توی همون پاورپوینت اینرو نوشته بود.یه توضیحی هم ندادن که فایل دانلودی چه ورژنی داره.آپدیت نکردم چون معلوم نیست چه بلایی سر مودم بیادنقل قول:
سرعت دانلود غیز ار isp به دانلود منیجر و آنتی ویروس و فایروال هم بستگی داره.نقل قول:
Printable View
توی همون پاورپوینت اینرو نوشته بود.یه توضیحی هم ندادن که فایل دانلودی چه ورژنی داره.آپدیت نکردم چون معلوم نیست چه بلایی سر مودم بیادنقل قول:
سرعت دانلود غیز ار isp به دانلود منیجر و آنتی ویروس و فایروال هم بستگی داره.نقل قول:
کسی هست جواب منو درست بده !!!! من از 1 آبان به مدت 2 ماه نمی تونم از اینترنتم استفاده کنم ( سروسمم 1 ماه شارژ میکنم ) ، آیا باید زنگ بزنم تا سروس منو فریز کنن مثل ADSL یا کار دیگه باید کرد ... چه جوریاست ؟؟؟؟؟ یکی راهنمایی کنه لطفا :sq_20:
سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم الان مبین نت چه مدلی از مودم های USB رو می ده؟؟؟؟ آیا کیفیتشون آنتن دهیشون خوبه؟؟؟؟
باتشکر احسان
نامردا معلوم نیست چکار کردن اکثر لینک فیلما که هیلتره اوناییم که نیست اگه فیلمش زیپ نباشه سرعت دایل آپ میشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
منم مشکل خاصی ندارم، این چند شب میانگین دو و نیم گیگ دانلود کردمنقل قول:
آقا اینا چیکارش کردن نه میتونیم فیلمو سریال دانلود کنیم نه فایل های زیپ نه فایلهای فلش
شما چیکار میکنید یه کمکیم به ما بکنید
سرویست چه سرعتی است ؟ یک مگ هستی ؟نقل قول:
من خودم مودم رو تنظیم کردم و فریمور رو آپدیت کردم حتی ویندوز عوض کردم ولی باز درست نشد به احتمال زیاد اینترنت ما رو قطع کردن( آش نخورده و دهن سوخته ):sq_10:نقل قول:
نمی دونم چی بگم ولی یه زنگ به نمایندگی شهرتون بزن ببین چی میگه این عاقلانه ترین کاریه که می تونی انجام بدی .
سلام دوستان کسی از طرح های نامحدود مبین نت استفاده کرده میخاستم ببینم مثلا سرعت ا مگ نامحدود سرعت دانلودش جطوره اخه تو سایتش نوشته طرح های نامحدود اشتراکش 1 به 10 هستش ولی طرح های محدودش 1به 4 هست ارزش گرفتن داره یا نه؟
نقل قول:
تمام این مسائل یک نقشه شوم هست تا جلوی دانلود شبانه رو بگیرن یا نیمه فلج کنن بدون اینکه دانلود شبانه رو بردارن
اگه همین مسائل رو کنار هم بزاری مثل:
آپی عوض شدن در ساعت رایگان..
قرار دادن فایروال برای فرمت های قابل دانلود ..
نصف شدن سرعت دانلود در ساعت رایگان یا کلا دایلاپ شدن..
............
بقیشه میتونی خودت حدس بزنی[/B]