البته اگه سیم کارتت همراه اول باشه یه نرم افزار پیغام رسان فارسی ارائه کرده که باهاش میتونی به اندازه 3 تا اس ام اس فارسی تایپ کنینقل قول:
Printable View
البته اگه سیم کارتت همراه اول باشه یه نرم افزار پیغام رسان فارسی ارائه کرده که باهاش میتونی به اندازه 3 تا اس ام اس فارسی تایپ کنینقل قول:
با سلام بچه ها من از هر جا نرم افزاره سیتول رو دانلود می کنم ورزن 10 و11 وقتی دانلود میشه انتی ویروس اوا و نود 32 ویروس می شناسه حتی یک سی دی هک سونی اریکسون هم خریدم سیتول داخل سی دی هم ویروسیه درسته یا نه از من اینطوریه
خوب طبیعی هست چون این نرم افزار ها با هک تول نوشته میشن ویروس یاب بهشون گیر میدهنقل قول:
یعنی مشکلی نداره ببخشین منظورتون درست متوجه نشدم
كسي از دوستان مي تونه راهنمائي بكنه كه چطوري من صدا را در حين مكالمه ضبط كنم؟ گوشي K810 است و از بخش Record sound در حين مكالمه هم امتحان كردم اما پيام مياد كه امكان ضبط مكالمه نيست!
ممنون مي شم...
از من بپرسی میگم حرف ویروس یابت رو نشنیده نگیر. ولی به نظر نمیرسه استفاده از سیتول مشکل داشته باشه اگه داشت این همه ازش استفاده نمیکردن. این جور مواقع تصمیم با خودته یه دو راهیه. البته خیلی نرم افزارها هستند که ما ازشون استفاده می کنیم با اینکه می دونیم می تونه برای کامپیوترمون مضر باشه مثل استفاده از یاهو مسنجر که می تونه راهی برای ورود مهاجمین به کامپیوتر باشهنقل قول:
وقتی مکالمه می کنی از گزینه More یا همون بیشتر آخرین گزینه یعنی ضبط کردن رو انتخاب میکنی خیلی ساده اسنقل قول:
يه بار هم Nod32 به setol v1.11 من گير داد و پاكش كردنقل قول:
منم چون به سي دي رايتش كرده بودم دوباره كپي كرم به كامپيوتر
اما اين دفعه گير نميده
اين برنامه البته كه ضرري نداره و كاملا سالمه
ولي انتي ويروس ممكنه به خيلي فايلها گير بده
مثلا همين فايلهايي كه مربوط به هك هستند
و كيجن و كرك و اينجور چيزها
شما بهتره يه بار زيپ كنيد و نگرش داريد تا هيچي نشه
گروهی که این se tool رو میسازه ظاهرا جلو CID53 بدجوری کم آورده هنوز هم ازش خبری نیست آخر ضدحال از آن من شدنقل قول:
من که خیلی وقت دیگه از کارها(هک و ..) رو با این برنامه انجام نمیدم
چون k800 ندارم دیگه
و دیگه زیاد دنبال نمیکنم
اما فکر نکنم نتونن cid 53 رو هک کنند
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه
گروه ديگه اي هم كه پيدا نشده هنوزنقل قول:
تو بايستي يا با يه گوشي كاركرده CID52 عوض ميكردي(همون كاري كه اولش هم بهت گفتم)
من يكي دو تا cid53 گيرم افتاد فقط تونستم منو و درايو صدا و فونت بريزم
يكيش را هم فلش كردم ولي با فايل main cid53
ببخشید یه سوال : فونت خراب k800 با آپدیت کردن گوشی از سایت سونی اریکسون درست میشه یا نه؟گوشیk800 من بعضی جاها اسامی را برعکس مینویسه.
در واقع باید از فریمی استفاده کنی که فونت فارسی داره با فلش کردن دوباره این مشکل برطرف میشهنقل قول:
همانطور كه دوستمون گفتند بايد فلش كنينقل قول:
البته فبل از فلش كاستومايز فارسي هم ميتوني بريزي
اگه حل نشد فلش
همه فايلهاي لازم هم در كلوپ تبديل كا800 به كا810 موجود ميباشند
سلام یه گوشی w810 دارم با منوی فارسی
اما به جای عبارت منو سمت راست نوشته شده : live ! cast
و این جمله مرتب روی صفهه است
welcome !
ready to receive messages
با این توضیح که این عبارت مثل زیرنویس میاد و میره
لطفا کمک کنید
سلام یه گوشی w810 دارم با منوی فارسی
اما به جای عبارت منو سمت راست نوشته شده : live ! cast
و این جمله مرتب روی صفهه است
welcome !
ready to receive messages
با این توضیح که این عبارت مثل زیرنویس میاد و میره
لطفا کمک کنید
دوستان سلام
چند روزه عکسهایی که با گوشیم(k800) میگیرم یه جوری میشن! نمیدونم چه جوری توضیح بدم...یکی از عکسها رو آپ کردم... لطف کنین ببینین:
بیشتر عکسهایی که تو فضای آزاد و تو نور خورشید میگیرم اینجوری میشن. گوشیم ضربه نخورده(البته تازگیا) و تنظیماتش هم ظاهرا تغییری نکردن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.freeimagehosting.net/uploads/6f35a50613.jpg
ممنون میشم بتونید راهنماییم کنین که مشکل از چی ممکنه باشه
:11:
نقل قول:
فرمودید که تنظیمات گوشی شما تغییر پیدا نکرده ولی من می گم که چه تغییری کرده افکت سولاریزه رو شما فعال کردید برای برگردوندن به حالت عادی برید به قسمت عکاسی از افکت ها گزینه اولی رو انتخاب کنید اگه برید اونجا می بینید که سولاریزه فعال هست
دوست عزیز اینجا کلوپ گوشی های k790 k800 k810 هست درخواست خودتون رو توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنیدنقل قول:
با عرض سلام
من گوشیمو تبدیل کردم به k810 ولی روی please wait گیر میکنه لطفا اگه میشه پچه مربوط به اون و همینطور فایل ریست اون را برام بزارین
درضمن فریمور گوشیم K810 R8BA024 هست
خیلی از زحماتتون تشکر میکنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
خودم هم به افکتها شک کرده بودم و چکشون کرده بودم و الان که پست شما رو خوندم هم دوباره چک کردم... هیچ افکتی فعال نیست... گزینه ی off انتخاب شده
بیشتر تو نور خورشید عکسها خراب میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
ممنون از توجهتون
:11:
یه احتمال خیلی ضعیف وجود داره اونم اینکه لنز گوشیتون آسیب دیده شما اگه تونستی یه بار گوشی رو مستر ریست کن فقط مواظب اس ام اس ها یا لیست مخاطبین از دستت نره قبل مستر ریست حتما از همه چیزها بک آپ بگیر اگه مستر ریست کارساز نشد یه بار فلش کن و اگه فلش هم مشکل رو برطرف نکرد مشخص میشه که اشکال دقیقا از خود دوربین هست چون فلش کردن کلا اشکالات نرم افزاری رو برطرف میکنه. ان شالله که با یه مستر ریست یا فلش مشکل گوشیت حل بشهنقل قول:
سلام من k810 دارم یه چند وقت شده توی پوشه بازی ها و برنامه ها نمیره و این ارور رو میده:
peration failed
نمیدونم باید چه کار کنم یک بار گوشی رو ریست کردم درست نشد:13:
دوستان یک سوال k800 4گیگ رو بدون هیچ مشکلی میکشه 8گیگ هم میتونه بکشه؟ میشه ازمایش کنید؟ خیلی برام مهمه
احتمال خیلی خیلی زیاد میخوام برم n73 رو بزارم سره جاش همون k800 قبلیم بر دارم
دلم براش تنگ شده
دوستان من به جمع k800 داران برگشتم رفتم همون k800 قبلیم رو اوردم
من دیروز کا 800 خریدم
یک مشکل داره وقتی فایلهای gif را باز می کنم و به منو اصلی بر می گردم رنگ بندی صفحه به هم می ریزه و کل منو ها رو به صورت خط خطی ( مثل برفک تلویزیون!!!) نشون می ده
جریان چیه؟
خیلی ممنون از راهنماییتون... امیدوارم مشکلش زیاد جدی نباشه و با مستر ریست حل بشهنقل قول:
البته فعلا مجبورم یه مدت باهاش بسازم آخه کابل usb گوشیم همراهم نیست...
راستی برنامه ی my phone explorer با بلوتوث هم کار میکنه؟
100% :10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم چرا نمیتونم ازش استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
com port رو که رو Bluetooth Communications Port میذارم و connect رو میزنم ارور میده: the phone could not be identified
پورت رو اشتباه انتخاب میکنم؟
شما اول برنامه ی PC Suite رو باز کن و از قسمت Tools ، روی M-Router Configuration کلیک کن.نقل قول:
بعد که بلوتوث هارو سرچ کرد، از همون جا به گوشیت Connect شو...
حالا برنامه ی My Phone Explorer رو باز کن و دکمه ی F2 رو بزن تا Options باشه. حالا اون پایین روی Search For Device کلیک کن.
بعد از اینکه کارش تموم شد، 2 بار Ok رو بزن تا پنجره ها بسته شه.
حالا دکمه ی F1 رو بزن تا برنامه به گوشیت وصل شه
موفق باشی :10:
اول ممنونم از وقتی که میذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی منظورتون رو درست متوجه نشدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی گوشی connect هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یعنی گوشی کانکته، بازم search for devices تو برنامه گوشی رو پیدا نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم :11:
من یه بار مراحل رو به صورت تصویری براتون شرح میدم، امیدوارم مشکلتون حل شه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- اول M-Router رو از همون مسیری که گفتم باز کنین و پس از سرچ کردن، به گوشی خود وصل شید:
2- بعد برنامه ی PC-Suite باید به شکل زیر در بیاد: (یعنی هم امکانات سبز و هم امکانات نارنجی فعال باشه)
3- برنامه ی My Phone Explorer رو باز کنین و به قسمت Settings (توسط کلید F2) بروید و اول ببینین اون نوشته ی سبز رنگ (مثل عکس زیر) وجود داره؟ و بعد روی دکمه ی Search For Device کلیک کنید.
4- جستجو که تموم شد، باید مثل عکس زیر بیاد:
5- در مرحله آخر هم با کلید F1 به گوشی وصل میشه...
خیلی خیلی ممنون
ولی فکر کنم من با همون m-router مشکل دارم! چنین گرینه ای پیدا نمیکنم
[سلام من k810 دارم یه چند وقت شده توی پوشه بازی ها و برنامه ها نمیره و این ارور رو میده:
peration failed
نمیدونم باید چه کار کنم یک بار گوشی رو ریست کردم درست نشد:13:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی نمیدونست :41::13:
نقل قول:
یعنی کلاً برنامه ی M-Router رو ندارین؟
آدرس زیر رو چک کنین ببینین وجود داره؟
C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile4\InstSupport\mRouter3Installer.exe
برای منم W810 دقیقاً همینطوری شده بود.نقل قول:
با مستر ریست هم اصلاً درست نمیشه...
فقط تنها راه فلش هست ;)
تایی میشهنقل قول:
k550 منم همین جوری شده بود کلی سرچ کردم و پرسیدم ... فقط و فقط و فقط فلش کن...
ظاهرا ندارمنقل قول:
مسیرش یه کم فرق میکنه
Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\InstSupport
چنین برنامه ای نیست:41:
اگه پيدا كردي حتما به منم بگو تا بزارمش سايتنقل قول:
چونمن نديدمش
بهت كه گفتم 8 گيگ نيستنقل قول:
من كه نديدم
احتمال داره فايلهاي شما معيوب باشندنقل قول:
سلام.من k800 دارم.یک برنامه ای میخواهم که اس ام اس های من را قفل کنه!!!!!!!!!!!
ممنون
واسه گوشيهاي جاوا چنين برنامه اي فكر نكنم باشهنقل قول:
ولي ميتونين پچ بريزين و يا از elf pack استفاده كنين
روش دوم كارش زياده
براي ريختن پچ چند تا برنامه لازمه
شما كدوماشو دارين؟
من نمیدونم که چه برنامه هایی لازمه که بخواهم بگم چند تا دارم !!شما اسم برنامه هاش را بگو من اگر تونستم پیدا کنم!!!نقل قول:
اصلا برنامه ای نیست که بشه همون اول بعد از این که قفل گوشی باز شد از من رمز بخواهد؟
شما برين اينجا :نقل قول:همه چي توضيح داده شدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=206096
فقط بايد دقت كنين كه مراحل را درست انجام بدين تا مشكلي پيش نياد
هر سوالي هم داشتين اونجا بگين تا بچه ها كمكت كنند
موفق باشيد