شبانه ها رو برداشتن! فقط سرویس های 6 ماه و 1 سال شبانه دارن. سرویس نامحدود بگیر البته اینم معلوم نیست چقدر دوام بیاره فعلا که دوستان راضی هستن!نقل قول:
Printable View
شبانه ها رو برداشتن! فقط سرویس های 6 ماه و 1 سال شبانه دارن. سرویس نامحدود بگیر البته اینم معلوم نیست چقدر دوام بیاره فعلا که دوستان راضی هستن!نقل قول:
اینترنت من از 5 بعدازظهر امروز قطع و وصل میشه.در واقع یه دقیقه وصل میشه و حدود ده دقیقه قطعه،مشکل از مخابراته یا مودم من مشکل پیدا کرده؟ چیکار کنم که درست بشه؟
اصلا بحث این نیست !نقل قول:
به لطف یکی از دوستان ما نرم افزاری نصب کردیم که بطور خودکار کانکشن رو ریست میکنه و سرعت برمیگرده به بالای 150 ، من با وجود همین حرکت سرعتم بین 40 تا 60 متغیر بود یعنی اگه نرم افزار غیر فعال میشد سرعت من زیر 30 هم نبود شاید بدتر !
مشکل ماها همینه که اعتراض نمیکنیم دیگه .. !
==========
دوستان شایعه پراکن مارو هم نگران کردن ، من از سرویسم راضیم البته اگه همواره همینطوری بمونه ! بنظرتون درصد خطر به حقیقت تبدیل شدن این شایعه ها چقدره من سرویسم رو 6 ماهه تمدید کنم بصرفه ست ؟ :n13:
يك سوال از دوستاني كه از سرويس هاي طرح جديد مخابرات استفاده مي كنند دارم. سايت هايي مثل ياهو يا گوگل رو مي تونيد باز كنيد؟ با چيزتر شكن يا چيز پي ان مي تونيد به فيس بوق وصل شيد؟ مي ترسم بيام مخابرات ولي پورت سايت هاي مذكور كلا بتون ريزي شده باشه!:n04:
اينكه ساعات شبانه شده بالاي شش ماه شايعه نيست عزيزم. خودت با تماس با شماره ي 2020 مي توني فرق شايعه و حقيقت رو بفهمي و مردم رو متهم به شايعه پراكني نكنينقل قول:
سرعت حال حاضر با سرورهای خارج از کشور :
وضعیت پینگ خیلی خیلی خرابه . . .
Paris
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دیدن نتیجه تعجب کردم و تست مجدد هم از سرور Paris گرفتم
Seoul
New York
Moscow
London
دیروز رفته بودم پشتیبانی بهشون گفتم که میتونم سرویسمو عوض کنم گفتن آره میتونی باید بری از اونجایی که سرویس گرفتی از همونجا برات فاکتور برگشت فروش میزنن امروز رفتم مخابرات میگم بهشون میخام سرویسمو عوض کنم میگه نمیتونی پشتیبانی هم ماست خورد! مملکته داریم.مگیم میخام سرویس نامحدود بگیرم میگه اصلا سرویس نامحدود به ما ابلاغ نشده!!! بهش میگم سرویسی که میگیرم به خاطر دانلود شبانه هستش میگه کاری نمیتونم بکنم اگه ترافیک اضافه میخای میتونم برات بگیرم! الان موندم چی کار کنم تخلیه کنم ، صبر کنم تا ماه بعد نا محدود بگیرم :n03:
جالبه الان رفتم حساب کاربریمو چک کردم یه پیغام داده بودم بهشون که موقع 1 به بعد از ترافیک من کسر میشه لطفا درست کنید فکر نمیکردم جواب بدن!!!
حالا موندم این آقای منافی کیه؟ :n02:
نقل قول:
آدم خوبیه من خودم کلی باهاش کل کل داشتم؛اون اوایل!
شمارشو میخوای بگو بهت پخ کنم!
آره پخ کن. تاثیری داره زنگ دادن بهش؟نقل قول:
نه!
البته اگه گوشی رو بگیره!
یکی از دوستان در ساری میخواد اینترنت بگیره از من مشاوره گرفت
نمیدونم ساری وضعش چطوره.سرعتش خوبه؟ مشکلاتش چیه؟محدود با نامحدود کدام به صرفه تر است برای یه مشترک معمولی
این برنامه ک دوستمون گذاشتن جواب میده؟
من نتم 512 نامحدوده اما سرعتم پایینه
بین 200 و50 متغیره
یه اموزش مختصر همراشه اموزش واضح تر کسی نداره؟
تا الان حدودا 50تا یوزر دارن از برنامه استفاده میکنند .نقل قول:
بله جواب میده
---
احتمالا یه الگوریتم پیچیده واسعه برنامه بنویسم :n12:
دوست عزیز شما چرا برا تغییر سرویس میری مخابرات از تو سایت سرویست رو تغییر بده منت اینا رو هم بیخود نکشنقل قول:
الان من از تو سایت یه سرویس دیگه بگیرم جایگزین این سرویس میشه؟ یا تو رزرو میمونه واسه دور بعد؟ یکی از دوستان یا خود همین مخابراتیها میگفتن نمیش! شما خودت امتحان کردی؟؟نقل قول:
میره تو رزونقل قول:
ما تست کردیم
اگرم خواستی فعالش میتونی بکنی
فعال کنم جایگزین میشه مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
دوست عزیز از تو سایت یه سرویس بخری میره تو حالت رزرو تا سرویس جاریت تموم بشه اگه هم خواستی قبل از تموم شدن سرویس جایگزین کنی یه گزینه داره می تونی اینکارو بکنی خیالت راحت باشه و هر سرویسی دوست داشتی بخرنقل قول:
دوستان کسی 1 مگ نامحدود نگرفته فرقی با 512 و 2 مگ نامحدود داره؟
من خودم ۵۱۲ نامحدود دارمنقل قول:
سرعت رو ۲۰۰ هستش
برای ۱ مگ حتما رو ۳۰۰ هستش دیگه
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
برای من اکثرا روی 40-50 سرعتم
ازاون برنامه هم استفاده میکنم و زمانشم کم کردم گذاشتم روی 1200Sec اما جواب نداد
عنوان: جشنواره ی نوروزی
با سلام حضور کاربران و مشترکین محترم اینترنت پرسرعت
جشنواره ی بهاره ی شرکت مخابرات از تاریخ 1391/12/12 آغاز و تا 1392/02/06 ادامه خواهد یافت
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی
www.ict-tcm.ir
مراجعه فرمایید
شماره: 89 تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲/۱۳ عنوان: سرویس رایگان شبانه
برای مشترکین تعرفه ی یکپارجه ی کشوری، سرویس رایگان شبانه تنها برای سرویس های شش ماهه و یکساله فعال است
لازم به ذکر است مشترکین قبلی تا پایان قرارداد از سرویس شبانه رایگان خود کماکان استفاده می نمایند:n19::n07::n08:
احسسسسنت آورین .... آورین :n09:نقل قول:
لازم به ذکر است مشترکین قبلی تا پایان قرارداد از سرویس شبانه رایگان خود کماکان استفاده می نمایند:n19::n07::n08:
سلام
امروز رفتم مخابرات،خودشون شاکی هستن که ما داشتیم کار میکردیم وispهای خصوصی مثل شاتل زیرآب مارو زدن وازین
حرفا،درضمن گفتند که سرویس نامحدود 1باگی داره که سرعت بالا میره وبعد عادی میشه ! دارن این رومرتفع میکنند
وتا چندروز دیگه این ترفند هم جواب نمیده!(واقعی میشه!)
بااین اوصاف دیگه ارزشی نداره مخابرات،گیگ کم-قیمت بالا-بدون شبانه!
من میگم همه اعتراض کنن بلکه شبانه برگرده!!:n03:
دوستان این طرح کمپین چطوره به صرفه هستش؟ به نظر شما کمپین بگیرم 6 ماه شبانه داشته به یا برم 512 نامحدود بگیرم؟نقل قول:
واقعا موندم چی بگمباز مزخرف هم میگید که داریم قیمت هارو کم میکنیم!آخه این چه وضعیه با بچه که طرف نیستید!قیمت رو هم بالا می برید-حجم رو هم کم میکنید-شبانه رو هم می گیرید! ادعا هم میکنید که داریم خدمات جدید مخابراتی میدیم،هوای همه اقشار داریم،220هزار پورت جدید راه اندازی کردیم وازین اراجیف که واقعا باعث تاسفه،آخه تا چه حد دروغ!یک دفعه بیاید جمعش کنید بره دیگه!مردم بدبخت از کجا بیارن اینقد پول بدن اون هم برای یک نیاز ابتدایی که همه تو این زمانه بهش احتیاج دارن!!باز هم جز ابراز تاسف وتبریک بابت این شیوه ی جدید دزدی که واقعا برازنده شماست نمیشه چیزی گفت!
درنهایت امیدوارم که این پول ها حرام که بابت خدماتی که میتونید وتکرار میکنم میتونید چند برابر ارزون تر به مردم ارائه کنید ازگلوی شما پایین نره چون با هزار ریا وتزویر وبهانه های واهی از قبیل تبلت این حرفا از ملت بدبخت گرفتید و میگیرید !این رو به عنوان اعتراض نوشتم تا حداقلش بدونن با عوام طرف نیستن که هربلایی سرشون بیارنامام علی(ع):بزرگترین خطا و گناه گرفتن مال مسلمانی از راه فریب ونیرنگ است! بحارالنوار ج104 ص295 ح 9
وملت ساکت بمونن!(البته فایده ای هم نداره پوستشون خیلی کلفته!!!!:n15:)
سلام
امروز هم که مرتب هر چند دقیقه کامل قطع میشه:n03: و باید دیسکانت کنی:n03:
سلامنقل قول:
دوست عزيز منظورتون اصفهانه يا مازندران؟:n13:
با این تفاسیر دیگ باید اینترنت رزرویمونو بفروشیم
یه ماه 256 دارم 8 گیگ
تمیز - بدون دی سی - شبانه رایگان - آکه آک - سرعت یوتوب 350 - بی رنگ!
قیمت پایه هم 25 تومن
:n10:
شما هم داری بازار گرمی میکنی:n25:نقل قول:
مگه اینجا بازاره که میخوای یوزرت رو بفروشی!!!!!!!!!!!:n15::n15::n23:
نقل قول:
مگه می شه از یوزر یک نفر دیگه هم استفاده کرد
دوستان با این اوصاف
به نظر بنده همه بریم توی پنل و اعتراض مون رو بنویسم ویا به 2020 بزنگیم و در مورد دانلود شبانه اعتراض کنیم
در ضمن هر کس زنگ زد ویا پیامی نوشت حتما این رو هم عنوان کنه که " اگر وضع همینطور باشه مجبوریم بریم یه شرکت دیگه"
این تنها کاریه که از دستمون بر میاد
شما هم هرکس که از مخابرات سرویس داره بهش بگید تا اعتراض کنه
وقتی مجموع اعتراض ها زیاد بشه شاید ترتیب اثر بدن
بنده این اعتراض رو نوشتم:
با سلام
شما ادعا میکنید که به فکر مشترک هاتون هستید
اما اینطور نیست
در راستای اجرای طرح کمپین جدید میخواستم بگم که واقعا این انصاف نیست که دانلود شبانه رو فقط برای طرح های 6 ماهه و 1 ساله فعال کردید .
درواقع به نظر بنده نوعی باج گیریه(از نوع رسمی)
طرح های قدیم هم کیفیتش و هم قیمتش خوب بود
و ما دلمون به دانلود شبانه سرویس های مخابرات خوش بود که اون هم پرید
ما مشترک های قدیمی با قعطی های شدید و مشکلات مخابرات ساختیم اما....
با این وضع دیگه مخابرات نه از نظر قیمت و نه از نظر خدمات و پشتیبانی نمیصرفه و وقتی زمان سرویس دوره تموم شد مجبورم برم به یک شرکت دیگه
بلهنقل قول:
چون شبکه اینترنت مخابرات تو کل مازندران یکیه میشه این کار رو کرد
نقل قول:
اگه من از اکانت یک نفر دیگه استفاده کنم مخابرات متوجه میشه ؟ :n13:
اگه بفهمه چیکار میکنه ؟
سلام
حجم نامحدود ضریب اشتراک 1 به 8 یعنی چی؟ یعنی اگه من 512 یک ماه با حجم نامحدود بگیرم سرعتش 1/8 میشه ؟ اگه به جای 512 نامحدود 1مگ نامحدود بگیرم بهتره؟ یا همون 512 یگیرم لطفا یکی راهنمایی کنه.
ببخشید معذرت می خوام طرف ماست خورده این چه باگیه که 128 تا 50 بالا میره 256 تا 100 بالا میره و 512 تا 200 اگه باگ باشه عجب باگ هوشمندی اینا عقل و شعور تفکیک کردن سرویس ها رو نداشتن باید یه باگی می افتاد تا همچین اتفاقی بیافته طرف یه چیزی از خودش در کرده اینکه تا چند وقت دیگه سرعت واقعی بشه معلوم نیست به خواب شب مدیران محترم بستگی داره ولی اینکه به خاطر باگ سرویس اینطوریه طرف عسل زیادی خوردهنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید که 512 نامحدود بگیرم یا 1 مگ نامحدود.نقل قول:
دوست عزیز من 1 مگ نگرفتم ولی فعلا که دارم از 512 نامحدود استفاده میکنم راضیم سرعت بالای 120 ئه در روز ، 1 مگ رو من باشم ریسک نمیکنم چون شاید سرعت در حد 512 بدن به اسم 1 مگ ، ولی اگه سرعت بالای 200 میخوای میتونی برای یه ماه 1 مگ رو امتحان کنی ببینی سرویسش چطوریه :n01:نقل قول:
دوستان یکی یه اعتراض بنویسه تو تایپیک بزاره همه برن تو یوزرشون اعتراض مشترک وارد کنند اینجوری شاید فرجی بشه