کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه که سرعت دانلودش از سایت های مختلف یکی نباشه
مثلا من از سایت --------- دانلودم 100 ـه ولی یه سایت دیگه 20 !!!!
Printable View
کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه که سرعت دانلودش از سایت های مختلف یکی نباشه
مثلا من از سایت --------- دانلودم 100 ـه ولی یه سایت دیگه 20 !!!!
لینک میره؟نقل قول:
من الان رو گیت وی های معمولی هستم و پینگ هم مشکلی ندارم
یعنی خوب شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:قطعی ندارم من... مشکل یا از نویزه یا گیت وی :n25:نقل قول:
ولی برای سرعت که میگی، احتمالا گیت وی مشکلته
نویز ؟نه فکر نکنم اسپلیت دارم هر 5 دقیقه قطع و وصل میشه قبلا یه جا دیگه نت داشتم مشکلی نبود الان که اومدم مخابرات اینطورهنقل قول:
سروش گیت وی چیه ؟
رو چند تنظیم کنم؟
پینگ با لندن ساعت 3:10 بامداد :n02: گیت وی هم هنوز تک رقمی و 4 و همچنان میتازم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش به ما هم بگو چطوز گیت وی عوض کنیم و چی بزاریم
تشکز
اگه با کانکشن وصل میشی،کانکشنت رو قطع و وصل کن.همین.انقدر این کار رو بکن که سرعتت خوب شه.الان تک رقمی ها و 88 خوبه.نقل قول:
اگرم بدون کانکشن هستی مودمت رو خاموش روشن کن.
خو عامو میخوام بگم یعنی اوضاع روی گیت وی های مختلف چقدر متفاوته:n02:نقل قول:
دوست عزیز این بخاطر تفاوت بین سرورهایداخلی و خارجی هستش.با یه گیت وی خوب مشکلت تا حدود زیادی برطرف میشه.نقل قول:
البته اینم بگم بعضی از سرورها کلاً برای دانلود رایگان محدودیت سرعت دارن ها.یعنی شما هرچقدرم سرعت دانلودت بالا باشه نمیتونی از یه حدی فراتر بری(توی دانلود از اون سرورها)
راستی صبح همگی بخیر.گفتم پست آخر این صفحه رو هم خودم بذارم و بعدش برم سر کار.
ما رفتیم تا عصر.
:n12:
سلام و صبح بخیر ....برو سر کارت عامو ... مو جات اومدم....
خب ... انگار همه چی آرومه .... سرعت عادی.... پینگ عادی...
تایید میشهنقل قول:
پینگ خوبه
گیت وی های معمولی :دی
از سوي کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطاتنرخهای جدید اینترنت مصوب شد
ارتباطات > اینترنت- همشهریآنلاین:
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه اتصال به شبکه ملی اطلاعات از طریق فناوری ADSL را تصویب کرد.
به گزارش تسنیم، محمدعلی فرقانی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام خبر فوق گفت: براساس این مصوبه، مشترکینی که از طریق فناوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شبکه ملی اطلاعات دسترسی پیدا کنند، تعرفه دسترسی با سرعت دو مگابیت برثانیه و حداقل ده گیگابایت حجم اطلاعات دریافتی، 107 هزار ریال برای آنان تعیین شده و برای هر گیگابیت اضافی نیز حدود 4 هزار ریال پیشبینی شده است.وی افزود: درصورت دسترسی همزمان مشترک به شبکه ملی اطلاعات و شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علاوه بر تعرفههای مصوب استفاده از اینترنت، تعرفه دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با سرعت دو مگابیت برثانیه و حداقل ده گیگا بایت حجم اطلاعات دریافتی 55 هزار ریال تعیین شده است.رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به امکان اتصال پرسرعت و با کیفیت مشترکان از طریق شبکه ملی اطلاعات تصریح کرد: تعرفههای تعیین شده دسترسی به شبکه ملی اطلاعات 80 درصد پائینتر از تعرفههای دسترسی به اینترنت با شرایط مشابه است.
الان با همون گیت وی معمولی دارم کار می کنم
پینگ خوبه
و صفحه هم خوب باز می کنه
امیدوارم فقط صبح نباشه:n03:
به سلامتی اولین اتوبوس درون شهری تهران هم مجهز به اینترنت رایگان شد....حتما بعدش نوبت اهواز :n02::n02::n02::n02:
کجا نوشته؟نقل قول:
دوستان من هرچی میکنم نمیتونم با کانکشن وصل شم!!! ارور 619 میده و بعضا ارور 909 میده همش!!! زنگ بزنم درستش میکنن ؟
توی تنظیمات مودم حالت بریدج رو انتخاب کردی؟نقل قول:
تنظیمات مشکلی نداره. قبلا وصل میشد . الان هرچی میکنم وصل نمیشهنقل قول:
مودم رو ریست کن و از اول انجام بده شاید حل بشه....نقل قول:
ریسیت هم کردم ولی نمیشه!نقل قول:
نمیدونید این گذینه Quality of service که توی تنظیمات مودم هست کارش چیه ؟
یعنی بریم پنج و پونصد بدیم 10 گیگ از اینترنت ملی میشه استفاده کرد علاوه بر اینترنت معمولی؟ چجوریاس؟!!نقل قول:
مشاهده شود:نقل قول:
خدا حفظش کنهنقل قول:
تو اول بگو چطور وصل میشینقل قول:
گیت وی که گفتیم، دروازه ی عبور بسته های دیتا هست، مشخص میکنه که بسته ی دیتا از چه مسیری به مقصد میرسه.نقل قول:
بقول ایمان، اینقدر قطع و وصل کن تا برسی بش :n09: بصورت دستی نمیشه تنظیم کرد چون مخابرات اتوماتیک IP میده.
اتفاقا چون میگی هر 5 دقیقه قطع و وصل میشه، احتمالا مشکل از پورت یا نویز هست، و چون میگی بعد از مخابرات اینجوری شده، احتمالا پورتت خرابه. لامپ Link یا DSL خاموش میشه یا فقط Internet قطع میشه؟
نویز و قدرت سیگنال هر دو توی Status یا Summary مودم هستن، باید کمی بگردی، پیدا نکردی، یه عکس از صفحه ی اصلی مودمت بذار، یا مدل رو بگو بچه ها راهنماییت کنن...
گاهی اوقات با افزایش پهنای باند، نویز خط خیلی زیاد میشه یا قدرت سیگنال خیلی کم میشه، و با کاهش پهنای باند، اتصال پایدارتر میشه.:n12:
من مودم برادرم داره این گزینه رو، چیز بیخودیه :n02: هم با تیک هم بدون تیک هیچ فرقی نمیکنه :n02:نقل قول:
از دیشب مودم خاموش نکردم تا الان یه اینترنت پایدار با پینگ و سرعت خوب رو تجربه کردم :n01: سروش فکر کنم دیگه درست شده چون قبلا بعد 1-2 ساعت گیت وی عوض میشد و پینگ داغون میشد ! از دیشب ساعت 10 تا الان مودم روشن گیت وی هنوز 4 :n02:
تایید میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
نقل قول:اتفاقا من امروز که اومدم دیم گیت وی پریده رو 51! چقدر مزخرفه :n02: سرعتش خوبه ولی پینگش 400 هست :n09:نقل قول:
فعلا که نمیخوام بازی کنم فعلا کاریش ندارم.
shk021051 عزیز،منم اوایل مشکل تو رو داشتم.چون نویزم زیاد بود.
اول اینکاری که میگم رو بکن.اگه دیدی بهتر نشد بعد اون یکی کاری که میگم رو انجام بده:دی
کار اولیه:
برو توی تنظیمات مودمت(با استفاده از 192.168.1.1)
حالا مثل مودم من به تنظیمات DSl برو و این گزینه ای که مشخص کردم رو(اگه فعال نیست) فعال کن و بعدش Save/Apply رو بزن:
حالا حدود سه دقیقه صبر کن.چراغ لینک مودمت خاموش میشه.بعد چشمک میزنه و دوباره روشن میشه.حالا یه مقدار با اینترنت کار کن ببین بازم قطع میشه؟
اگه نشد که چه بهتر.اما اگه بازم قطع شد احتمالاً نویزت اساسی بالاس.
دوباره برو توی تنظیمات مودم و از قسمت Device Info گزینه ی Statistics و بعدش ADSL رو انتخاب و مقدار نویز خطت رو نگاه کن(اگه نمیتونی یه عکس بگیر بذار).تا ببینیم اصلاً مشکل نویز داری یا نه.اگه مشکل نویز بود زنگ بزن 2020 اما نگو دان استریمم رو کم کنین.بگو لطفاً Upstream رو واسم کم کنین.قبل از اینکارا همون راه اول رو برو ایشالا مشکلت حل شه.
نقل قول:نقل قول:ولی اگر توجه کنی نسبت به قبل خیلی بهتر شدهنقل قول:
واسه تو هم اینجوریه؟
تنضیمات مودمت چقدر با مال ما فرق داره....این مودم قراضه ها کجا گیر میاد؟ قیمتش چنده؟:n02:نکنه سرعتت خوبه بخاطر همین مودم درپیتت باشه:n02:نقل قول:
من تا حالا نه جایی دیدم نه جایی خوندم که سرعت اینترنت ربط به مودم باشهنقل قول:
البته شاید تو سرعت های خیلی بالا مودم با مودم فرق کنه
من با حالت بریج که میرم وصل نمیشه ، الان رفتم گذارش اتصالات رو دیدم جلو اتصال زده Mac address has been blacklisted !!! در صورتی که من با حالت PPPOE راحت وصل میشم.
ببین مک مودم تو سایت ثبت شدهنقل قول:
وقتی با بریج وصل می شی ( ولی مطمئن نیستم) مک کارت شبکه می افته
به همین خاطر شبکه مک دیگری رو دیده و اجازه نمی ده
اینا تجریبایت و فکر کنم درست گفتم و مطمئن نیستم :دی
مودم واسه 2 سال پیشه :دینقل قول:
حتماً که نباید تنظیماتت دقیقاً این شکلی باشه.بگرد مشابه اینا رو پیدا کن.
من تو حالت مستقیم نمیتونم وصل شم.حتماً باید کانکشن بسازم.مشکل من چیه؟نقل قول:
شما مک کارت شبکت ثبت شده با مودم نمی تونی ولی با بریج می تونینقل قول:
باید با پشتیبانی تماس بگیرید
چیزی که گفتی درسته. مک مودم رو تو حالت بریدج یچی دیگه میزنه. حالا چی کار کنم ؟نقل قول:
اصن همچین چیزی یا مشابه ای نیست .... همه رو زیر رو کردم.....نقل قول: