دوستان اگه میشه یه راهنمایی بکنید.نقل قول:
Printable View
دوستان اگه میشه یه راهنمایی بکنید.نقل قول:
این تاپیک بیشتر دکوری، من که هیچ جوابی نگرفتم تا بحال. البته انتظاری ام نیست فروم همینه دیگه.نقل قول:
تفاوت خیلی کمی داره. از لحاظ سبک صدا که بسیار به هم نزدیکن و از لحاظ کیفیت صدا هم همینطور.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این مدل رو نداشته؟!!لطفاً راهنمایی کنید..نقل قول:
کسی که راهنمایی نکرد
خودم چند مدل گشتم پیدا کردم فقط نمیدونم کدوم برای سبک راک ومتال مناسبتره.
JBL J22
JBL J33i
Sennheiser PMX 95
Yamaha EPH-50
Sony MDR-ZX310Sennheiser PX 95
دوستان یه سوال.
این هدفون های iInear که دکمه هاییی که کلید Stop و Next . Back و دارن ، این دکمه ها فقط تو آیفون و آیپاد کار میکنن.؟ هیچ هدفونی نیست که روی مدلهای مثل کوون کار بکنه؟؟؟
نه ولی معمولا از فیشهای 4 قسمتی استفاده می کنند و دوتا استاندارد دارندنقل قول:
معمولا باید تست کنید ولی رو ی پلیرها اکثرا جواب نمیدن(مخصوصا مدلهای قدیمی)
البته دستگاهایی که با بلوتوث کار میکنند این قضیه رو ساپورت می کنند.
در کل برای اینکه ببینید یک دستگاه این قابلیت رو داره یا نه باید به مشخصات فنیش نگاه کنید
موفق باشید.
نه ولی معمولا از فیشهای 4 قسمتی استفاده می کنند و دوتا استاندارد دارندنقل قول:
معمولا باید تست کنید ولی رو ی پلیرها اکثرا جواب نمیدن(مخصوصا مدلهای قدیمی)
البته دستگاهایی که با بلوتوث کار میکنند این قضیه رو ساپورت می کنند.
در کل برای اینکه ببینید یک دستگاه این قابلیت رو داره یا نه باید به مشخصات فنیش نگاه کنید
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
اپل پتنت کنترل موزیک از طریق کنترلر هدفون رو برای خودش ثبت کرده واسه همینه معمولا فقط محصولات اپل با هدفونهای اصلی دارای کنترلر کاملا کار می کنند و نه سایر برندها
Sent from my HTC One using Tapatalk
ممنون EPH-100 با EPH-100sl تفاوت داره ؟نقل قول:
چون aliexpress مدل EPH-100 رو زده 39 دلار !
منم cx 300-ii رو خریدم خیلی راضی نیستم از صداش!
فقط یه سوال میتونم وصل کنم به لپتاپ ازش استفاده کنم؟ یعنی برای هدفون مشکلی پیش نمیاد؟ (لپتاپی که همیشه به شارژر وصله رو در نظر بگیرید)
ممنون :»
:n03:
مثل اینکه کسی نداشته...:n28:نقل قول:
بگذریم
مبارک باشه . . . چرا صداش چطوره مگه ؟ سبکی که گوش میکنید چی هست ؟نقل قول:
با لپ تاب هم مشکلی نداره ، فقط صدا رو خیلی بیش از حد زیاد نکنید . . .
دوستان یه سایت پیدا کردم مدلهای زیادی رو داره واسه فروش میاره، تازه باز شده، یه هفته فرصت تست میده، یک سال هم گارانتی میکنه (البته گارانتی که تو ایران کشکه)
iranheadphone.com
با سلام
دوستان earphone تا حدود ۳۰۰تومان چی بخرم؟
کمی بالا و پایین مشکلی نداره... چیزی که واسم مهمتره کیفیتشه، نه کم و زیاد بودن پول و کلاس!
کسی از این هدفونای آیایای داره
کیفیتشون خوبه؟
مخصوصا دو مدل
AIAIAI Pipe و AIAIAI Tracks
برای سبک راک و متال مناسبن؟
صداش بدک نیست ولی بیسش خیلی غالبه. سبکی که بیشتر میگوشم پانک هست (و زیر شاخه ها: موج دهه هفتاد، هاردکور،...)، ترش متال، کراس اوور و ...نقل قول:
دستت درد نکنه بابت جواب خیالم راحت شد.:n01:
فرق SENNHEISER CX300-II Precision و SENNHEISER CX300-II چیه؟
تو این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟
من دنبال خرید Shure SE215 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ایرفونهایی زیادی رو تو بازار امتحان کردم از جمله beats و sennheiser و... که به نظرم نسبت به قیمتشون آشغالن خوصوصا توی ایزوله کردن صدای اطراف...
اگه کسیُShure SE215 سراغ داره ممنونن میشم بهم بگه
به نظر شما یه ایرفون با قابلیت Noise Isolating واقعی کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
هدفون قبلتون چی بوده و کیفیتش براتون چطور بود؟نقل قول:
همچنین سبک صدای موسیقیتون چیه؟
حقیقتش تازه واردننقل قول:
ولی توی این رده اگر از داخل ایران بخواین akg q460 و اگر از خارج بتونید تهیه کنید grado sr80 مدلهای مناسبی براتون هستند
ضمن اینکه مدل akg که معرفی کردم رو قبل از خرید تست کنید تا مطمئن بشید صداش رو دوست دارید.(پاساژ پایتخت موجوده)
برادر rave-87 این هدفون رو با متال تست کردن فکر می کنم. میتونید ازشون بپرسید.
اگر مدلی از سنهایزر صداش هم به نظرتون اشغال بود مدلش رو بگین و بگین چرا اینطوری فکر کردید؟نقل قول:
ایرفون x10 از کلیپش هست قیمتش هم حدود 650 هست
هم ایزویشن و هم راحتی خیلی خوبی داره
(پاساژ پایتخت موجود هست)
البته اگر الویتتون ایزوله ی صدا نباشه
این ایرفون توی رده ی قیمتی ایرانش هیچ هم قیمتی نداره(و به قیمت می ارزه)
اگر قیمت پایین تر هم بخواین ایرفون t-jays 4 هست فکر کنم حدود 450 بود که ایزولیشن خوبی داره(البته این مدل رو قبل از خرید تست هم میتونید بکنید)
باز هم قیمت پایینتر میتونید از همین رده ی t-jays خرید کنید
ضمن اینکه shure داخل کشور موجود نیست.
موفق باشید.
اول از همه رفتم سراغ شرکت نامداران برای خریدEph-100بعد از کلی پرس و جو فهمیدم که از ترسشون که نکنه سنهایزرها فروش نره .این یک مورد رو از یاماها وارد نکردن.
این شد که رفتیم برای وارد کردن . بالاخره بعد از یک دوری چرخیدن کامل و الافی توی Aliexpress بلاخره نفهمیدیم این eph-100 که میانگین قیمتش از 35 تا 55 دلار بود اصله یا نه !!!:n13:
بعضی فروشندهاش گفتن اورجیناله بعضیا گفتن نیست.خرید از آمازون هم که قیمتش سر به فلک میگذاره . این شد که کلا خرید از خارج رو بیخیال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میریم سراغ ایرفونهای داخلی تا 700 تومان با بیس قوی - تفکیک صدای عالی - برای گوش کردن الکترونیک با پلیر J3 چی پیشنهاد میکنید.
^^^^^^^^^^
تو این رنج قیت فقط x10 از کیلیپش رو موجود داریم توی بازار
متاسفانه تست هم نداره
ولی بیس اون هم نمیشه گفت خیلی قویه
توی پاساژ پایتخت موجوده
گزینه ی بعدی که همه ی ویژگیهایی که میخواین رو داره هم ie80 هست با قیمت 1250
موفق باشید
ممنوننقل قول:
توی تهران کجا میشه ie80 تست کرد
و یک سوال دیگه اون eph-100 به نظرتون بهتر از ie80 هست چون بخوام از آمازون وارد کنم چیزی در حدود 600 -700 در میاد آیا ارزشش رو داره ؟!
دوستان یه سوال . من میخوام از هدفون گوشیم روی پلیرم استفاده کنم
اما وقتی هدفون کامل داخل هست صدا خیلی ضعیف هست .باید یه مقدار هدفون رو سر فیشش رو بیارم برون. فک کنم واسه سه خطی بودنشه . راهی هست مثلا مبدلی بزنم بهش که این مشکل رو حل بکنه؟؟
معمولا ایرفونهای گرون قیمت رو برای تست ندارندنقل قول:
حقیقتش به این راحتی نمیشه گفت کدوم بهتره
ار لهاذ کیفیت صدا شبیه هم هستند
ولی کمیت تا حدودی متفاوتند و باید ریویوهای معتبر بخونید تا بتونید درست تصمیم بگیرید
برای مثا من وقتی مدل jvc frd80 رو صداش رو گوش دادم
با اینکه به نظر joker اختلاف کمی با ie8 داره ولی صدای ie80 خودم رو بهتر پسندیدم(ie8 و ie80 رو صداشون رو میتونی یکسان بگیری)
پس همه ی بررسی هاشون رو باید به دقت بخونی و با بررسی هدفونی که خودت تا حالا داشتی مقایسه کنی تا به بهترین جواب برسی
موفق باشید.
نقل قول:
با سلام
دوستان earphone تا حدود ۳۰۰تومان چی بخرم؟
کمی بالا و پایین مشکلی نداره... چیزی که واسم مهمتره کیفیتشه، نه کم و زیاد بودن پول و کلاس
بیتس مدل sensation های-کپی و فابریک اکسپریا تبلت زد.نقل قول:
هدفون قبلتون چی بوده و کیفیتش براتون چطور بود؟
همچنین سبک صدای موسیقیتون چیه؟
از بیتس سنسیشنی بیشتر از فابریک سونی خوشم می یومد گرچه کیفیت ساخت افتضاحی داشت و سیمش در رفت. فابریک سونی باس ضعیفی داره، تو ولوم بالا تا حدی از کیفیتش کاسته می شه، تو استفاده مداوم به شدت خسته کنندست و تفکیک صدای جالبی نداره...
تقریباً همه جور سبکی گوش می دم. ولی بیشتر سنتی(ایرانی) و رپ و هیپ هاپ.
ایرفون t-jays one توی بازار موجود هستنقل قول:
توی همین بازه ی قیمتی
و توی پاساژ پایتخت قبل از خرید میتونید تست کنید.
موفق باشید.
مسئله ی فیک و ارجینال در این برند مطرح نیست؟نقل قول:
T-jays oneنسبت به cx300 چطوره به نظرتون؟
سلام
یک هدفون پشت گردنی بلوتوثی میخوام تا صد تومن
فقط میخوام تو بازار موجود باشه
نقل قول:
فکر نمیکنم t-jays تو بازار مدل کپی داشته باشه ، تو این پست این هدفون بررسی شده :
تو چندتانظر قبل بعضی از کاربرا از cx300 خیلی راضی نبودن ، اگر بتونید cx300 رو تست کنید که خیلی بهتره البته t-jays فکر نمیکنم جایی واسه تست گذاشته باشن . . .
سلامنقل قول:
ازبرند نوکیا :
BH-111
از برند سونی :
SBH20
البته فکر کنم سونی یه حدود 30 -20 تومنی بیشتر از پیشنهاد شماست . . .
سلام به دوستان
اول از همه میخواستم بدونم که کیفیت صدای هدفون بهتره یا ایرفون وکدومش رو انتخاب کنم؟
من عاشق کیفیت صدای خوب تفکیک بالا و بیس قوی و صدای تقریبا بلند هستم
نمیدونم واقعا چقدر هزینه کنم ایا با 300تومن میتونم چیزه خوبی تهیه کنم؟
ایا با موبایل نت2 سامسونگ میشه صدای خوب گرفت یا به فکره پلیر هم باشم
امپیلی لازمه؟
لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم این مدلی هست
البته چندتا ارزون پیدا کردم که قیمت شون 40 تا 60 تومن هست ولی بازار میده 100 تومن
مثل nokia bh 503 یا wecom
یک مدل دیگه هم هست 6110 فیلیپس که یک زمانی بود ولی دیگه پیداش نمیکنم
تو تهران کجا باید بگردم دنبال این نوع هدست ها؟
چرا کسی جواب نمیده؟نقل قول:
سلام دوستان هدفون Over ear ای که بیسش پانچی باشه و میدش واضح باشه و تحت تاثیر بیس قرار نگیره و صداش تو ولوم های بالا خیلی زیر نباشه (مثل بعضی مدل های فیلیپس) چی پیشنهاد میدید؟ ( رنج قیمت زیر 300)
سلام.نقل قول:
خیلی کلی سوال پرسیدی. جوابش به این بستگی داره که کاربردت چیه، به چی میخوای برسی و قبلا" چکار میکردی:n02:.
حالت اول اینه که عادت کردی با همین هدفون های معمولی آهنگ های معمولی (فایل های MP3) گوش بدی و هدفت هم لذت بردن از موسیقی هست. در این حالت هزینه زیاد لازم نیست. حتی 300 هم زیاده. با یه هدفون مثل HJE350 از پاناسونیک به خواسته هات میرسی. همون Note 2 کافیه (حتی زیادی هم هست) به آمپ هم اصلا" نیاز نیست. فول سایز هم خیلی پیشنهاد نمیکنم ولی میتونی به Sony XD200 فکر کنی. هدفون Portable هم AKG Q460 خوبه....
حالت دوم اینه که تا الان معمولی موسیقی گوش میکردی ولی میخوای وارد دنیای صدا (تکرار میکنم صدا نه موسیقی) بشی که در این صورت 300 اصلا" کافی نیست. باید یه هدفون Full Size متوسط (مثل Audio-Technica M50 یا Sennheiser HD518) بخری... Note 2 همچنان کافیه... به آمپ هم ممکنه نیاز داشته باشی. MP3 هم یواش یواش باید بذاری کنار و بری سراغ فرمت های FLAC و Wave برای موسیقی. میتونی به جای فول سایز In-Ear بخری (شدیدا" توصیه میشه از خارج تهیه کنی) که میتونی به Klipsch X10 یا T-Jays 4 یا VSonic GR07 یا Shure SE315 و ده ها مورد دیگه فکر کنی (که این هم خودش یه بحث جدا میطلبه که کدوم مدل ها مناسب هستن). برای In-Ear به آمپ نیاز نداری و اهمیت FLAC کمتر میشه...
حالت سوم هم اینه که حرفه ای باشی که نه من هستم نه شما:n02: پس کلا" بی خیالش....
یه خورده دقیق تر بگو دنبال چی هستی تا جواب نهایی رو بهت بدم. علت این که جوابم کلی بود این بود که سوال خیــــلی کلی بود و نمیشد جواب دقیق داد. چون موارد بحث خیلی زیاده....
مثلا" بعضی از این هدفونهایی که معرفی کردم پشت باز هستن و نشتی صدا به بیرون دارن و صدای موزیک هم اطرافیان میشنون. پس برای کاربرد تو جاهای شلوغ مناسب نیستن و.....
عزیزان نظراتتون درباره ی این هدفون ها چیست؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 280,000 تومان / 70$ - تقریباً به طور قطع قصد خریدش رو دارم.
- طبق نظراتی که از کاربران میخوندم، همگی از کیفیت صدای این محصول شگفت زده شدن و میگن که جزئیات رو به حد بسیار عالی پخش میکنه.
- طبق نظرات کاربران حرفه ای، مثل اینکه Sennhiser در این مدل، سخت افزار سری های قبل pmx رو به کل کنار گذاشته (مثل px, pmx,pcx 90, 60) و مدل 95 درواقع از سخت افزار سری مدل pmx 100 II, 200 استفاده میکنه و درواقع سنهایزر یه چیزی ساخته بین اون دو مدل. bass بالا در مدل 100 II رو با توجه به نارضایتی کاربران، پایین آورده و متعادلش کرده و همچنین برای کیفیت جزئیات بالاتر صدا، به شکلی عالی روی این محصول کار کرده که اون رو به چیزی بسیار فراتر از سری 100 تبدیل نموده!
EDIT: گردن-بند قابل تنظیم نیست، بلکه خود گوشی ها قابل تنظیم و چرخش هستن برای فیت شدن بهتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 170,000 تومان / 70$ - به نظرتون نسبت به بالایی چطوره و حدود 100 هزار تومن تفاوت قیمتش در ایران آیا میصرفه که بالایی رو بگیرم؟ (در حالی که قیمتشون در usd تقریباً یکیه و هر دو حدود 70 دلار امریکا هستن در سایت آمازون). البته شاید به خاطر این ارزون میدن چون تولیدش متوقف شده.
- نظرات کاربران در سایت های مختلف رو میخوندم، حتی یک نفر هم از کیفیت صدا ناراضی نبود. برخی میگفتن که bass بالا و بوم بوم کر کننده اینا نداره که برای من مهم نیست!
- برخی هم میگفتن که در جای شلوغی مثل باشگاه که مثلاً یک موزیک هم در حال پخش از بلندگو باشه، یکم صدای محیط تداخل ایجاد میکنه (you don't say it!).
- همچنین برخی میگفتن که یک مقدار کمی نشتی صدا در volume بالا داره که اطرافیان میشنون موزیکی که میشنوی رو...
البته هر دوی اشکالاتی که در این آخر اشاره کردم، درواقع اشکال نبوده و به دلیل ماهیت open air بودن بخش روی گوش هست که تقریباً در تمام مدل های اینچنینی به همین صورته و دلیلش برای اینه که اغلب افراد مصرف کننده ورزشکارنند و برای جلوگیری از تعرق، هوا لازمه که جریان داشته باشه (حتی ورزشکارم نباشید، موقع راه رفتن اگر هوا جریان نداشته باشه، تمام گوش و دستگاه از تعرق خیس میشن!)...
و باز هم البته، فاصله ی هدفون از گوش و وجود کمی هوای بیشتر در بین راه، باعث بالاتر رفتن bass و همچنین کمی بهتر شنیدن جزئیات موسیقی میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 50,000 تومان / 20$ - البته که میدونم از هر لحاظ به پای مدل های بالا نمیرسه و با اینکه کیفیت صداش "خوب" هست، ولی از لحاظ کیفیت کلی ساخت و صوتی، جوکی بیش نیستن محصولات فیلیپس؛ فقط شاید بخوام به عنوان "یدکی" بخرمش.
- میگن کیفیت صداش خوبه
- میگن نشت صداش به بیرون زیاده و اطرافیان راحت، حتی در volum متوسط میتونن در یک محیط ساکت مثل اتوبوس بشنون موزیکت رو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حدود 50,000 تومان / 16$ اینم به عنوان یدکی؛ یعنی یا بالایی ^ یا این. البته که میدونم هدفون های داخل و روی گوشی اکثراً در کیفیت صدا چیزی برای گفتن ندارن و بخصوص این دور گوشیا، اغلب قسمتی که میفته پشت گوش، بعد از مدتی اتصال (لولا) ـش دچار مشکل میشه...
- - - -
خوب در این range قیمت، چه پیشنهاداتی بهتر از اینا "داخل کشور ایران" دارید؟ فکر میکنم سایت میهن مارکت، digikala، و kalarena برای دیدن اینکه چه اجناسی در حال حاضر داخل ایران هستن مناسب باشه.
استفاده ی مد نظر، استفاده در خیابان و اتوبوس و ماشین و کلاً در حال حرکت هست؛ کیفیت صدای خروجی بسیار مهمه و مسلماً کیفیت ربطی به bass خروجی نداره. یعنی شاید یک هدفون کیفیت صوتش بسیار خوب باشه ولی bass خروجی چندان مناسبی نداشته باشه، در حالی که شاید بتونید یه هدفون چینی 5 دلاری بخرید که bass بسیار بالایی داره!
مثلاً من یک Audio-Technica ATH-M35 دارم با قیمت 450 هزار تومان در ایران! (طبق سایت تهران-ملودی) / حدود 80$ در سایت آمازون؛ کیفیت ساخت و جزئیات صدا بسیار فوق تصور و عالی هست (به هر حال یک هدفون با کیفیت برای استفاده ی حرفه ای و استودیویی هستش)، ولی "شاید" برخی بگن bass چندان بالایی نداره که من مخالفم و به نظرم در حد خوبی هست و بیش از این bass رو نمیدونم به چه دردی میخواد بخوره!
سبک هایی که من گوش میدم، موسیقی کلاسیک و همچنین doom/post/sludge metal هست. همونطور که شاید درک کنید، در این انواع سبک ها، جزئیات و کیفیت اهمیت بالایی داشته (با توجه به تنوع سازها) و باس و بوم زیادی وجود نداره!
لطفاً مدل های bluetooth و wireless معرفی نکنید...
سلام یه هدفن میخوام که شبیه somic باشه قیافش و بلوتوث داشته باشه واسه Led میخوام
قیمتم تا 100-150
سلام یه هدفن میخوام که شبیه somic باشه قیافش و بلوتوث داشته باشه واسه Led میخوام
قیمتم تا 100-150
من فیلیپس دارم و راضی هستم مسود جان.
کیفیت خیلی خوبی داره و تو موسیقی کلاسیک واقعا کم نمیاره. باس بسیار مناسبی داره و صدا کاملا استریوست.
تو ترافیک و وقتی صدای محیط کمی زیاد هست انتظار نداشته باش این جور هدفون ها بهت صد در صد بازدهی بدن چون مثل داخل گوشی نیست که بلاک کنه بیرون رو ...
درباره اونی که گوشی هاش جدا هست من هم باهات موافق هستم و به نظرم بعد مدتی لولاش شل میشه (یهمدل ارزون داشتم که اینجوری شد این رو نمیدونم)
درباره اینکه میگی اندازه اولی قابل تنظیم هست فکر نکنم کمکی کنه. چون در هر حالت سایز یکی هست.
فیلیپسی که من دارم برای سرم ن فیت هست (سر بزرگ) حتی کسایی که سر کوچیکی هم دارن وقتی میذارن هیچ مشکلی ندارن باهاش ...
دومی که گذاشتی عکسش رو معلومه واسه سر های کوچیک ساخته شده. و بند ضعیفی داره. پس باید مراقبش باشی.
اولی به نظر محکم میاد و برای سرهای بزرگ خوب. من احتمالن اگر پول داشته باشم همچین چیزی بخرم.
فیلیپس انتخاب خوبی هست اگر پول برات مهمه. در غیر اینصورت اولی جنس خوبی هست و به نظر کیفیت عالی ای داره (اطلاع چندانی ندارم درموردش)
یه چیزی که هست درباره این ها اینکه میتونی بیشتر تو گوشت نگه داری تو خیابون و بیرون و گوشت اذیت نمیشه ....
سلام دوست عزیزنقل قول:
توضیحات بسیار کاملی دادین
نکته ی اولی که میخوام بگم اینه که هدفون m35 تقریبا میشه گفت بیس قویی داره پس این رو در نظر بگیرید که اکثر مدلهایی که معرفی خواهم کرد بیس ضعیفتری نسبت به هدفون خودتون خواهند داشت.
یک نکته ای که برام جالبه اینه که چرا از هدفونهای پشت گردنی فقط انتخابی کردید در حالی که معمولا این مدلها در کیفیت صدا حرفی برای گفتن ندارند
ولی مشکل اصلی اونها اینه که ممکنه برای گوش فرد استفاده کننده ایجاد درد کنند.
در مورد شما پیشنهاداهایی که دارم مدلهای on ear هستند مثل v-jays و px 200 از سنهایزر و یا akg q460 که همه مدلهایی خوبی هستند و مدل jays و مدل akg رو میتونید در پاساژ پایتخت قبل از خرید تست کنید چون هر دو مدل رو برای تست دارند.
متاسفانه ایرفونهای موجود در بازار ایران توی این رده ی قیمتی فقط مدلهای t-jays هستند که با توجه به کاربرد مورد نظرتون ایرفون بیشتر به درد شما خواهد خورد(ولی برای سبک کلاسیک خیلی به درد نمیخورن:n15:)
در هد صورت مدلهای t-jays هم همونجا برای تست دارند و میتونید هر 3 مدلی که معرفی کردم رو اول تست کنید و بعد اقدام به خریدشون بکنید.
موفق باشید.