برای من یه بار موضوعی شبیه موضوع شما پیش اومده که خیال میکردم پارس حجم خوری کرده ولی بعدا متوجه شدم اشتباه کردمنقل قول:
من صبح خونه نبودم و کسی هم خونه نبود به غیر از مادرم که مادرم هم اصلا بلد نیست اینترنت چیه ، مودم هم روشن بود و دیدم پارس 500 مگ کم کرده ،بعد اعتراض کردم ولی حواسم نبود قبلش از مادرم بپرسم که صبح کسی خونه نیومده،که بعدا پرسیدم و دیدم دامادمون صبح اومده و از اینترنت استفاده کرده و بیخودی تهمت دزدی زدم حالا شما هم بپرسید شاید اون موقع که خونه نبودید کسی اومده باشه خونه.
2-از نرم افزار هایی مثل bwmeter نت لیمیتر،نتورکس و...خیلی انتظار نداشته باشید دقیق به اندازه خود پارس حساب کنه چون من دیدم گاهی پارس محاسبه اش با این نرم افزار ها یکیه و گاهی یکی نیست.یکی از بچه ها در این انجمن هم میگفت معمولا نرم ازفزار شرکت ها 8 درصد اضافه تر از این نرم افزارها میزنه
اینو هم بگم نتورکس نسبت به نت لیمیتر و bwmeter خیلی کمتر نشون میده واصلا با نت لیمیتر و bwmeter قابل قیاس نیست.
3-اما خود نرم افزار پارس هم ممکنه مشکل داشته باشه که برای من یه بار پیش اومد و شکایت کردم.مشکل اینطوری بود که بازه های زمانی رو 2بار یا 3 بار یا ...حساب میکرد مثلا بازه 9:00 تا 9:10 رو 2بار یا بیشتر حساب میکرد یا گاهی مثلا به جای اینکه از 9:11 به بعد رو حساب کنه می اومد از 9:09 حساب میکرد با اینکه زمان 9:09 قبلا یه بار حساب شده .آخرش شکایت کردم سامانه 195 که حلش کردند.جوابی هم که تو سامانه داده بودند این بود که درسته چندبار حساب میکنه ولی ترافیکی کم نمیکرد و 00 بود ولی خب من دیگه شک کردم به سیستم نرم افزاریشون