3fx جان من فکر میکنم مشکل از کابلو خازنو فیوز و اینا نیست مگه چقدر اینا تاثیر دارن ... :n04:
من فکر مینم مشکل همین باطری و شاید دینامه .... اخه 1500 وات به نظرم زیاره واسه این باطری فابریک....
شاید اگر میکشید باید شک میکردیم .... :n02:
3fx جان من فکر میکنم مشکل از کابلو خازنو فیوز و اینا نیست مگه چقدر اینا تاثیر دارن ... :n04:
من فکر مینم مشکل همین باطری و شاید دینامه .... اخه 1500 وات به نظرم زیاره واسه این باطری فابریک....
شاید اگر میکشید باید شک میکردیم .... :n02:
سلام به همگی
من دنبال یه پخش تصویری برا 405 میگردم .یافته هامو اینجا مینویسم تا هر کی خواست استفاده کنه و همچنین اساتید هم نظر بدن.البته ملاک 1DIN بوده :
KENWOOD KIV-700 :
BLUETOOTH ندارد
CD نمیخورد
USB دارد
فایل صوتی و تصویری پشتیبانی میکند
دوربین عقب پشتیبانی نمیکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KENWOOD KIV-701 :
BLUETOOTH ندارد
CD نمیخورد
USB دارد
دوربین عقب پشتیبانی میکند.
KENWOOD KIV-BT900 :
BLUETOOTH دارد
CD نمیخورد
USB دارد
دوربین عقب پشتیبانی نمیکند.
KENWOOD KIV-BT901 :
BLUETOOTH دارد
CD نمیخورد
USB دارد
دوربین عقب پشتیبانی میکند.
هر 4 مدل از نظر تنظیمات صدا عالی هستن . CD نمیخورن . پنل جدا شونده هم ندارن. 512MB حافظه داخلی دارن. WALLPAPER هم پشتیبانی میکنند . و ...
البته از مارکهای دیگه هم هست :
PIONEER مدلهای زیادی داره :
DVH-855AVBT و DVH-755AV که هر دوشون توسط حمید خان وتو شدن ! :n02: مدلهای دیگه هم هست اگه خوب باشن بعدا میگم .
JVC هم چند مدل داره فعلا این مدل رو بررسی کردم که واقعا عالیه ::n19:
KD-AVX77
تنها مشکلش قیمتشه که حدود 1 تومن شایدم یکم بیشتر باشه . اما همه چی تمومه .مخصوصا اینکه LCD بزرگتر (5 اینچ) و تاچ و ... و ....
امیدوارم هر جا هستی سلامت و موفق باشی، پخش ها یه تقویت کننده داخلی دارن که معمولا جریانی حدود 18 تا 22 وات خروجی واقعیشون هست. هر چی اسپیکرهایی که میگیری توان RMS شون به این رنج نزدیک تر باشه تو صداهای بالاتر اختلال کمتر دارن.یعنی اسپیکر میتونه از حداکثر توانش استفاده کنه.نقل قول:
خواهش میکنم مهدی جان، خوشحال میشمنقل قول:
بله، وات یکی از مولفه های انتخاب کامپ ها هست.هر چه وات RMS بیشتر ، قدرت خروجی بیشتر
ببین کامپوننت در لغت به معنی مولفه، بخشی از چیزی، مکمل و ... هست و در این مورد معمولا به قطعه تعبیر میشه، یه کامپوننت قطعه ای از سیستمه که خودش از چند قطعه تشکیل شده و این قطعات می تونه دو تا 4 و حتی بیشتر هم باشه، اما در مورد لینک (چه چیزایی رو هم انتخاب کردی، به به )نقل قول:
AV 1.1 تیوتر
AV 3.0 میدرنج
AV 6.5 وفر
اگه این سه مورد بالا رو با یه کراس مطلوب (مثل AV CX 2W MH ) مچ کنی تشکیل یه ست کامپوننت رو میدن، با توجه به کراس مورد استفاده میتونی هر کدوم از اجزاء رو با قطعه ای دیگه عوض کنی.
AV 10 ساب
AV 12 ساب
این دو تا SUB هم تکلیفشون مشخصه اما
AV K5 و AV K6 یک ست کامل کامپوننت شامل میدرنج ، تیوتر و کراس ، هر دو این کامپ ها 2 WAY هستند.همونطور که بالا هم اشاره کردم میشه کراس رو عوض کرد و یک وفر هم به این ست اضافه کرد تا یک سیستم کامپ 3 WAYداشته باشیم
JVC خیلی جالبه، البته کنوود هم لطف خودشو داره. همه کنوودها موجودن؟نقل قول:
توی طبقه بندی قطعات کامپ ها ما این اسم ها رو زیاد میشنویمنقل قول:
تفاوت و عامل اصلی نامگذاری این قطعات رنج فرکانس قابل اجرا ی اونهاست
مثلا فرکانس های قابل اجرای
ساب 25 - 1k Hz
وفر 50 - 7k Hz
مید وفر 80 - 7.5k HZ
مید بیس 90 - Hz 5000
مید رنج 14k Hz - 200
تیوتر 1.2 - 22K Hz
k hz ------ تیوتـر ------ میدرنـج ------ میـد بیس ------ میـد وفر ------ وفـر ------ سـاب ------ hz
--------------1.2 ----------200 ------------90--------------80 -----------50 ---------25---------------
البته برای ست کامپوننت ها این رنج پیوسته بیان میشه . مثلا در سری hsk 130 این رنج فرکانس از 40 تا 22 کیلو هرتز هست و توسط وفر ، میدرنج و تیوتر اجرا میشه
سلام .نقل قول:
اطلاع چندانی ندارم . تو یه سایت بود قیمت نزده بود .هم 700 و هم BT 900 . البته نمایندگی زنگ نزدم .
در مورد اون JVC KD-AVX77 ; کسی قیمت دقیق و یا نظری نداره ؟
سلامنقل قول:
مهدی جان به نظر من lcd اینگونه پخشها کوچیکن فکر کنم برای دید عقب هم چیز جالبی نباشه.شما بهتره این دش بگیری البته کمی گرونه ولی خب چاره کار شما هست.
اون مدل هم که فرمودی رو ندیدم.
ممنوم مهدی جان همه نکاتی که باید گفته میشد رو کاملا شما فرمودی.نقل قول:
ضمنا حتما باطری رو به 74 ارتقاءدهید.
ظاهرا تعداد محدودی داره و متقاضی زیاد هست.نقل قول:
700 حقیقتش نشنیدم.بزار یه تحقیق بکنم ببینم چیه داستانش.
این حرفها چیه من همیشه در خدمت شما عزیزان هستم.:n12:
بله ولی نه به اون معنائی که در نظر داریم.قدرت بالائی نداره.18-22 وات اونم با برق 14.4نقل قول:
کوچیک شما نوید هستمنقل قول:
اسم شریفتونو نمیدونم ولی خیلی ممنوننقل قول:
واقعا با حوصله و کامل توضیح دادین،نکته مبهمی واسم نموند
حالا به نظر شما واسه استیج عقب چیکار کنم؟میدرنجو تیوتر با ووفر بذارم + ساب؟کدوم مارک؟البته باتوجه به گفته قبلیتون
من نه میخوام سیستم بازی کنم و نه میخوام پز بدم، موزیکی که گوش میدم تقریبا ولوم صدای نرماله رو به بالاس (بجز بعضیاکه ولوم بالا میچسبه:n02:)،نمیخوامم از هرجا رد شدم شیشه هاش بلرزه،یعنی سیستمی میخوام که اگه صدارو زیاد کردم(البته منطقی) کم نیارهنقل قول:
سری به سری X آلپاین،سری وچه آدیسان ، سری AEROSPACE ، ZERO PRO، ZERO، SQL، و حتی SQX گلیدن بزن از اینها کم هزینه تر هرتز هم هست ،هر کدوم از این محصولات در نوع خودشون تک و کم نظیری هستند.
سراغ rockford هم نرفتم که کامپ های 50 الی 60 واتیش از 700 شروع میشه
حالا با این شرایط بنظرتون چند وات مناسبه منه؟
خواهش میکنم نوید جان، من امیرم و از مصاحبت با شما خیلی خوشحالمنقل قول:
کامپوننت جایی رو نمی لرزونه، خیالت راحت باشه
خودرو چی بود ؟ ب ب فراموش کردم
اسیتج جلو رو چیکار کردی؟
معمولا اگه جلو و عقب کامپ استفاده بشه یه صدای فراگیر بوجود میاد و راضی کنندست، حتی اگه جلو یا عقب از کواک استفاده بشه یا ترکیب کواک و کامپ بازم صدا قابل قبوله
دو تا کامپ 60 -70 واتی اگه جلو و عقب باشن صدا قابل قبوله،
اگه از سیستم قدرت صدا انتظار نداری و دنبال شفافیت هستی برای اسیج عقب از نظر من یه کامپ 2way بگیر و از ساب هم استفاده کن
برای کامپ هم از برندهای بالا بستگی مستقیم به بودجه و سلیقه داره ، در مورد ساب هم یه ساب 300 واتی یا حداکثر 400 واتی نتیجه بسیار خوبی داره و تو بازار هم به راحتی گیر میاد و تنوعش زیاده
در ضمن با تنظیمات صدا هم میتونی ساب رو کنترل کنی و اجازه ندی جایی رو بلرزونه، خودت چه قطعاتی مد نظرته؟
دوستان ضیط با 400 تومن چه مدلی بگیرم خوبه؟ بین 4550 و 3550 کدوم بهتره؟
نظرتون بین باند 718 و 7100 چیه؟ کدوم بهتره؟
خیلی ممنون
ا- 6965v2 دیگه تو بازار پیدا نمیشه قدیمی شده اگه هم پیدا بشه به خاطر کمبودش قیمتش بالاست غیر واقعی هست قیمتشنقل قول:
2- 6985 خب معلومه هم جدید تره محصول 2013 پایونیره فکر کنم شکلش فرق میکنه 100 واتی هست ولی 6965 قدیمی 80 واتی بود
Frequency Response 30 Hz to 22KHz مال 6965
Respuesta de frecuencia: 27 Hz a 38 kHz مال 6985
Sensitivity مال 6965 هست 93 دیسی بل و 6985 هست 91 دیسی بل
در کل من تو این رنج قیمت mtx-trc693 یا کنوود 6932 رو میپسندم