دقیقا درست میفرمایید.منم ویندوزم رابه 8.1 ارتقا دادم بعد درایور اینتل مخصوص ویندوز8.1 را نصب کردم دیدم تصویرش بهتر شده!!!!تا حالا فکر میکردم توهم زدم اما انگار واقعا بهتر شده!!!به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز8.1 را نصب کنند.نقل قول:
Printable View
دقیقا درست میفرمایید.منم ویندوزم رابه 8.1 ارتقا دادم بعد درایور اینتل مخصوص ویندوز8.1 را نصب کردم دیدم تصویرش بهتر شده!!!!تا حالا فکر میکردم توهم زدم اما انگار واقعا بهتر شده!!!به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز8.1 را نصب کنند.نقل قول:
من هنوز ویندوزم رو ارتقا ندادم ولی یه پیغام مهم اومد که فکر کردم مربوط به همینه ولی یه آپدیت اینتل بود !...نقل قول:
شماها چجوری تونستید آپدیت کنید؟؟؟با چه حجمی؟؟؟
کامل دان نکردید و نصب کنید؟؟؟
از من نپرسین ...خودمم نمی دونم چی شد !:n01:نقل قول:
آره منظورم همون بهتر بودنشه . البته اینم بگم که تمام تستهای گرافیکها که سایت معتبر Notebookcheck قرار میده مطمئنا در سیستمهایی هستش که از لحاظ سخت افزاری مثل هم هستن و البته اونا کارشون اینه و یکی سری فاکتورها و نکات مهم رو در تست در نظر میگیرین .نقل قول:
آره خوب مطمئنا کارت GT 740 از GT 635 قویتر هستش .
همین کانفیگ رو کمتر از 10 روز پیش من خریدم 2550 از بازار رضا...یعنی گرون شد یه دفعه؟:n04:نقل قول:
نقل قول:
دمتون گرم...:n02:
بابا پس یعنی هیچ کس آپدیت یا نصب نکرده؟؟؟
داداش آپدیت مایکروسافت روی این لایسنس ها کار نمی کنه ! چون لایسنس 8 با 8.1 با هم فرق می کنه . اگر 8 رو خریدین ، مایکروسافت یه لایسنس جدید واسه 8.1 به ایمیلتون می فرسته تا نصب کنین . ( خوب ما که ایمیلی که باهاش لایسنس ویندوز خریداری شده رو نداریم ! پس کار نمی کنه )نقل قول:
توصیه من اینه از سایت ها ایرانی بگیرین RTM نصب کنین . سریع تر نصب کنین چون هنوز کرک KMS نیومده واسه Windows 8.1 ( تا چند روز پیش که در جریان بودم کرک KMS واسه Windows 8.1 کار نمی کرد ) لذا مجبورین از لایسنس های توی نت فعالش کنین . تا غیر فعال نشدن دست بجونبونین و الا باید صبر کنین تا سیستم جدید مایکروسافت KMS 6.0 کرک بشه
نقل قول:نقل قول:قضیش مثل قضیه اون فایل ICC یه هست :n10: گفتم تصویرش بهتر می شه دوستان زحمت کشیدن مارو دروغگو خطاب کردن .نقل قول:
مثل اینکه تو درایور جدید اینتل خودش زحمتشو کشیده .
من ویندوز 8.1 اینترپرایس را دیروز نصب و از طریق اسکایپ اکتیوش کردم.درایور اینتل را هم از سایت لنوو که دیروز روی سایتش گذاشته بود دانلود کردم/نقل قول:
بابا شماها نت نامحدود با سرعت بالا دارین که دان میکنین و می نصبین...نقل قول:
ما که مبین گرفتیم،20 گیگ،فایده نداره دان کردن....
صب میکنم چند روز دیگه سی دیش که اومد میگیرم...:n10:
سرویس 1 مگ نا محدود دارم. اسمن سرعت بالاست ولی در عوض قطعی خیلی زیاد و سرعتش هم پایینه(فقط صبحا خوبه بعدش میره زیر 40 تا60بعضی اوقات (-ــ-)سرعت دایال اپ میشه!!!!دیشب چند تا فایل گذاشتم واسه دانلود صبح که پا شدم 800مگ بیشتر دانلود نکرده بود!!بیچاره لپ تاپم 24 ساعته روشنه.نقل قول:
فک کنم آپدیت از طریق فروشگاه ویندوز نیازی به اکتیو کردن نداشته باشه!! البته تست نکردم! اگه کسی میتونه استورو باز کنه تست کنه!نقل قول:
استور ماکروسافتو بتونی باز کنی حله! فک نکنم حجم آپدیتش زیاد باشه!!نقل قول:
بابا شماها نت نامحدود با سرعت بالا دارین که دان میکنین و می نصبین...
ما که مبین گرفتیم،20 گیگ،فایده نداره دان کردن....
صب میکنم چند روز دیگه سی دیش که اومد میگیرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نت 128 دارم و الان با سرعت 120 130 دارم 32بیت و 64بیتو دانلود میکنم!!!:n02:
بابا دمت گرم،128 داری،سرعت دانت 120تاس؟؟؟نقل قول:
من 512 دارم،120 تاس!!!
نامحدود دیگه؟؟؟
آخ با حجمی آدم دلش نمیاد:n02:
حالا چرا دوتاشو؟؟؟64 کافیه...
نامحدود نیست! ماهی 100 گیگ حجم دارم!!!(تقریبا میشه نامحدود!!!:n02:)نقل قول:
هنوز این لپ تاپو نگرفتم! یه ماه دیگه ایشالا میگیرم! فعلا واسه سیستم خودم میگیرم! یکیم 64 واسه لپ تاپ!!:n02:
مردیمو تو این انجمن نتونستیم پستمونو حذف کنیم!!!!
اگه مسئولی هست اینو حذف کنه!!
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
آخه واسه 128 که ماهی 100 گیگ حجم نمیدن...چه شرکتی؟
اگه اینجور باشه خوب منم میگیرم...:n02:
آهان.پس 64 رو آماده برا Z500 میگیری...
راستی دادا از چه سایتی داری میگیری؟؟؟
سلام بچه ها ... کدوم درایورو واسه وایرلس باید بگیرم ...؟ اخه واسه ویندوز ۸.۱ چند تا درایور هست ... و اینکه هنوز یه سری از درایورا واسه ۸.۱ نیومده انگار ... اشکالی پیش نمیاد ۸.۱ بنصبم؟؟؟
دوستانی که Z500 با گرافیک GT635 و GT740 دارن میشه نتیجه تست (Fps) چند بازی رو در حالت Medium و High بزارن ؟!
سپاس :n01: .
من بلخره موفق به استفاده از بلوتوثس نشدم
تو ویندوز 7 چطوری راه بندازیمش؟
حتی کد تائیدی رو موبایل میفرسته و من تائیدش میکنم اما بعدش دیگه هیچ کانکتی انجام نمیشه.یا اصلا چیزی ارسال و دریافت نمیشه
ممنون
isp استانیه! البته نمایندگی عصر تلکامه ولی تو سایت اونا همچین سرویسی ندیدم! در واقع همون نامحدوده که مثلا اومدن محدوش کردم به 100 گیگ!!!نقل قول:
نمی دونم آخرین نسخه باشه یا نه ولی دارم از سافت98 میگیرم! لینکشم فک کنم صفحه قبلی گذاشته باشم!
از اینجا میتونی هر درایوریشو که خواستی بگیری...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گاهی اوقات که ویندوز رو در حالت اسلیپ یا هایبرنیت قرار میدم و دوباره میام سراغش دیگه بالا نمیاد!!!مجبور میشم کلید پاورش رو 6 ثانیه فشار بدم که خاموش بشه بعد از اول روشن بشه....آخه چرا؟:n28:....یه سوال دیگه...از کجا میتونیم آپ دیت تمام نرم افزارهای کرک شده رو غیرفعال کنیم؟؟؟مثلا این نرم افزار آکروبات ریدر دائم پیغام میده که یه ورژن بالاتر برا دانلود هس!!!
ویندوزتون یا ویروسی شده یا خراب....نقل قول:
برا برنامه هم،قرارش بدید تو فایروال...:n16:
سلام
مرسی از زحماتتون
یه سوال دارم و اون این که این قسمت Energy Management تو کدوم منو ویندوز 8 هستش
مرسی
از طریق فایروال ویندوز دسترسی نرم افزارات را به اینترنت قطع کن.نقل قول:
تو کدوم منو ویندوز 8 هست؟؟؟؟منظورتو نفهمیدم....:n02:نقل قول:
آدرسش که تو پروگرام فایل درایور C،پوشه Lenovo،Energy Management ....
کسی لینک Dolby Home Theater v4 رو داره؟
چرا نصب میکنم این ارور رو میده؟
PCEE needs to be installed
متشکرنقل قول:
منظورم این منو هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
منظورم این منویی هست که بالا تو عکس هستش
مشکل حل شد...نقل قول:
جهت اطلاع درایور realtek صدا رو نصب کردم بعدش اونو نصب کردم درست شد
نقل قول:
این لینکی که بالا دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور صداتونو دوباره نصب کنید...همینطور گرافیک رو بدون زدن گزینه Custom تو نصب...:n16:
کسی صدامو میشنوه ؟!:n01:نقل قول:
دوستانی کهZ500 با گرافیک GT635 و GT740 دارن میشه نتیجه تست (Fps) چند بازی رو در حالت Medium و High بزارن ؟!
سپاس :n01: .
من 740 دارم،اگه میخوای برات میزارم ولی 635 رو میتونی از یو*تیوب بگیری...:n16:نقل قول:
ممنون میشم اگه بزاری :n01: .نقل قول:
این مال بازی Splinter Cell:Black List که میدونی بازی سطح بالاییه...نقل قول:
2013-10-21 18:34:33 - Blacklist_DX11_game
Frames: 249 - Time: 8641ms - Avg: 28.816 - Min: 30 - Max: 33
همین الان گرفتم،فقط داغه،تازه از تنور در اومده،دستات نسوزه...:n08:
فعلا NFS MW2012 رو هم دارم،اگه میخوای و لازمته بگو تا بزارم...
بجه ها نصب بکنم وین ۸.۱ یا نه به نظرتون ؟؟؟ باگ نداره؟ اخه همه درایوراش نیومده ... مثلا تاچ پد الن ....
مرسی . الان من متوجه نشدم Fps مربوط به Medium و High کدومه ؟!نقل قول:
ممنون میشم بازیهای دیگه رو هم بزاری
اینی که الان گذاشتم رو آخرین درجه ی گرافیک گذاشتم داداش...خیلی هم روون بوده،تمومش کردم...نقل قول:
اینم NFS MW با آخرین حد گرافیک(High)
2013-10-21 19:26:03 - NFS13
Frames: 224 - Time: 10907ms - Avg: 20.537 - Min: 18 - Max: 26
ولی صادقانه میتونم بگم الان تو این بازی باز 380 تا با پاگانی میرفتم نهایتا Fps شد 24،تازه تصادف که کردم شد 17!!!!
تو هیچ بازی تا حالا لگ و تیک و.... ندیدم...:n05:
ولی بازم اگه خواستی بگو تا از همین NFS یه فیلم با Fps گیری بگیرم،آپ کنم لینک بدم تا بگیریش خودت با چشمات ببینی...
نصب کن الان چون رسمی هم هست...خود مایکروسافت یه جایزه صد هزار دلاری واسه یابنده باگ 8.1 گذاشته....پس مطمئن باش نداره...:n02:نقل قول:
مطمئنی نیومده؟رفتی تو اون لینکی که من به دو تا از دوستامون دادم تو صفحه قبل؟
ایرادی هم نداره فعلا...درایور تاچ پد فقط واسه فعال شدن اون مالتی تاچ هاست....