ساری عزیزم بگو چیکار کنم ؟من تازه دارم با تالک کار میکنمنقل قول:
Printable View
ساری عزیزم بگو چیکار کنم ؟من تازه دارم با تالک کار میکنمنقل قول:
کجاشه پس چرا مال من نداره؟نقل قول:
3جی آنلی گذاشتم آنتنم کلا رفت [emoji17]نقل قول:
دکل رو مخصوص نسل 3 و 4 راه اندازی کرده بودن؟نقل قول:
نمیشه انتنم میره کلا رو تری جی انلی میذارمنقل قول:
کجاشه ؟من رو 3 جی انلی گذاشتم انتنم رفت کلانقل قول:
خب معنیش اینه 3g در منطقه ی شما نیستنقل قول:
وقتی نسل سوم ایرانسل اومد یک روشی پیدا کردم که بتونه اینترنتمو رایگان کنه که البته تا حدودی موفق شدم اما یک مشکل بزرگ داره و اونم اینه که دانلودهای بالای ۴۰ مگ رو با کوچکترین قطعی در اتصال به طور کل به هم میریزه. البته دو روزی هست که روشی رو به کار بردم که این مشکل رو حل میکرد اما فقط دو روز دوام اورد و دانلود حجم بالا دوباره ریسکش شدید شد!!!
دوست عزیز داری chat می کنی؟نقل قول:
لطفا قوانین انجمن رو دوباره مطالعه کنید
موفق باشید
از همه دوستان عذر خواهم .[emoji17]نقل قول:
دوستانی که هر همراه اول همراه اول میکنن واستن به جز اصفهان و چند شهر دیگه تو مشهد و تهران که استفاده کننده داره راه بیفته بعد بیان به به چه چه کنید،
وقتی چند ماه بگذره و پوشش ها تکمیل بشه، دکل ها شلوغ میشه و پهنای باند کم میاد. اگر شرکت مربوطه با توجه به میانگین مشترکین هر منطقه پهنای باند رو افزایش بده ( فرض کنیم سرعت ها باز و تعرفه سرعت فروخته نشه،نقل قول:
مثل همه جای دنیا که برای اینترنت موبایل سرعتی تعیین نمیکنند) اونوقت هرگز افت و کندی حس نمیشه اونم بخاطر اینه که حجم ها همه کم و محدوده :)))
طرف با 2.5 گیگ یا 5 گیگ چقدر میتونه پهنای باند رو بخوره آخه ؟
مگر اینکه طرح نامحدود بدن..
دوستان لطفا کمکم کنید نکسوس 5 چجوری بزارم wcdma only ؟
حالت 3G داره اما مثه اینکه ظاهریه و گوشی همچنان روی حالت 2G هست
چندهفته پیش با جرثقیل و تجهیزات اومده بودن بابام پرسیده بود چیکار میکنید؟ گفته بودن داریم نسل 3و4 راه میندازیمنقل قول:
اما بعدش اومده بودن همه چی رو با خودشون برده بودن :n02:
نمیدونم شاید کلا میخوان تجهیزات رو عوض کنن و یه چیزای خفن بیارن راه بندازن (برگرفته از کتاب دلفینها پرواز می کنند:n02:)
چیزی که خیلی جالبه اینه که قبلا هر هفته حداقل 1بار یه هایلوکس بدون پلاک میومد
چندنفر از برادرا میرفتن تو کانکس و بعد از نیم ساعت میرفتن!:n13: :n02:
همین الان با 1خط آنتن فرامرز عباسی-مشهد:n26: اینو بگم که هم خواستم عکس بگیرم آنتن 2 تا شد والا تست با 1 آنتن انجام شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا با 1 خط عالیه این سرعتی که داره میده
خدمت شما عرض شود ایشون یک چیزی گفتن شما جدی نگیرین. مثل ما که عرایض ایشون رو به پای سن و سالشون میذاریم و پاسخ درخور نمیدیم.نقل قول:
ایشون الان اومده سرعت 1 مگی که تست کرده رو با سرعتهای 20 مگ سایر شهرها میخواد مقایسه کنه، چی میشه بهش گفت آخه؟! ...:38:
اما خدمت دوست گلم عرض شود تعداد مشخص و سقف تعیین شده ای کاربر میتونن به یک bts متصل بشن و پهنای باندش رو مصرف کنن
معضل اینترنت همراه مشابه معضل کمبود پهنای باند و sharing بالای ADSL هست که همونطور که شما هم اشاره کردین با افزایش تعداد کاربر، خودش رو نشون میده
اگر به زمان ارسالها دقت کنید می بینید تقصیر ایشون نیست!نقل قول:
این فروم بسکه صفحاتش بلحاظ تبلیغات آشکار و پنهان در کد صفحه سنگین شده فقط تا حدودی با کروم موبایل روان کار میکنه . با فایرفاکس موبایل حتی اگه ad block plus رو هم نصب کرده باشین بازم وقتی پست بزنین معمولا یکی دو دقیقه طول میده تا ص رو لود و پست رو نمایش بده در نتیجه کاربر هی میزنه روی دکمه ی ارسال!
یک نکته که شاید کمتر کسی بهش توجه کرده باشه اینه که با *145 میشه آنی بسته گرفت بدون کسر مالیات، مثلا بسته یک ماهه دو گیگ رو میشه با یک شارژ 10تومنی گرفت اما با *555 که از شارژ اصلی کم میشه عملا 10800 درمیاد + تاخیر در فعال شدن بسته.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
نقل قول:
برای من که درست کار کرد تا دینار آخرش !
حالا بگیر یه بسته امتحان کن , کل 10 تومنو که دیگه نمیخوره . به ریسکش کاملا میارزه.
یعنی از کجا کم میکنه ؟ اینا محاله سوراخی رو باز بگذارند .نقل قول:
سلامنقل قول:
ببین، یه روشی گذاشته به اسم شارژ مخصوص اینترنت همراه، که مستقیم فقط شماره کارت شارژ رو با ستاره ۱۴۵ میزنی، اینترنتت بسته به کارت شارژت، شارژ میشه، مثلا یه شارژ ده هزاری میخری، شمارشو با ستاره ۱۴۵ میزنی، مستقیم بسته ی دو گیگ ماهانه فعال میشه، اما در روش مرسوم، یعنی خرید بسته با ۵۵۵ واسه بسته ی دو گیگ، حسابت باید دقیقا ده هزار داشته باشه، منظور دوستمون اینه که اگه از ۱۴۵ نگیری و کارت شارژ رو شارژ کنی، نه هزار و خورده ای شارژ میشه و در کنارش باید یه شارژ هزاری هم بخری تا ده تومن کامل بشه، که یه هزینه ی بیشتری رو دستت میزاره، جدیدا از بانک هایی که کد ussd دارن هم میشه مستقیم شارژ خریداری شده رو واسه اینترنت استفاده کرد مثل ستاره هفت مربع، ستاره هفتصد و هشتاد مربع و... که درج کردن، بسته های افزایشی یا بسته های اینترنت
ضمنا تو حالت کد ۵۵۵ تا وقتی پیامک فعالسازی نیاد هنوز فعال نمیشه که حدود ده بیست دقیقه معمولا طول میکشه، ولی شارژ مستقیم همون لحظه فعال میشه
حالا نمیدونم چرا ایرانسل از اون چند درصد مالیاتش گذشته و مستقیم شارژ میکنه
Sent from my PAP5500DUO
سلام دوستان
من يك عدد سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم و ميخوام با استفاده از اين سيم كارت و يك مودم دي لينك USB 3G و لپتاپ به اينترنت وصل شم.(گوشيم قديمي هست و 3جي رو ساپورت نميكنه)
چون اصلا تا حالا از اينترنت سيم كارت استفاده نكردم واقعا بلد نيستم چطوري راه بندازم.
تو سايت ايرانسل كه رفتم ديدم براي يكروز اينترنت و 150 مگ و سيم كارت اعتباري بايد اين كد رو بزنيم
فكر كنم بايد اين مراحل رو انجام بدمکد:*۵۵۵*۵۰۱#
اول بايد سيم كارت رو شارژ كنم (به اندازه مبلغي كه ميخوام اينترنت) و بعد بايد اين كد رو وارد كنم.
حالا سوال من اينه كه بعد از وارد كردن اين كداينترنت اتوماتيك راه ميفته؟ يا اينكه يوزر نيم و پسورد ايرانسل برام ميفرسته و بعد بايد كانكشن بسازم؟:n13:کد:*۵۵۵*۵۰۱#
بعد اين سيم كارت اعتباري اينترنت دار رو تو مودم بزارم درست ميشه؟
دوستان من آنتن 3g دارم و به اینترنت هم وصلم.....انتن هم پره ولی تو هیچ سایتی نمیره فقط به وایبر وصل میشه!!!!!!
با کامپیوتر هم نمیره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مهر هم داره تموم میشه هنوز خبری نیس!!!
اخه لامصب هیچکدوم از اپراتورا اینور کاری نمیکنن:n21:
چرا با کامپیوتر میره سرعتش هم بالاست...ولی با گوشی نمیره...فقط به وایبر و اینا وصل میشه...ولی تو هیچ سایتی نمیره از بازار هم نمیتونم چیزی دانلود کنم....خیلی عجیبه!!!!نقل قول:
فایروال رو گوشیت نصب نیست؟ البته اول چک کن گوشیت روته! اگه نیست که هیچی
دوست عزیز همه جا اینطوره و اکثرا برای مراکز استان ها و بعضی شهرهای بزرگ راه اندازی شده، مثلا خوزستان با این همه شهر صنعتی و اقتصادیش بعد از اهواز بتازگی تو ابادان راه افتادهنقل قول:
حتی دزفول که شهر مدیرعامل ایرانسل هست هم هنوز خبری نیست. :n02:
مشکل شما از تنظیمات گوشی تون هست یه جایی انتقال دیتا رو مسدود کردهنقل قول:
مثل برای من تو وایبر و واتس اپ نمی رفت بعد که تنظیمات رو نگاه کردم دیدم اجازه انتقال اطلاعات برای این دو سرویس رو فقط به وای فای داده و توی 3G مسدود شده که تیکش رو برداشم
تنظیمات رو چک کننقل قول:
فکر کن ییین یادت نمی یاد چند روز اخیر به چه تنظیماتی دست زدی
هرچند دیر ولی عکسای مربوط به روشهای فعالسازی بسته ها و اطلاع از مانده حساب رو میذارم شاید به درد کسی خورد!!!
چون خودم کدهای ایرانسل و همراه اول رو قاطی کرده بودم امروز :n02:
محتوای مخفی: *555* فعالسازی از طریق
محتوای مخفی: *145 فعالسازی از طریق
اطلاع از میزان اعتبار بسته خریداری شده
[PHP]*141*10#[/PHP]
آقا دستتون در نکنهنقل قول:
من تا حالا با سیم کارتم اینترنت نداشتم. همین کد 555 رو بزنم برام 3جی فعال میشه؟
نیاز به یوزرنیم و پسورد هم هست مثل ای دی اس ال؟
خواهش می کنمنقل قول:
شما اگه الان سیمکارتتون شارژ داره با 555 میتونید طرح مورد نظرتونو فعال کنید
ولی اگه میخواید شارژ بخرید و بعد طرح فعال کنید، حتما با 145 اینکارو کنید تا سریعا طرحتون فعال بشه
نیازی هم به یوزرنیم پسورد نیست، طرح رو که خریدید و فعال شد، مستقیم وصل میشید به اینترنت
بسیار ممنونم که اینقدر کامل آموزش راه اندازی 3جی رو در این تاپیک قرار دادید.:n16:نقل قول:
داداش شما مگه بندرعباس کدوم سمتی؟ سمت بلوار امام حسین که همراه اول تا سرعت 1MB/s هم میرهنقل قول:
ایرانسلم که همچنان همه جا 54KB/s هست
اتیشون بستک بودن یا لنگه نمیدونم دقیق ولی خود بندر نیستننقل قول:
دوستان من وقتی بار اول سیم کارت USIM ایرانسل دیدم تو instagram بعدش یه نگاه به سیمکارت 3.75G رایتل انداختم
عجیب به هم شباهت داشتند عکس پایین میزارم ببینید
داداش من جاسک هستم گاهی میام بندر کاری پیش میاد:n02:نقل قول:
ایرانسل بندر که من تست کردم 30 بیشتر نمیشد هرجا
یک نکته هم امروز برخوردم میگم شاید بدرد کسی خورد .
من هم بسته شبانه 24 فعال کردم هم قبلش 3 ماهه 600 مگ که اون موقع هنوز اج بود و 200 مگ کافی بود برای اینترنت توراهی .
حالا چه از E-care چه با *141 هرجور صورتحساب میگرفتم یکجاش می لنگید و اون یکی رو 0 نشون میداد. امروز با منوی 555 صورتحساب
گرفتم هردوبسته و موجودی اصلی رو کامل نشون داد .
شماهم امتحان کنید . بنظرم اینجوری بهتره .
آقا ممنون از توضیح شمانقل قول:
حدود 8-9 سالی هست که سیمکارت دائمی ایرانسل دارم ولی هیچوقت بسته ی تخفیفی و این چیزا فعال و استفاده نکردم و بطور عادی از داده ی سیمکارت (گهگاه) استفاده میکنم که ظاهرا میگن گرونتر میفته
اما حالا که 3G راه افتاده قضیه فرق کرده و ظاهرا خرید بسته عاقلانه تره . یکبار برای همیشه و جامع میشه از الف تا ی توضیح بدین چطوری مثلا بسته ی 24 گیگ شبانه و یا بسته های روزانه رو باید فعال کرد؟
چون ظاهرا ارسال کد به تنهایی کافی نیست؟!
:n16:
هم اکنون میدان ولی عصر
ولی LTE وصل نمیشه،باید سیم کارت عوض کنیم؟
SONY XPERIA Z2
سلام ببینید اول باید تنظیمات اینترنت گوشیتون رو درست کنید .اگه تنظیمات رو دارین که هیچ ،اگه نداری زنگ بزن به 700 ،وصل که شد عدد 3 رو بزن و بعد از اون عدد 6 ..بعد از چند ثانیه برات تنظیمات رو میفرسته ،وقتی اومد سیو کن، رمز هم 1234 رو بزن ! حالا قدم دوم خرید بسته های اینترنت هستش ،برای خرید *555# رو شماره گیری کن ، حالا بسته های اینترنت رو انتخاب کن که میشه عدد 5 (از امروز به بعد اینجوری شده) حالا تو صفحه ی بعد با توجه به نیازت میتونی بسته های روزانه یا هفتگی یا ماهانه و مدت دار بخری ...اونشو خودت باید انتخاب کنی،قیمت ها هم جلوش به تومان نوشته شده! وقتی بسته رو خریدی بین 1 تا 10 دقیقه برات یک اس میاد که میگه بسته ی مورد نظرتون فعال شده! بعد از اینکه فعال شد گام سوم اینه که اگه میخای با گوشی وصل بشی باید داده های اینترنت رو فعال کنی و مرورگر گوشی رو باز کنی و خیلی راحت وبگردی یا دانلود کنی! اگه هم با مودم سیم کارتی روی رایانه میخای وصل بشی به نت سیم کارت رو میندازی داخل مودم ..مودم رو به لپ تاپ یا کامپیوترت وصل میکنی ، بعد از اون نرم افزار مودم رو نصب میکنی و بعد از نصب اجراش میکنی ، خب حالا کلید کانکت رو میزنی و مودم به نت وصل میشه و خیلی راحت میتونی دانلود یا وبگردی بکنی ...به همین راحتی ! فقط یه نکته رو بگم که بدون گرفتن بسته ی اینترنت هیچوقت از اینترنت استفاده نکنین چون واقعا گرون تموم میشه ...نقل قول: