نه . طرح شباهنگ تخفیف 80 درصد از ساعت 3 صبح تا 9 صبح . اگه تخفیف 99 درصد میخوای باید طرح حرفه ای بگیری که اونم قیمتش خیلی بالاس . ماهیانه 39 تومنه به بالا .نقل قول:
Printable View
نه . طرح شباهنگ تخفیف 80 درصد از ساعت 3 صبح تا 9 صبح . اگه تخفیف 99 درصد میخوای باید طرح حرفه ای بگیری که اونم قیمتش خیلی بالاس . ماهیانه 39 تومنه به بالا .نقل قول:
شباهنگ پیش پرداخت تخفیفش همون 99 درصده. جالبه که با 5 هزار تومن اظافه تو سه ماه 4 گیگ ترافیک بیشتر و یک ساعت تخفیف بیشتر داری نسبت به حرفه ای!! نمیدونم این چطور تعرفه گذاریه!!نقل قول:
ممکنه که توضح بدد منظور از تخفیف 99 درصدی چی هست؟نقل قول:
یعنی ایا شبانه رایگان داره؟
یا اینکه مثلا در ساعت 3 تا 9 بتونم 8 گیگ دانلود کنم چقدر برای من هزینه داره؟
ایا این طرح ها ربطی به سرعت نداره؟
این تعرفه مخابراته دوست عزیز:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طرح شباهنگ سه ماهه 12 گیگ رو دارم. از ساعت 3 الی 9 صبح ترافیک با 99 درصد تخفیف هست. یعنی اگر 100 گیگ ترافیک مصرف کرده باشی یک گیگ از حساب شما کم میشه.
والا واسه من که سرعتش فرقی نداره. توی ساعات تخفیف بهتر هم هست. البته من بیشتر از سرور های ایران دانلود دارم. سرعتم حدودا بین 900 تا یک مگابایت بر ثانیه است.
تخفیف 99 درصد یعنی هر چقدر که مصرف کردی 99 درصد تخفیف میخوره .نقل قول:
مثلا اگه از ساعت 3 تا 9 صبح 8 گیگ دانلود کردی . تخفیفش به صورت زیر محاسبه میشه .
(هر یک گیگا بایت رو 1000 مگابایت در نظر گرفتم ! )
8000*0.99=7920MB
یعنی 8000 مگابایت ضربدر 99 صدم برابر میشه با 7920 مگابایت . یعنی تخفیف شما 7920 مگابایته و فقط 80 مگابایت از ترافیک شما کسر میشه .
سلام
یکی از دوستان در شاهین شهر میگه که نتش از چهارشنبه صبح تاحالا قطعه . تلفن خونه وصله و نویزی نداره ولی چراغ adsl خاموشه
طرح زرین رو هم استفاده میکنه
کسی مشکل قطعی داره تو این شهر ؟ این رفیق ما باید چکار کنه ؟
من کمپین تابستانه پاییزه دارم آیا میشه تمدیدش کرد؟ از ساعت 1 تا 7 رایگانه ولی سرعتش 256 کیلو بایته و خیلی اذیت میکنه. میشه سرعتش رو بالا برد و همین تعرفه رو تمدید کرد؟
من کمپین تابستانه پاییزه دارم آیا میشه تمدیدش کرد؟ از ساعت 1 تا 7 رایگانه ولی سرعتش 256 کیلو بایته و خیلی اذیت میکنه. میشه سرعتش رو بالا برد و همین تعرفه رو تمدید کرد؟
مخابرات که بعید میدونم سرعت یک طرح که مشخص است بالا ببره! احتمالا تابستانه 2 مگ داری که جالبه دقیقا سرعت دانلود 256 کیلوبایت به شما میده.
الان بالاترین سرعت شبانه ای که مخابرات میده توی طرح حرفه ای ها و شباهنگ است که البته با تخفیف 99 دررصدی شبانه است نه شبانه کامل رایگان.
برای تمدید باید حضوری بری مراکز پاسخگوییی مخابرات با کارت ملی و درخواست بدی همونجا یک سال تمدید می کنند (فک کنم فقط کسی که طرح با کد ملیش ثبت شده میتونه تمدید کنه)
شاید مودمش خراب باشه . مودم رو جای دیگه تست کنید و اگه مودم مشکلی نداشت زنگ بزنه 2020 .نقل قول:
دوستان کسی طرح کمپین داشته که امسال رفته باشه تمدیدش کنه؟؟؟ میخام ببینم شدنیه یا نه که نرم اونجا دست از پا درازتر برگردم.