سلام دوستان میخواستم ببینم کسی بنری داره که کامل باشه و تیم های باشگاهی مثل بارسلونا و... توش باشن در ضمن وقتی میری تو جام باشگاه های اروپا از بازی بیرون نیاد ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید.
Printable View
سلام دوستان میخواستم ببینم کسی بنری داره که کامل باشه و تیم های باشگاهی مثل بارسلونا و... توش باشن در ضمن وقتی میری تو جام باشگاه های اروپا از بازی بیرون نیاد ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید.
لطفا صداي شيپور وزلا رو واسه دانلود بزاريد ممنون ميشم (اگر امكانش هست طريقه استفاده اش رو هم توضيح بدبد )خيلي ممنون
خواهشا جوابمو بديد
سلام
من تا حالا باریم رو آپدیت نکردم
گفتین که برای آپدیت کافیه که پچ 1.03 (آخرین پچ موجود) - کرک این پچ (12 مگ) - فایل آپدیت دیتا بیس DLC 1.07 رو دانلود و نصب کنم.
چند تا سئوال دارم:
1. اگر من بازی رو آپدیت کنم آیا save هام از بین می ره؟؟؟
2. گفتین که باید به فایل های نصبی بازی (Install Orignal) نصب شده باشه تا بتونم پچ کنم. من که بازیم خیلی وقته نصبه و دارم بازی می کنم. آیا راهی هست که بازی روئ دوباره نصب نکنم؟؟؟ آخه همه چی می پره که اینجوری؟!؟1
3. چه طوری میتونم از save هام یه بک آپ بگیرم؟؟؟
4. آیا اگر از save هام بک آپ بگیرم و بازی رو دوباره نصب کنم میشه اونا رو برگردوند؟؟؟
مرسی
سلام
ببخشید مزاحمتون شدم،می خواستم یه ترکیب بهم پیشنهاد کنین که 12 نفره مثل سگ دفاع کنن و هیچ کدوم از
نیمه زمین خودم موقع دفاع پاشون رو بیرن نزارن.(اگه میشه عکس بزارین)
ممنون:40:
با سلام.
چه جوری میشه درقسمت become a legend پست رو عوض کرد؟
من زدم cf باشم به جز یه تیم همه من رو cmf میزارن.
راهی هست شوت قدرتی زد؟
مثلا شوت رو کم پر کنی و بلند شه یا شوت رو زیاد پر کنی ولی زمینی شه.
با تشکر.
نقل قول:
ای جان
شوت قدرتی که میگی منو یاد فوتبالیستا میندازه
سنگین ترین شوتی که تو این بازی دیدم اینه که توپی رو که کمی از سطح زمین بالاتره با شوت با قدرت نصف، بشوتی
برای بلند کردن توپ توسط همون بازیکن که میخوای بشوتی، یکی از راهاش اینه که جهت رو سریع یه بار عقب یه بار جلو بدی تا توپ رو بلند کنه.
نقل قول:
1 - خیر از بین نمیره
2 - نه باید دوباره نصب کنی
3- سیو بازی رو کپی کن بعد یه جایی از هاردت ذخیره کن
4 - اره میشه
ایول.نقل قول:
یه سوال دیگه:
چه جوری از روی تکل بپرم؟اصلا میشه؟
ممنون.
نقل قول:
باید استراتژی تیمتو total defense بزاری