فقط اگه خواستید این کار رو بکنید حتما راجع به سربازی تحقیق کنید( البته اگه مشمول هستید)نقل قول:
فقط اگه خواستید این کار رو بکنید حتما راجع به سربازی تحقیق کنید( البته اگه مشمول هستید)نقل قول:
نقل قول:
سلام تبریک میگم ! رشته خوب و آینده داری قبول شدین ! اگه سراسری رشته مورد علاقت قبول نشدی همین رو برو ! میتونی به سایت های زیر هم سر یزنی که واسه پلیمر غلوم تحقیقات هست:
peg88.blogfa.comکد:www.peg87.blogfa.com
دوست عزیز همه دانشگاه ها تفکیک جنسیتی دارن . اما نه به اون معنی که شما فکر میکنی !نقل قول:
تو همین دانشگاه آزاد هم ما که مکانیک میخونیم ( طراحی ) رشتمون پسرونست باز هم با دخترها هستیم . جز یه سری درسای تخصصی !
درسایی مثل معارف و تربیت بدنی و تنظیم هم که همه جا جداکونه هستش !
نقل قول:
نه فکر نمیکنم ! مگر اینکه خود دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت بده که اون هم بعیده !
نقل قول:
مبارکه ! منم پیشنهاد میکنم نری ! نفت فقط تو سراسری مگر اینکه از بند پ استفاده کنی !
كسي ميدونه هزينه هر ترم مهندسي پزشكي آزاد چقدره؟
(ميدونم جاش اينجا نيست ولي جاي ديگه جواب ندادن!)
واسم مهمه چون شايد مجبور بشم برم!
بچه ها تورو خدا جواب بدین من فیزیک اتمی قبول شدم انتخاب دوم....نوشته رتبه داوطلب 1 و رتبه آخرین نفر قبول شده هم 1.....یعنی چه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام ببین شما شهریه ثابت حدود 38 تومن میشه ! بسنگی به گرایشت داره ! به تعداد کارگاهات ! اما این رشته ترمی 800 900 تومن از ترم 3 به بعد آب میخوره !
چه گرایشی ؟
راستی تبریک میگم !
تو رو خدا یکی جواب بده توی کارنامه من هم انتخاب اول و هم انتخاب دوم نوشته یعنی کدومو قبول شدم؟:18::18::18:
هر 2 تا رو اگه نوشته باشه قبول که قبولی دیگه !نقل قول:
ممنوننقل قول:
گرايش بيومكانيك
باید جلوی یکی نوشته باشه قبول!نقل قول:
پس تقریبا هم رشته ایم ! من هم مکانیک هستم ! این رشته شباهت زیادی به مکانیک طراحی جامدات داره ! تو این رشته باید درسهای دینامیک و ارتعاشات در مهندسی پزشکی، خواص مواد مهندسی، مقدمهای بر کاربرد مواد مهندسی در پزشکی، مکانیک سیالات، کینزیولوژی و بیومکانیک مقدماتی، ارتز و پروتز، طراحی اجزاء، دینامیک ماشین، ترمودینامیک و انتقال حرارت، طراحی و تولید به کمک کامپیوتر، شیمی عمومی، بیوشیمی رو پاس کنی که تخصصی هستش و 80% با رشته ما مشترک هستش !نقل قول:
واحدهای گرونش هم پروتز هستش و یه سری آزمایشگاه هاش !
درسهای مشترکش با بقه گرایشهاش هم ریاضی عمومی، معادلات دیفرانسیل، فیزیک عمومی، برنامهنویسی کامپیوتر، آمار حیاتی و احتمالات، محاسبات عددی، استاتیک و مقاومت مصالح در مهندسی پزشکی، ریاضیات مهندسی، مقدمهای بر مهندسی پزشکی زیستی، تجهیزات عمومی بیمارستانها و کیلینیکهای پزشکی، مدارهای الکتریکی، الکترونیک، مدارهای منطقی، بهداشت عمومی، اصول توانبخشی وسایل و دستگاهها، اصول و کلیات مدیریت خدمات بهداشتی ـ درمانی، اصول سیستمهای رادیولوژی و رادیوتراپی، فیزیولوژی، آناتومی، فیزیک پزشکی، زبان تخصصی مهندسی پزشکی، بیوفیزیک، کارورزی ، پروژه هستش !
که یه سری ها مثل تجهیزات عمومی بیمارستانها و کیلینیکهای پزشکی و آناتومی گرون هستش !
در کل رشته خوب و البته دشواریه ! میتونی تو ارشد وارد مکانیک هم بشی !
بستگی به انتخاب رشته داره ! شاید رشته دوم رشته ای باشه که کسی تو کشور نزده و یا کم زدن و وقتی سیستم قبولی اون رشته رو تا آخر چک کرده پر نشده و دوباره برگشته رو انتخاب دوم این دوستمون !نقل قول:
منم مهندسی معماری تبریز قبول شدم ترلز 6100 ولی انتظار داشتم بهتر از این بیارم فکر کنم تقصیر مدادم بوده زبان و فیزیک رو 90 زده بودم شدند 40 و 45 البته زیادم مهم نیست فقط خدا رو شکر که قبول شدم
به سلامتی رشته خوبی قبول شدی ! نبریک میگم! البته گرون هم هست !نقل قول:
لی لی لی لی لی
موسیقی تهران مرکز
ایشالا از نتیجتون راضی باشید.بنظر من ازاد با سراسری فرقی نداره.اگر سراسری رشته خوب نیاوردید رشته ازادتونو که دوست دارید برید.
بچه ها کسی تو خبرا نداره ازمون عملی کی هست؟
موسقی !
ای ول ! حالا دوستش داری یا همینطوری زدی ؟
مهندسي مكانيك / واحد شيراز،انتخاب اول
باشه واسه خود دانشگاه آزاد!!!
منم قدرت تهران جنوب قبول شدم با تراز 6988 !:31:
کسی نمیخواد جواب منو بده؟:41:نقل قول:
من که گفتم ااگه نوشته باشه قبول یعنی قبول ! رشته اولت چیه!نقل قول:
ببینی احتمالا اون رشته رو افراد کمی زدن و وقتی دانشگاه رو انتخاب اول همه به آخر رسیده و رشته پر نشده و دوباره اومده رو انتخاب دوم تو و چون ترازت خوب بوده قبول بشی !
فیزیک اتکی رشته ای نیست که ظرفیتش تو انتخاب اول پر شه !
همینطوری که نمیشه .یک سالو نیم دارم خر خونی می کنمنقل قول:
این کارناممه
دعاکنید سراسری قبول بشمکد:http://up98.org/upload/server1/01/n/er7o9sstbv1b94wxf2m.png
آفرین سعید جان ! ایشالله بزنی تو گوش بتهوون !
ممنون درسته یه مقدار گرونه ولی فکر کنم ارزششو داشته باشهنقل قول:
من انتخاب اولم مهندسی هوافضا بوده که 500 تا کم اوردم ....انتخاب دوم هم فیزیک از 1 نفر شدم 1!!!نقل قول:
زنگم زدم مرکز آزمون گفت امکان نداره.....گیج شدم.....
بله ! چرا بی ارزش باشه ! فکر هم نکن ! مطما باش ارز داره ! نا سلامتی میشه مهندس معمار مملکت !نقل قول:
منم پزشکی تبریز قبول شدم با تراز 7451 انتخاب اول رتبم 48 ورتبه اخرین فرد قبول شده 164
بچه ها من پاره وقت قبول شدم میخواستم بدونم مدرکش مثل تمام وقت معتبره؟
سلام بچه ها...
منم آزادم اومد... رتبه 1 شدم تو it بوشهر :دی
پزشکی هم انتخاب اولم دندون شیراز بود که 1300 شدم به ما نرسید... زیست رو 10 زده بودم ولی مابقی رو بالای 70:دی
سلام...من نمیرم:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کارنامه من اینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمره کل تو انتخاب اول و دوم فرق میکنه؟
@sina3000m
زیر گروهاشون فرق میکنه، فرقشونم تو ضریب شیمی و ریاضیه
نقل قول:
سلام ...
پس دوست عزيز حالا كه تمايل به رفتن نداري اصلا نرو چون ممكنه بعدا پشيمون بشي. با خانواده صحبت كن و قانعشون كن.
انتحاب اول قبول شدم. مهندسی فناوری اطلاعات قزوین
آقا رشته ي مديريت مالي دانشگاه آزاد ترمي حدودا چقدر درمياد؟ بعدش واسه ثبت نام بايد اول چيكار كنيم مثل اينكه بچه ها ميگفتن اينترنتي بايد يه كارايي بكنيم هركي توضيح بده ممنون ميشم.
بچه ها من پاره وقت قبول شدم برم یا نرم؟
تبریک به همگی :11: منم انتخاب اول نمایش تهران مرکز قبول شدم... آقا سعید به شما هم تبریک می گم موزیسین شدی رفت:8:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
تبریک ♫♪♫♪نقل قول:
از یکی از دوستان شنیده بودم که آزمون دانشگاه آزاد عملی و مصاحبه نداره و همینجوری میری میشینی سر کلاس یعنی اشتب زده؟ :18:
تو تکمیل ظرفیت احتمالش خیلی زیاده!:46:نقل قول:
سلام من ترازم شد 6434 تو عمران.تهران قبول نشدم
ترازم تو مکانیک شد 6464 مکانیک اسلامشهر انتخاب دوم قبول شدم
پاره وقتم عمزان پزند قبول شدم
کسی هست بخاد جاشو با من عوض کنه تو تهران؟اصلن راهی هست من مکانیک یا عمزان تهزان بخونم؟
لطفن سریع بگید
سلام دوستان
رتبه ی من 12 نفر کمتر از آخرین نفر قبول شده هست ( یعنی منم قبول شدم 12 تا آخرین نفر قبول شده فاصله دارم )
حالا می تونم ترم مهر ثبت نام کنم ؟؟؟؟
یا باید برم ترم بهمن ؟؟؟؟
تایج آزا باز نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
شرمنده.اشتب زدم.منظورم همون نتایج آزاد بود.جلوی سایت باز نشده هنوز؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
امروز صبح زود نتایج اومده.کش براوزرت رو پاک کن.نقل قول:
آقا ما تا اون حد بلد نیستیم.راهنمایی کنی ممنونت میشم فراوان