مهاجما كمن! نيم ساعت ديگه نبرد شروع ميشه هيچ كي نيومده!!پس اين سيلوري هاي ديوونه كجا هستن؟ مي خواين با پنجا شصت نفر فورت رو بگيرين؟!
Printable View
مهاجما كمن! نيم ساعت ديگه نبرد شروع ميشه هيچ كي نيومده!!پس اين سيلوري هاي ديوونه كجا هستن؟ مي خواين با پنجا شصت نفر فورت رو بگيرين؟!
يعني چي نشونه گرفتي بالا گفتم اين نشونه نيست!!نقل قول:
خواهش میکنم!
من 7 رو نشونه گرفتم....ای خدا هی داره به تعداد مدافعین افزوده میشه!...کل بازیکن ها شدن 207 نفر...از این 207 تا143 تاش مدافعه!
تعداد مدافعا بيشتر از 128 نفر نميشه! همچنين مهاجما!
من الان از بیرون اومدم الان دهن همه فاندر ها را سرویس می کنم
ببخشید!!!!حالا چرا میزنی؟:دی
پس چرا هی داره تعداد بازیکن ها زیاد میشه...اما تعداد مدافع ها همون 64 باقی مونده!
من یک رو نشونه گرفتم :دی ولی حاجی میگه برا حرکته:دی
سیلور ها چرا نمیان؟؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله یکم نامفهومه !
Select your target position by clicking the map a second time
الان شرايط هيجاني! يكم كنترل سخته!!! شرمنده!!نقل قول:
والا من كه خيال مي كنم اصلا اضافيه!!نقل قول:
من یک رو نشونه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حاجی میگه برا حرکته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
براي جابجا كردن خودتون روي كاركترتون كليك كنيد. بعد يه پيكان بيرون مياد كه مي تونيد به جاهاي مختلف منتقل كنيد! وقتي به حاي مورد نظر رسيديد كليك كنيد تا اين مقصدتون بشه!!
Your character will always try to reach the target. Unless you are actively taking part in the battle the character will decide for himself which way to take to get there.نقل قول:
چاقال مگه تو توي نبرد ها نبودي؟!نقل قول:
جمله یکم نامفهومه !
معمولا تا فلش من لود بشه راند اول هم تموم ميشه و من نمي فهمم اين دقيقا چه كاربردي داشته!!
حاجی اینم ترجمه :
موضع هدفتان رابوسیله کلیک کردن نقشه در زمان دومین انتخاب کنید .