از اساتید حرفه ای DotA می خوام راهنماییم کنید . توی این بازی چجوری میشه پول زیادی در اورد من که خودم رو هلاک می کنم شاید 4000 تا بدست بیارم . اگه بتونید یه آموزش پایه و اساسی در مورد کریپ زنی و بستن آیتم برای هیروهای مختلف بدید که خیلی توپه !!
Printable View
از اساتید حرفه ای DotA می خوام راهنماییم کنید . توی این بازی چجوری میشه پول زیادی در اورد من که خودم رو هلاک می کنم شاید 4000 تا بدست بیارم . اگه بتونید یه آموزش پایه و اساسی در مورد کریپ زنی و بستن آیتم برای هیروهای مختلف بدید که خیلی توپه !!
من الان frozen throne ورژن 1.07 دارم میشه لینک دانلود پچ بدین برا مپ dota allstars ؟؟؟؟
ببن کیل که بگیری بهت پول میده + Creep ها رو هم باید بکشی ببین اگه هیروت بدون ایتم و لول ضعیفه زیاد سعی نکن اول بازی اتک بدی به طرف سعی کن قوی شینقل قول:
من با هیروی sniper بازی می کنم . اول بازی 2 تا کله Razori با 2 تا درخت و یه boots of speed می بندم بعد میرم پا چوبیم رو کامل کنم بعدش هم یه monkey بعد هم یه buterfly بعد هم 2 تا monkey خوبه ؟؟ چیزه بهتری هست بگید تا ببندم .
این بهترن ترکیبه ولی میتونی اول Arcane Ring هم بچینی که مانا داشته باشی که پووول:27:نقل قول:
اسمت تو بازی چی بودنقل قول:
Dota نمیدونم چی چی نبودی؟
سلام
من تازه دارم این بازی رو یاد میگیرم.میخواستم ببینم تو اول بازی یه سری آیتم های کلی وجود داره که باید اونارو بگیریم؟و اینکه چه هیروهایی قوی هستند و ارزش وقت گذاشتن رو دارن؟برای هیروهای agility,strengh چه آیتمهایی مناسبند؟میشه یه توضیح کامل در مورد هیروی doom بدین؟در مورد لول هاش طرز لول گرفتنش و آیتم هایی که باید براش ببندیم. با تشکر از همه اعضا.
devil جون دمت گرم، ديگه هروقت قرار بود بازي كنيم، ميگفت اين Dragon Knightرو نگير! آقا براي شبكه بازي كردن بايد چه كنم؟ تو نت منظورم هست. من سرعت ADSL ام 64 هستنقل قول:
چاکر آقا کسرا.دیدی دراگون رو اگه صاحبش پشتش باشه و بتونی باهاش راه بیایا هیچ کس حریفش نمیه.لیچ که بادکنکه.آرمور اتک.اتک اسپید.موومنت اسپید. اسلو استان پول خور دیگه از یه هیرو چی میخواین؟؟؟خوشحالم که بردی.اینو نمیدونم ولی کمک دیگه ای خواستی در خدمتیم.
ميشه بگي تو بازي هاي تيمي هم اوضاع از چه قرار هست؟ اونجا بايد چه هيرويي بگيرم، به چه نكاتي توجه كنم! ميخوام يه بار اگه گروهي بازي كردم، زايه نشم:31:نقل قول:
اقا این بازی با سرعت 64 میادش؟
ممنون! خيلي خوب بود، يه دور بازي هم كردم، فقط اين روم ايران رو پيدا نكردم! شما ها كجا ميرين؟ ساعت چند؟نقل قول:
نه یعنی میشه ولی بازی رو خراب میکنینقل قول:
همه هیروهاقوین اگه باهاشون بلد باشی:5:نقل قول:
اول بازی ایتمهایی که دست ون ادمه هست و البته اون دوته خونه:31:اسمشو نمیدونم چیه
doom :27:خوب هیروییه ولی ...
تو گروهی:10: بهتره برای پول اون لول دومش رو بگیر
اقا من هنوز تو کف crysis:Warhead هستم تا دو سه روز دیگه میاد
بچه ها ببخشید اگه ممکنه لینک آخرین پچ وارکرفت رو بزارین
میدونم اینجا، جاش نیست اما اگه محبت کنین بزارین ممنون میشم.
مرسی
بفرما 1.22 البته ازسرور اصلی بلیزارد:10:نقل قول:
کد:http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_122a_English.exe
سلام !!!!
شما این بازی رو با چه برنامه ای بازی می کنید!!؟!؟!
من اطلاع ندارم!!!
ولی اگه از برنامه ی Garena استفاده نمی کنید نصف عمرتون به هدر رفته!!!
این برنامه رو اگر دانلود کنید و (6مگ)بعد هم برید تو سایتش عضو بشیید !میتونید این بازی رو +4 تا بازیه دیگه رو هم انلاین بازی کنید!!!
فضای بازی برنامه خیلی عالیه!!!
اگه این برنامه رو تاحالا ندیدید یا تا حلال باهاش کار نکردید حتمآ این کار رو انجام بدید!!!
لینک دانلدو این برنامه::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
اين اطلاعات رو از 2 سال پيش داريم
ولي بازم ممنون
پرسیده بودید با ADsl 64 هم میشه تو گرنا بازی کرد من با دیال آپ بازی می کنم شب تا صبح هیچ لگی هم ندارم تنها مشکلی که هست اکثر ایرانیا پچشون 1.21 و ما که 1.22 داریم در به در دنبال هاست هستیم . سرور ایرانیا هم توی international پیدا میشه . راستی یه سایت برای رپلی ( دانلود ) معرفی کنید.
عجب Dial upي تا حالا نشنيده بودمنقل قول:
منم با 64 بازي ميكنم، البته ADSL مشكلي ندارم! البته تا حالا 1v1 بازي كردم فقط، راستي user خودتون رو بگيد تا همديگه رو add كنيم، من همين يوزر p30world رو اونجا دارم
بابا تو بازی آنلاین تنها چیزی که مهمه پینگه.
سرعت مهم نیست.میخواد 64 کیلو باشه یا 50 مگ...
خوب عزيزم مگه پينگ به همون سرعت مربوط نيست؟! پينگ 4تا ديتاي كم حجم ميفرسته و پسميگيره، تا ببينه سرعت اين انتقال چقدر هست! غير اينه بگيد تا ماهم ياد بگيريم!نقل قول:
نظرتون در مورد هیرو razor چیه؟
به نظرتون چه چنجی براش بکنم تا خوف بشه
هیروی مورد علاقه شما ها چیه؟
خوف هیروییه با همههیروها میتونه بگیره به بههنقل قول:
bootsofspeed
:27::21:monkey key bar
radiance یا chain
butterfly:40:
satanic:27:
ID =KHORZO:31:نقل قول:
عزیزم من با 128 هاست 5 به 5 بدون لگ میشم ولی یکی با 512 4 به 4 هم لگ داره ههمه چی به پینگ ربط داره و سرعت از پینگ جدا من از یه فرد وارد در این زمینه قبلا سوال کرده بودمنقل قول:
قربون دستت من که تقریبا همه این چنجا رو براش میکنمنقل قول:
خوف هیروییه با همههیروها میتونه بگیره به بهه
bootsofspeed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] monkey key bar
radiance یا chain
butterfly [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
satanic [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اضافه پوتک برقی
میدونی کودومو میگم؟
خیلی توپه همینطور هی برق میزنه
من که خیلی باهش حال میکنم
نقل قول:
به نظر من بهتره این هیرو رو بزاری کنار چون از خیلی هیروها می خوره .برای مثال یکیش snipere که هر جوری با razor بازی کنه می بره
من با Razor اسنایپرتو له میکنم البته اگه تو بازی کنی باهاش قبل اینکه به 6 برسی 3 4 بار میکشمتنقل قول:
خوب آره، اون از لگ زدن سيستم هست! سيستمشون پايين هست! يا اصلا ويندوزشون مشكل داره! مثلا من الان همين مشكل رو پيدا كردم و بايد يه دور سيستم رو از اول نصب كنم، خيلي سنگين شده!نقل قول:
چي ميگي بابا! ريزور رو هيرويي مثل دراگون نايت ميتونه شكست بده! اسنايپر جلوش سوسك ميشه!نقل قول:
اصلا قبول ندارمنقل قول:
به نظر من بهتره این هیرو رو بزاری کنار چون از خیلی هیروها می خوره .برای مثال یکیش snipere که هر جوری با razor بازی کنه می بره
فقط کافیه که چنجاش رو بلد باشی میبینی که چه کارست
همین الان داشتم باهاش چندتا هیرو رو میپوکوندم
در ضمن وایپر هم هیرو خوفی
ازش دوری کنید
به نظر من اگه هیرو نزذیک زن جلوش باشه خیلی راحت میتونه نزاره پول در اره و حتی کیل بگیرهنقل قول:
اگه هیرو نزدیک زن برمیدارید سعی کنید با وایپر تو یه لاین نرید
سلام دوستان میشه بگید هیرو بنفشه هستا(atropos) چه چنجی بکنم
این هیرو برای گروهی خوبهنقل قول:
کفش و ...:31:
refresher
aghanim;s specter
shiva guard
assault
mekansm
اینا برای گروهی بود
تک به تک هم
aghanim s specter
assault
boot
refresher
eye of skadi :27: این همیشه خوبه
البته چون باهاش بازی نمیکنم ممکنه خوب نباشه:46:
150% تایید میکنم:20: والبته همیشه فاصله مناسب را رعایت میکنم:31:نقل قول:
هر وقت حریفم باشه اینجوری میشم :19:
هر وقتم یار باشه :11::10:
بینهایت ممنونمنقل قول:
این هیرو برای گروهی خوبه
کفش و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
refresher
aghanim;s specter
shiva guard
assault
mekansm
اینا برای گروهی بود
تک به تک هم
aghanim s specter
assault
boot
refresher
eye of skadi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این همیشه خوبه
البته چون باهاش بازی نمیکنم ممکنه خوب نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان داشتم باهاش بازی میکردیم
من ریزور رو برداشتم
دوستمم atropos برداشته بود زدیم پوکوندیمشون 5تا اینسان
دستت طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ویپر همیشه اشکمو در میاره
ولی جلو ریزور هم میخوره همم یکم میزنه
ولی تو گروهی همش پوکوندمش