سرعتم چند روزه پایین اومده.
چیکار کنم ؟؟
افتضاح پایین اومده
Printable View
سرعتم چند روزه پایین اومده.
چیکار کنم ؟؟
افتضاح پایین اومده
[باشکایت کشی سرعت امگ محدود شده این.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میخواستم بدونم الان اوضاع مخابرات چطوره؟
بهترین سرویسی که قیمت/کیفیت عالی باشه چیه؟
بنظرتون الان مخابرات بهتره یا این دوتا: آسیاتک و های وب؟ (البته خودم الان های وب دارم، خیلی ترافیک مصرف می کنه! یه سرچ ساده متنی انجام میدم 4 مگ میره!!! :n04:)
دانلود زیادی ندارم، یه سرویسی میخوام که ترافیکش بطور معقول مصرف بشه و دزدی نشه به قول معروف! و هم چنین روزی 3-4 گیگ دانلود داشته باشه
در روز هم سرعتش برای وبگردی مناسب باشه خلاصه...
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :n16:
نامحدود 2048 سرعت 130نقل قول:
یا اگر حجمی میخواهید که شبانه داشته باشه و از نظر مالی مشکلی نداشته باشید همین سروی 2048 حجمی 1 ساله در جشنواره جدید شرکت کنید تا بادریافت مودم رایگان از پزداخت اقساطی هم استفاده کنید هر دوماه بر روی قبض تلفن هزینه سرویستون میاد.
هزینه 5 گیگ 2048 هر ماه با مالیات حدودا 22/000 برات در میاد.
سرعت سرویس ها تغییر نکرده پینگ بالا+تایم اوت بالا+سرعت وبگردی به نسبت افتضاح
به نظر من فقط میتونید دانلود کنید.آسیاتک خوبه ولی در دانلود شبانه حساب نکید چون سرعت واقعی بهتون میده یعنی از واقعی حدودی کمتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنوننقل قول:
من یه سرویسی میخوام که سرعت وبگردیش عالی باشه، حالا نه اینکه مثل برق سایت ها رو باز کنه، منظورم اینه که آدم اذیت نشه
الان سرعت 2 مگ محدود مخابرات چنده چه ساعات رایگان و چه غیر رایگان؟
آسیاتک یکی از دوستان داره، میگه بعضی شبا تا 8 گیگ هم میگیره!! سرویس 256 محدود داره...
من خودم 2 مگ داشتم دوست عزیز. شب و روز هم فرق نداره بین 280 تا 300 kb/s هست سرعت و هر شب به طور مداوم هم می تونی حدود 5.5 گیگ ( حالا یکم بیشتر و کمتر) دانلود کنی.نقل قول:
وب گردی هم خوب هست ولی عالی نیست بین 512 و 1 مگ و 2 مگ هم فرق چندانی در وب گردی ندیدم. ولی معمولا پینگ بالاست.
همچین چیزی امکان نداره.حتما اون سرویس شبانه نیم بها هستنقل قول:
اونم با 256
اگه طرح کمپین رو با پیش پرداخت کامل بگیرم، ترافیک یک سال رو بهم میدن یا باز ماه بماه شارژ میشه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
ماه ب ماه تعلق میگیرهنقل قول:
دوستان امروز چرا سرعت ها زیاد شده واسه من
256 نامحدود بابل
الان سرعت دانلود 100 یا 130
عجیب نیست؟؟؟