ترکه پول دستش بود بره مشروب بخره ماشین 110 میبینه پولو میندازه اونور دیوار.
Printable View
ترکه پول دستش بود بره مشروب بخره ماشین 110 میبینه پولو میندازه اونور دیوار.
* * * * * * * * *
* * * * * * * * *
* * * * * * * * *
* * * * * * * * *
alan in barfa ab mishe goshito daghoon mikone
رشتيه بچه دار نميشده، در خونشون يك تابلو ميزنه كه: هم اكنون به ياري سبزتان نيازمنديم!
ترکه زنگ میزنه خونه ی دوست دخترش بابای دختره گوشیو بر میداره ترکه هول میکنه میگه ببخشید توپمون افتاده خونتون
ترکه میره مسجد وقتی میاد بیرون میبینه کفشاش نیست . با خودش میگه من کی رفتم خودم نفهمیدم؟؟!!
به ترکه ميگن چرا اينقدر سی ديت خش داره ميگه آخه رو آهنگهاي قشنگش علامت گذاشتم
دوست دختر ترکه sms میده میگه فردا میام پیشت یه حال اساسی کنیم ترکه از خوشحالی send to all میکنه.
به ترکه میگن شما ترکی میگه نه به خدا ، بیا بگرد
زنه خیلی چاق بوده، سوار ماشین می شه. رانندهه که می بینه زنه خیلی چاقه، ازش می پرسه؟ خانم ببخشید اسم شما چیه؟
زنه می گه: غنچه. رانندهه می گه: اوف تو وا بشی چی میشی
بچه میمونه می گه مامان چرا اینقدر من زشتم ؟ مامانش می گه خدارو شکر کن که شبیه اونی نیستی که داره این جوکو می خونه.
ترکه داشته توی مسجد خرما خیرات می کرده یه نفر یه مشت بر می داره ! ترکه می گه او عوضی یه نفر مرده اتوبوس که چپ نکرده.
اونقدر بزرگه که نمی دونم کجا مخفیش بکنم
از زیر شلوارم حسابی تابلووه
وقتی بهش احتیاج دارم روم نمی شه درش بیاره
عجب کوفتیه این Nokia3310
دانشجوي به استادش ميگه:استاد زيپ شلوارتون وازه.
استاده دواش ميكنه ميگه ازين ببعد بگو در دفتر وازه.
دفعهءبعد دانشجوي ميگه: استاد در دفتر وازه آقاي مديرهم بيرونه
به ترکه میگن دو دو تا ؟ یه کم فکر میکنه ، بعد از چند دقیقه با عصبانیت میگه : اه مگه من کامپیوترم
تركه از يكي ميپرسه قبله كدوم طرفه؟! يارو نشونش ميده، تركه ميگه: بايد خيلي برم؟!!!
یارو تو اردبیل بوده که یهو برق شهر میره ، با خودش میگه برم با یه نفر شوخی کنم ، یه قابلمه فلزی میگیره دستش میره دره یه خونه در میزنه ، ترکه در رو باز میکنه ، یارو میگه : سلام ، ما از طرف شهر داری هستیم ، برق تا فردا قطعه براتون یه قابلمه برق آوردیم. ترکه یه کم چپ چپ نگاش میکنه ، میگه آخه مرد حسابی لااقل تو یه قابلمه پلاستیکی میاوردی ، نمیگی اینطوری برق میگیرتت
به تركه ميگن علي يارت ، ميگه : ما قبلا يار كشي كرديم !
تركه توي مسابقات شنا اول ميشه
خبرنگاره ازش ميپرسه شما از كجا شروع كرديد كه اينقده پيشرفت داشتيد
تركه ميگه والله من اولش از زمين خاكي شروع كردم
يك روز يك كرمه مي ره سر قابلمه ماكاراني مي گه چه
سوناي شلوغي
به يکي مي گن از ته دل گريه کن مي شاشه
خروسه پول نداشته بره زن بگيره ميره گالينابلانكا ميخره
ممنون از اينكه ديگه نگفتي مومن خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
يارو تركه ميخاسته بره هموم اب داق بوده نلبكي ميبره
به ترکه ميگن مال کجايي
ميگه:usa
مي پرسن يعني چه
ميگه: يعني يونجه زار هاي سرسبز آذربايجان
يه آباداني رو مي خواستن شکنجه کنن با طناب محکم ميبندنش به درخت براش نوار بندري ميذارن
تركه ميره پمپ بنزين. يارو بهش ميگه بنزين سوپر بزنم يا معمولي. تركه ميگه: معمولي بزن خانواده تو ماشين نشسته
ترکه ميره شکار خرگوش.از خودش صداي هويچ در مياره!!
به ترك ميگن يه معما بگو، ميگه: اون چيه كه درازه، زرده، موزه؟!
زنه ميخواسته كلاس بزاره به يارو دهاتيه ميگه من هميشه يه پام تهرونه يه پام اصفهون......ياروم ميخنده ميگه خوش به حال قميا
چرا مهمانداران هواپيما رو از زنهاي خوشگل انتخاب ميكنن؟! كه هواپيما زودتر بلند شه
تركه دنبال دزد ميكنه، از دزده جلو ميزنه!
يه روز از يه پايين شهري مي پرسن "زن ذليلي" يعني چي؟ ميگه: همونيه كه بالا شهريها بهش ميگن تفاهم
torke khabesh sangin boode takhte khabesh mishkane
ترکه ميره ماه عسل يادش ميره زنش و با خودش ببره
ترکه ميره تو فکر با جرثقيل درش ميارن
تركه رو ميبرن زير سوال له ميشه !!!
خواهش میکنم مومن خدا امری نیست مومن خدا...خدا حافظ مومن خدا...دوستت دارم مومن خدا... :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
ترکه مي خواسته پشتش بخارونه دستش نمي رسه
زير پاش آجر مي زاره
ترکه با یکی دعواش میشه .بعد از کلی حرف زدن طرف میگه :گیر عجب خری افتادیما ٬ ترکه میگه :خودت گیر عجب خری افتادیا....
ترکه می ره تو دل طبیعت هضم می شه!!!!