر نیز خریدم و 19 تومن هم خرج این کردم
هزینه ها زیاد شد ولی با خیال راحت 3 ماه میتونم وبگردی کنم
همچنین برای دانلود شبانه سرویسهای ارزونتر با ترافیک کمتر هم فکر کنم یافت بشه
مبارکت باشه دادانقل قول:
ایشاالله چرخش برات بچرخه :31:
بچه ها میگم چیز پی ان هاتون کار میکنه ؟
S S T P که کانکت میشه ولی تا میرم تو یه سایته احم دوباره دیس کانکت میکنه
P P T P هم که کلا وصل نمیشه
ماله شمام همینه :41: