سلام دوستان. گیرنده من چند وقته 8 کاناله شده و سرچ هم فایده نداشت آنتنش هم ردیفه چیکار کنم؟
Printable View
سلام دوستان. گیرنده من چند وقته 8 کاناله شده و سرچ هم فایده نداشت آنتنش هم ردیفه چیکار کنم؟
حتما از خود استانه.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
قبلا این کارو امتحان کردم ولی فایده نداشت ، یعنی نتونست سیگنال بگیره.نقل قول:
این یک sample دیگه از یک فیلم با صدای DTS.ممنون میشوم شما و سایر دوستان امتحان کنند که آیا این فیلم در دستگاه های گیرنده دیجیتال با صدا و بدون مشکل پخش میشود یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا چرا کانال ورزش چند روزه خرابه میزنیم نوشته که کد شده ؟؟؟کسی میدونه
توی رشت که مشکلی نداره - شما کجا هستید؟نقل قول:
شبکش مورد داره کد گذاریش کردن :دینقل قول:
یعنی چی کد شده ؟ موقعی که میزنی شبکه ورزش کد و رمز میخواد یعنی ؟
اگه اینطوره که احتمالا یکی از اعضای خانوادت به شوخی یا از قصد یا اتفاقی زده کانال ورزش قفل کرده تو تنظیمات
یعنی از مرکز استان 8 کانال بیشتر ارسال نمیکنن. اوکی؟ D:نقل قول:
گفته شده این هفته درست میشه که انگار درست نشده!!نقل قول:
اونجوری که نه....میزنیم شبکه ورزش یه تصویر میاد نوشته این شبکه کد شده و تا اطلاع ثانوی در دست رس نمیباشد...نقل قول:
من کرمانم
از کسی اینجوری هست؟؟
به چیزی که من گفتم دقت کنید!نقل قول:
کامل میکنم: توی چند استان اینجوری هست! دقیق معلوم نیست کی بدرستنش!
[QUOTE=Ghaioom;7144168]یعنی از مرکز استان 8 کانال بیشتر ارسال نمیکنن. اوکی؟ D:
بقیه هم استانی هام این مشکلو ندارن
بقیه هم استانی هام این مشکلو ندارننقل قول:
من دیروز گیرنده X.vision 343 رو گرفتم همه چیش خوبه اما متاسفانه توی شهر ما فقط 8 تا کانال ایران و 11 تا کانال اجنبی:31: میگیره (آستارا - گیلان)
شبکه استانی گیلان رو هم نمیگیره! خبری از نمایش و Ifilm و مستند و پویا نمایی و اینا هم نیست!
یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط توی کانال های ایران مثلا آرم شبکه ها یه جورایی به نظرم مربع مربع نمایشش داده میشه یه چیزی تو مایه بازی های قدیمی سگا:31:
مثلا شبکه 3 رو خود تلویزیون به نظرم بهتر نشون میده و تصویر نرم تر و چشم نوازتر هست(تلویزیون فیلتر نویز دیجیتال داره)
در مورد پخش هم باهاش به مشکل خوردم با فرمت Avi و MKV فیلم میذارم اما صداش درنمیاد (فکر کنم موقع پخش از usb صداش درنمیاد!) هم با کابل AV و هم HDMI تست کردم اما صدا نیومد که نیومد!!!
کیفیت و امکانات پخش فیلمش اصلا در حد و اندازه های تلویزیونم هم نیست!!!
سلام.
من کانال های دیجیتال رو تنظیم میکنم
18 تا کانال میاره اما بعد از 1 یا 2 روز فقط کانال های از 1 تا 8 هست و بقیه رو No Signal میزنه.
مشکل از کجا میتونه باشه؟
من دیروز گیرنده X.vision 343 رو گرفتم همه چیش خوبه اما متاسفانه توی شهر ما فقط 8 تا کانال ایران و 11 تا کانال اجنبی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میگیره (آستارا - گیلان):دی
شبکه استانی گیلان رو هم نمیگیره! خبری از نمایش و Ifilm و مستند و پویا نمایی و اینا هم نیست!
یه مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط توی کانال های ایران مثلا آرم شبکه ها یه جورایی به نظرم مربع مربع نمایشش داده میشه یه چیزی تو مایه بازی های قدیمی سگا
مثلا شبکه 3 رو خود تلویزیون به نظرم بهتر نشون میده و تصویر نرم تر و چشم نوازتر هست(تلویزیون فیلتر نویز دیجیتال داره)در مورد پخش هم باهاش به مشکل خوردم با فرمت Avi و MKV فیلم میذارم اما صداش درنمیاد (فکر کنم موقع پخش از usb صداش درنمیاد!) هم با کابل AV و هم HDMI تست کردم اما صدا نیومد که نیومد!!!
کیفیت و امکانات پخش فیلمش اصلا در حد و اندازه های تلویزیونم هم نیست!!!
دوستان من رو دریابید چیکار کنم با صدای فیلما:41:
شما با هیچ فیلمی صدا نداری یا با فیلمهای خاص.
من مشکل صدا دارم ولی فقط فیلمهای که حجمشان بالاست ( بالای 4 گیگ) نمونه فیلمش را هم در لینک پست بالایی گذاشتم که چون صدایش DTS است، بسیاری از دستگاه ها نمیتوانند صدایش را پخش کنند
ولی بقیه فیلمهای معمولی را به راحتی و بدون مشکل پخش میکنه.
اگر هیچ فیلمی صدا ندارد، بنظرم دستگاهت مشکل دارد.
در مورد دریافت شبکه ها هم جهت آنتن را تغییر بده، احتمالا درست بشه.
والا من یه مستند HD با حجم 2 گیگ گذاشتم با فرمت Mkv صداشو نتونست پخش کنه بعدش یه فیلم Avi با حجم 700 مگ گذاشتم دیدم صدای اونم درنمیاد متاسفانه:41:نقل قول:
فکر کنم به خاطر پوشش آنتن دیجیتال باشه چون خود صدا و سیمای مرکز گیلان گفته شهر ما پوشش نداره همینارو هم مرامی خوب میگیره:41:
جالب اینه موندم چجوری 11 تا کانال خارجی رو میگیره فکر میکردم فقط ما پخش دیجیتال داریم:31:
مشکل معمولا از آنتن دهی هست یعنی اگه آنتن شما به هر دلیلی درست نتظیم نباشه یا بادحرکتش داده باشه سیگنالش میاد پایین در نتیجه کانال ها رو در سرچ پیدا نمی کنه یا اگه قبلا پیدا کرده الان می نویسه سیگنال نیستنقل قول:
الان ببین سیگنال آنتن هم روی شبکه های که نمی گیره هم آن هایی که می گیره چقدر هست
بله درست گفتینقل قول:
رفتم آنتن رو چک کردم دیدم کابلش پوسیده و داغون شده
عوض کردم و درست شد. جای آنتن هم عوض شده بود.
ممنون
اون مستند HD ممکن است بخاطر فرمت صدایش DTS است در این دستگاه بدون صدا باشه ولی فیلم avi با حجم 700 مگ حتما باید صدا داشته باشه.نقل قول:
بعد فقط ایران نیست که فرستنده دیجیتال داره. کشورهای همسایه هم دارند.
ااینو از کجا میشه خرید؟نقل قول:
سایتش که کار نمیکنه
سلام منم Xvision 343 خریدیم . کاملا راضی هستیم تمام شبکه ها رو میگیره بجز اونایی که تو استان ما نیستش کلا مثل جام جم و العالم
فایلهای ویدئویی MKV -AVI رو بخوبی پخش میکنه . زیر نوییس فارسی هم کاملا بدون مکشل و راحت نشون میده
خیلی راضی هستم ازش
قطعا بهترین دستگاه گیرنده ویو التیمو هست که هم --- -t هست هم ----s
که داری سیستم عامل لینوکسه البته قیمتش یکم گرونه حدود یک ملیون و هفتصد تومنه
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
اون فایلی رو که قبلا گذاشته بودید گیرنده تکتا tk100 hd صدا رو پخش نکرد اما تصویر بدرستی پخش شد در مورد مدت زمان تعویض از یک شبکه به شبکه دیگر هم باید بگم سرعت تعویض این گیرنده 3.4 تا 3.6 ثانیه برای تعویض از یک شبکه با فرمت MPEG4 به یک شبکه دیگر در فرکانس دیگر با منبع تغذیه متفاوت (ماهواره یا فیبر نوری) با کیفیت MPEG4 می باشد. در ضمن بنده دلیلی نمی بینم که پافشاری کنم که این گیرنده خوبه هر جور راحتیــــــــــن اما چون موضوع تاپیکتون بهترین گیرنده دیجیتال ایرانه ، بهتر بود عادلانه مقایسه می کردید
آقا میثم تبریز 18 شبکه تلویزیونی می گیره شبکه ورزش هم هست
سلام بالاخره من تونستم آن بشم البته اگه دوباره خراب نشه از بس این چند روزه اومد و نشد دیگه خسته شدم
خوب آقا من فیلم قبلیت رو تست کردم صدا نداشت این جدیده رو هم اصلا دانلود نشد ولی یه فیلم دیگه گیر آوردم با همین فرمت صوت ولی اونم صدا نداشت یه تیکت زدم به شرکت و پرسیدم که جواب میده یا نه بهم گفتن روی t15 خیر ولی روی سری جدید یعنی t15+ و مدل های جدیدی که داره میاد بله البته یه سری توضیح هم داده بودن در مورد کدکش که من چیزی نفهمیدم بقیه دستگاه ها کلا تصویرش رو هم مشکل داشتن
در مرود این تاپیک هم به دوستان بگم ما با قیمت های رویای نمی خواهیم دسته و پنجه نرم کنیم که بیایم یه گیرنده 1.700 بخریم حدود تست ما در گیرنده های 100 هزار تومانی هست که همه بتونن بخرنش و قابلدسترس باشه
یه ناراحتی هم از دوستان دارم که لطفشون نسیب بنده شد و با ایمل های خودشون خوب جواب منو دادن در جواب این دوستان باید بگم من نه نفعی از این کار میبرم و نه فروشنده هستم که بیام اینجا جنسم رو تبلیغ کنم فقط چون تو این زمینه تخصص دارم و همچنین دیدم که توی انجمن دیجی دان بیشترین ورودی ما در باره بهترین گیرنده ایران هست تصمیم گرفتم برای معرفی انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) تاپیک رو توی سایت های مختلف بزارم که انجمن خودمون هم شناخته بشه و در حقیقت این تاپیک هم راهنمایی برای دوستان باشه هم معرفی انجمن خودمون که گویا همه به بدترین نحو ممکن خواستن ازش استفاده کنن التبه بازم جای شکرش باقیه شرکت ها چیزی نگفتن البته یکی شون فقط ازم درواست کرد خودم رو معرفی کنم و دلایلم رو بگم که واسه چی این تاپیک و... رو زدم که بهشون کامل توضیح دادم اون ها هم دیگه بیخیالش شدن ولی چند تا از کاربر ها واقعا خیلی بی شعور هستن (ببخشید چیز دیگه ای به ذهنم نیومد) اومدن به من ایمیل زده که تو فلانی و... داری پول میگیری واسه این کار باید در جواب این دوستان بگم که من نه پول گرفتم نه چیزی فقط قصدم در درجه اول کمک به دوستان بوده و در درجه دوم معرفی سایت خودم و بس اگر هم توجه کنید میبینید مطلبی که اینجا گذاشته شده قبلش توی انجمن خودم بوده که فقط اختصاصا به موارد دیجیتال میپردازیم این دستگاه ها رو هم من عموما از دوست و آشنا میگیرم و اون ها هم خیلی کمکم میکنن که با این کارشون هزینه منم پایین بیاد پس نیازی ندارم که بیام و پول دستگاه ها رو از این روش در بیارم فقط دوست دارم خوب توجیه شده باشی عزیز و گرنه گیر آوردن آیپیت و پیدا کردن ادرست خونتم واسه من کاری نداره خیالت راحت باشه
با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن
علی احمدی
دوستان نظر بدن و بگن این تاپیک ادامه پیدا کنه یا نه البته من طرف حداکثر هستم و بعید میدونم تعداد اون دوستان به تعداد انگشتان یه دست هم برسه
به هرحال من فعلا شبها سعی میکنم آن بشم هر سوالی هم بود در خدمت هستم التبه اگه این سرور سرش خلوت باشه و تعداد درخواست هاش بالا نباشه:31:
التماس دعا
ممنون از شما.نقل قول:
متاسفانه link دوم تحت قانون کپی رایت قرار گرفت و مدیافایر حذفش کرد و یک اخطاریه هم برایم فرستاده:31:
سایر دوستان هم امتحان کردند ظاهرا فقط گیرنده سما AT-200 توانسته آن فیلم را بدون مشکل با صدا پخش کنه.
احتمالا در سری های جدید گیرنده ها، با استفاده از چیپ قوی تر این امکان هم اضافه بشه.
ممنون که امتحان کردید.نقل قول:
با سلام به شما دوستان
من گیرنده سما دارم اما نیدونم این مشکل هست یا نه.
وقتی روی فلش یو اس بی فیلم ضبط میکنم از طریق گیرنده ، فقط توسط خود گیرنده خوب پخش میشه. اما اگر یو اس بی رو وصل کنم به لپ تاپ یا کامپیوتر وقتی فایل رو باز میکنم با کی ام پلیر یا مدیا پلیر تصویر دارم اما فیلم صدا نداره.
باید با نرم افزار VLC Player فیلم تماشا کنی که صدا هم پخش بشهنقل قول:
سلام اين گيرنده رو كسي تو بازار ديده اين چند وقت تبليغشو زياد تو نت ديدم
گیرنده دیجیتال سانتک SUNTECH مدل MD210
خصوصیات ویژه :
- بالاترین کیفیت ضبط و پخش FULL HD 1080P
- منوی فارسی ، دفترچه راهنمای فارسی ، تلتکست فارسی
- دارای کابل HDMI رایگان
- همراه با ۲ عدد ریموت کنترل (یک کنترل اضافه رایگان بعنوان یدک با قابلیت استفاده همزمان)
- دارای پورت USB جهت ضبط و پخش با بالاترین کیفیت با امکان مشاهده یک کانال در هنگام ضبط یک کانال دیگر
- صدای دالبی دیجیتال یا خروجی دیجیتال
مولتی مدیا پلیر و گیرنده دیجیتال شبکه های تلویزیونی و رادیویی داخلی و ماهواره ای ایران با آنتن معمولی
با یک سال گارانتی تعویض و ۵ سال خدمات پس از فروش
دستگاه سانتک SUNTECH مدل MD210 از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل شده است
مشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر
» پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 2 ترا بایت
» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت های MPG , VOB , M2TS , FLV , WMV , MKV , 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , DivX , AVI ...
» پشتیبانی از MPEG4 / MPEG-2 / ----T / AVS / H.264 و تطابق کامل با فرستنده های ایران
» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی
» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3
» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG
» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow
» دارای خروجی HDMI و Component و Composite
» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF (اپتیکال)
» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080p
مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال
» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال ۳۳ شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی - در حال حاضر ۱۸ شبکه تلویزیونی و ۱۵ شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است.
» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای
» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)
» تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی و اتوماتیک
» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر
» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد علاقه
» ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک
» مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)
» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه
» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوازم جانبی همراه دستگاه :
» کابل HDMI
» کابل AV
» ریموت کنترل ۲عدد
» دفترچه راهنمای فارسی
» کارت گارانتی
پسوند فایل ضبط شده رو ببین چیه و تو اینترنت پلیرش رو پیدا کن . دلیل اینکه صدا هم پخش نمیشه از نداشتن کدک فیلمه.نقل قول:
متاسفم برات که یادت رفته همه چی ارزشش رو نداره بهتره بی خیال بشی
این مشکل برای اکثر گیرنده ها و حتی درمورد گیرنده ماه**واره هم رایجه و همون طور که دوستمون گفتند با وی ال سی مشکل حل می شه!نقل قول:
راستی یه سوال، شما از قدرت کنترل گیرنده تون راضی هستید؟؟
نقل قول:
سلام
دوستان نمیدونم چرا شرکت این قدر تمایل دارن که گیرنده ها شون شبیه ایکس ویژن باشه برای من جای سوال داره
ببین مشخصاتش بد نیست ولی تا اون جایی که من قبلا سرچ کردم باید بی خیال آپدیت و... بشی چون پشتیبانی نداره و مثل آی کلاس و... که همین سایت اونو عرضه میکنه محصول های غیر رسمی هستن راستش من خودم یه نمونه شبیه به این رو دیدم کیفیت خوبی نداشت فقط پنلش مثل ایکس ویژن بود خواستی بخری حتما حضوری بخر مشکلی نباشه البته یه مدل دیگه مثل این هم داریم به اسم سان ویژن اون دستگاه درستی بود و از 89-90 مجوز داشت ولی دیگه تو بازار نیست تا اونجایی که من میدونم
تو سایتش هم دوت نظر بود من خوندم حکایت از ضعف قدرت گیرندگی دارد بقیه رو خودتون حساب کنید
التماس دعا
سلام من گیرنده مارشال دارم 2 تا مشکل خوردم ....
1. بعد 2 ماه ورودی usb اش خراب شده !!! درست میشه دوستان ؟؟ هزینه جقدره ؟ :37:
2.تو کانالهایی مثل I FILM .NAMAYESH زیرنویس یا همون اعلام برنامه بعدی با یک خط ناخوانا و عجیبه:18: !!!
در مورد مشکل اول بستگی داره چه میزان مشکل داشته باشه برای یه تعمیرکار هزینه می تونه از 150 تومن تا بی خیال شدن هزینه داشته باشه
در مورد 2 چون با مارشال آشنایی ندارم اطلاعی ندارم اما اگر اینفو به درستی نمایش داده نمی شه توی تنظیمات ببینید چیزی پیدا می کنید که مربوط به زبان باشه؟
با سلام
من جدیدا یکی از مدل های lcd سامسونگ با قابلیت دریافت سیگنال های دیجیتال خریده ام (26d465) هنگام سرچ کانال ها فقط یکی از فرکانس ها را دریافت می کند که شبکه های سراسری را می گیرد؛ من در مشهد هستم و آنتن همه شبکه های آنالوگ را بخوبی دریافت می کند ولی فرکانس های دیجیتال را کامل دریافت نمی کند.
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟ (در مشهد 18 شبکه قابل دریافت است)
جهت آنتن هم مهمه یا اینکه سیگنال آنالوگ را بخوبی دریافت کند سایگنال دیجیتال را هم بخوبی دریافت می کند؟
امکان دارد اشکال از گیرنده دیجیتال تلویزیون باشد؟
متشکرم...