سلام
با این اوصاف چیکار کنیم 7900 رو سگ خور کنیم 1 ماه بعثتو شارژ کنم ؟حرف مردم روزنامه خراسان کاری نمیتونه بکنه بهشون اس ام اس بدیم؟
Printable View
سلام
با این اوصاف چیکار کنیم 7900 رو سگ خور کنیم 1 ماه بعثتو شارژ کنم ؟حرف مردم روزنامه خراسان کاری نمیتونه بکنه بهشون اس ام اس بدیم؟
هیچ راهی نیست عزیز یا باید ازمخابرات بری یا باید طرح عوض کنی که دیگه شبانه نداری یا هم همینو شارژکنی
همین الان قشنگ میشه فهمید که این د ی و س ها یه کاری کردند که سرعت ها محدود بشه /
الان یه ریفرش کردن این صفحه به اندازه کل دوران تحصیلم حوصله ام رو سر برد /
پینگ هم که از دقیقا از هر 10 خط سه تاش رو پینگ میده و 7 تای بافیش رو تایم اوت
مهم تلاشمونه و حجم اعتراضات به کارهای مخابرات از هر مجرای قانونی که بلدیم. در ضمن اینترنتی هم میتونی پیام بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا من وضعت شمارو داشتم اول شاتل بعد نامحدود مخابرات که عالی بود که اخر کاری ها فک کنم یه 15 روزی به زمان همه اضافه کردن که واسه ماکه نامحدود بودیم خیلی ارزش داشت:n02:نقل قول:
ولی الان موندم چیکار کنم خطم مسی هستش. نمیدونم چیکار کنم فقط فک کنم اسیاتک قیمت بهتری داشت که میگن جدیدن داغون شده اشتراکم ماه دیگه تموم میشه:n13:
من حاظرم به خاطر ریختن خون این کسی که اینترنت رو سرعت هاش رو محدود کرده برم حبس /
دقیقا از ساعت 12 شب به اینور با اینکه اصلا اهل دانلود مانلود نیست احساس میکنم توی روستایی در قطب جنوب هستم / جایی که جای آدمی زاد نیست و امکانات هم نیست /
این چه وضعشه آخه / یعنی اگه خود اون کثافت های مسئولین هم بیان این وضعیت رو ببینند گریه شون میگیره
توفــــــ
اینترنت مخابرات هر روز بدتر از دیروز یا بهتره بگم هر روز دزدتر از دیروز
آقا من به همتون پیش نهاد میکنم از مخابرات در بیان برید از شاتل یا جایی دیگه یا مثلا های وب بگیرید وقتی اینا ببینند داره مشتریاشون روز به روز کم تر میشه خودشون دست به کار می شوند!نقل قول:
امروز از ساعت 5 صبح قطع شده بود ؟
یعنی واقعا اینطوریه؟نقل قول:
چون اونجوری که من شنیده بودم شاتل سرعت دانلودش 500 کیلوبایته البته برای سرویس های محدودش که دانلود رایگان شبانه ندارند
به نظرتون چرا پینگ مخابرات تو روز بهتره ؟
خب معلومه چون که مخابرات دیگه سرویس نامحدود نمی ده به خاطره همون پینگش تو روز بهتره
اگه ساعت از 1 رد شد و پینگاش از isp های دیگه بهتر بود حرفتون قبول ولی می دونم که این طور نیست
همین الان هم برام یک مشکلی به وجود اومده که بیشتره سایتهای خارج کشور رو باز نمی کنه!!!
مطمئنم دارن یک کاری می کنن سرعت دانلود که شب ها ریده عملا اینترنت قطعه
دوستان مشهدی یکی از کاربرا در فروم همسایه در مورد طرح نامحدود مخابرات مشهد یه نکته گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
========
من فقط اطلاع رسانی کردم.گفتم شاید بدردتون بخوره...
اگر قبلا هم اطلاع رسانی شده بود من خبر ندارم!
دانلود شبانه داره ولی اگه زیاد دانلود کنی سرعت شبانت روی 30 ثابت میشه.نقل قول:
الان شاتل داره با سرعت دانلود 1m هم میده.
تایید میشه.نقل قول:
منم اگه فیبر نبودم میرفتم.
دوستان بعثتی برید به این آدرس
و یک اعتراض بنوسید که
ساعت دانلود شبانه بعثت طبق قرار داد از 12 تا 7 هست .چرا بدون اطلاع رسانی ساعتشو تغییر دادید و از حساب کاربران حجم کم کردید.طبق قرارداد عمل کنید و ساعت رایگان را به 12 برگردانید.
دوستان یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه .هر چه تعداد بیشتر باشه تحت فشار قرار می گیرن و مجبور میشن برگردونن به روال قبل.
بحث پینگ بعد از ساعت یک شب که بحث جداست . چون عملا اگه کسی فکر وبگردی و بازی بعد از ساعت یک شب داره اصلا نباید بیاد سمت مخابرات .نقل قول:
البته شرکتهای دیگه هم همین وضع رو دارن . ولی مخابرات دلیلش لااقل اینه که ملت میریزن واسه دانلود و سرعت دانلود شبانه اش هم از بقیه شرکتها بالاتره . طبیعیه که با این حجم کاربر شبانه و اون همه ترافیک پینگ اینقدر افت کنه .
بعد هم چه ربطی به سرویس نامحدود داره . شما مثل اینکه اصلا مخابرات اون زمان رو نداشتی وگرنه عمرا همچین حرفی راجع به پینگ مخابرات بزنی .
بهترین دوران مخابرات از هر لحاظی همون دورانی بود که هم نامحدود داشت و هم بعثت که بعثتی ها شبا هم با سرعت نجومی دانلود میکردن . در حالی که پینگ اون زمان به شدت خوب بود لااقل نسبت به الان و یا بقیه شرکتها . یعنی هر وقت دلت میخواست میتونستی بازی انلاین انجام بدی بدون هیچ گونه دردسری .
همه مشکلات دقیقا از خرداد پارسال شروع شد که یه مدت نت به هم ریخت و قطع و وصلی زیاد شد و پینگ نوسان زیاد داشت و .... از همون موقع وقتی دیدن ملت صداشون در نیومد سیاست های کثیف مخابرات شروع شد و بعد از اون موقع کمی سرویس نامحدود به روال سابق برگشت .
ولی اخرای پاییز پارسال اول اومد نامحدود رو حذف کرد . ملت ریختن بعثت . بعد بعثت رو حذف کرد و طرح جدید واسه خودش گذاشت . ملت ریختن توی اون طرحها که فرق زیادی با بعثت نمیکرد به جز ساعت رایگانش و قیمتش . باز دید ملت هیچی نگفتن تا همین چند وقت پیش که اومد شبانه رو برداشت . بعد دید ملت چیزی گفتن . شبانه رو برگردوند . حالا میخواد از روش دیگه ای بره .
دقیقا این سیاست مخابرات مثل یه درخته . و از ریشه شروع شد و به ترتیب به عمق درخت میرفت . هر بار میدید که صدای مردم در میاد و راهی ندارن backtrack کرد به گره بالاتر و بعد از شاخه کناری راهشو پیش گرفت . تا زمانی که به هدفش برسه که جوون مرگ کردن ماست :n10:
دیشب از ساعت 12 به بعد وضعیت من این جوری بود با سرورهای خارجی /
همین عکس خودش مدرک جرمه /
MMS کردمش به خود ملک جعفریان تا ببینه /
دمت گرم واقعا همینکه گفتی:n16:
سیاست جدید مخابرات که حیف اسم مخابرات روی این شرکت(مخ آقا برات باید بهش گفت نه مخابرات)
با دوتا از اشناهامون تو مخابرات حرف زدم
اولی
افزایش قیمت طرحهایی نظیر طرح بعثت و ... با وجود اینکه سرعت اکثر طرحها روی یک مگابیت بسته شده است .مثال طرح خانواده پیش پرداخت قیمت 1 ماه اعتبار روزانه 47700 ریال .طرح بعثت قیمت 1 ماه اعتبار روزانه 79500 ریال. سرعت دانلود هر دو 1024K-bit. هر د شبانه از یک ساعت مشخص رایگان.
دلیل:فرار کاربران از همچین طرحهایی (بعثت)
علت فرار:لغو قرار داد طرح های قبلی با مخابرات(سیاست مخابرات)
دلیل لغو قرار داد : هیچ اعتراضی نباشه و بیان طرح جدید بکشن با قرارداد جدید(بازم 30 یا 3ت مخابرات)
چرا طرح جدید بکشن؟ هم ارزونه هم هیچ فرقی با قبلیا نداره هم قرارداد جدید بستن دیگه
مگه قرار داد جدید با قبلیا چ فرقی داره؟ دیگه حالا بعدا متوجه میشید(اینطوری اگه شبانه حذف شد هیچ اعتراضی نمیتونید بکنید)
خوب این کارا یعنی چی؟ هیچی دیگه اینطوری هم قیمت 4200 تومن شده 4770 تومن هم نامحدودا حذف میشه هم مخابرات راضیه هم کاربر هیچ حق اعتراضی نداره
اگه میخوان سرعتها رو واقعی کنن خوب چرا اول قیمت رو بردن بالا؟ خوب دیگه 30یا3ت مخابراته اینطوری با یه تیر چن تا نشون میزنه هم تا اون موقع یه پولی به جیب میزنه هم کاربرای قدیمو مجبور میکنه قراردادای قدیمشونو لغو کنن هم کاره خودشو پیش میبره.
خوب اگه بخواد سرعتها رو واقعی کنه باید به مردم اینترنت نامحدود بده .چه دلیلی داره که سرعت اینترنت حجمی رو بیاره پایین؟ نه دیگه دقت کن شما الان شبانه نامحدود داری تا صبح. آهان!!!
یه سوال دیگه چرا این طرح پیش پرداخت خانواده اگه بخوای سه ماه 3 گیگ شارژ کنی میشه 27 هزار تومن ولی اگه بخوای همون طرح رو ثبت نام کنی یا تمدیدش کنی با همون سه ماه 3 گیگ میشه 14300 تومن؟ اینو دیگه نمیدونم زنگ بزن از 2020 بپرس
________
دوستان من که از این دوتا یه چیزایی که فهمیدم اینه که میخوان ما طرح جدید بکشیم و قرار داد جدید ببندیم بعد مخابرات هر غلطی دلش بخواد بکنه
.
وضعیت الان با طرح طلایی 2 مگ :
ماهانه 21 تومن با 4 گیگ /
-------------------------------------------------------------------------
وضعیت قدیم ( تقریبا یک سال پیش )
طرح بعثت ماهانه 12 تومن با 5 گیگ
پینگ که بدتر شده /
قیمت هم افزایش پیدا کرده /
سرعت هم کمتر شده /
اصلا فکرش هم منو آزار میده که چرا با گذشت زمان ما به جای پیشرفت باید پسرفت کنیم ؟
خوب مسلمه به خاطر جیب مخابرات /
ای که انشا... خرج دوا درمونتون بشه /
سلام در فروم تهران دیدم:
تعرفه های SKY انگلستان:
ارزونترینشون:
سرعت: 16 Mb
حجم: نامحدود
تعرفه ماهیانه: £3.75 میشه دور و بر 15 هزار تومان ماهیانه که تازه £3.75 به پول انها هم اندازه ادامس و..
پکیج شامل: Sky TV میشود؟ جواب: بله می شود
تلفن Sky Line چی؟ جواب: بله می شود
اینجاش جالبه شعار زیبای این کمپانی باید طلا گرفت زد تو امضا:
We’ll never limit your usage and we’ll never slow you down
و در پستی دیگر دیدم:
من جمارانم!:n04::n04::n04:
512 نامحدود دارم
ساعت 9صبح درخواست دادم 1ظهر وصل شد!!!
یادش بخیر برمیگرده به 4 یا 5 ماهه پیش(واسه خودمم همین طوری بود خیلی حال داد)
خوب اول از همه یه مقدار در مورد اینترنت مخابرات توضیح میدم همین طور که احتمالا در جریان هستین اینترنت مخابرات تو این چند وقت اخیر تبلیغات خیلی زیادی کرده برای جذب مشترک.احتمالا این عکس رو دیدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما به شمارخ 2030 تماس میگیرین و اوناهم حتی بدون نیاز به مراجعه اینترنت رو برای شما فعال میکنن.
تا قبل از ماه اذر 1391 اینترنت نامحدود هم فروخته میشد به مشترکین که با مشکلات خیلی زیادی شما میتونستین اینترنت مثلا رو512 این سرعت فقط به دانشجوها و اساتیدو شرکت ها و افراد خاص فروخته میشد که دلیل عدم فروش به همه افراد همون قانون عدم فروش اینترنت بالای 128 به افراد معمولی هستش.که در این مورد تغریبا الان هیج شرکتی این موضوع رو رعایت نمیکنه شما میبینین که یک اینترنت 128 از شرکت شاتل میگیرین ولی تغریبا تا 5 مگ اینترنت شما بازه ولی به دلیل قانونی اینترنت رو باید به همون اسم 128 بفروشن ولی یک روش دور زدن قانون که مخابرات برای اراه اینترنت بالاتر از 128 به مشترکین استفاده میکنه گذاشتن طرح های خاص مثلا طرح نقره ای که تا 1536 کیلوبیت سرعت داره و یا طرح طلایی که تا 2014 کیلوبیت اینترنت شما بازه و شما میتونین استفاده کنین حالا مشکلی که اینجا پیش میاد اینکه خوب اگه نباید اینترنت بالای 128 به افراد عادی داده بشه برای چی به این راحتی و گذاشت یک اسم به جای سرعت میشه این قانون رو دور زد فکر کنیم این موضوع رو فقط میشه تو ایران دید.
مخابرات برای اراه سرویس 2030 با شرکت گلدنت همکاری داره و برای اکانتینگ و سیستم های نرم افزاری از شرکن گلدنت استفاده میکنند.که خود شرکت گلدنت یا isp هست و خودش هم به طور جداگانه اینترنت به فروش میرسونه متاسفانه شرکت گلدنت هم مشکلات زیادی داره که در ادامه مورد بررسی قرار میگیره.
مشکلات سایت و حجم استفاده شده
خوب همین طور که گفته شد برای اکانتینگ از شرکت گلد نت استفاده شده و اگه شما بخواهین ریزکارکرد اکانت خودتون رو مشاهده کنین باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین متاسفانه این قسمت از سایت مشکلات خلی زیادی داره گاهی وقت ها این سایت باز نمیشه یا اگر باز بشه شما نمیتونین داخل اکانت بشین و ریز کارکردتون رو ببین.
ولی مشکل اساسی در قسمت اکانتینگ هستش همین طور که میدونین بعضی از طرح ها ترافیک شبانه رایگان دارن مثل طرح بعثت که از 12 تا 7 رایگان هست که البته دیگه این طرح اراه نمیشه ویا طرح های جدید مثل نقره ای که از 1 تا 7 صبح رایگان هستش حالا متاسفانه یا خوشبختانه اینترنت مخابرات در محاسبه اینترنت رایگان شبانه یا غیر رایگان استفاده در روز یک مشکل داره و اون هم این هستش که تفکیک درستی در محاسبه نداره و امکان داره ترافیکی که شما در روز استفاده کردین هم جزو ترافیک رایگان شبانه محاسبه بشه.
خب برای درک بهتر این موضوع بهتره کمی در مورد محاسبه حجم استفاده شده اینترنت در شرکت مخابرات توضیح بدم.
سیستم این طور هستش که از زمانیکه شما متصل میشین هر ترافیکی که استفاده کنین محاسبه میشه و از اکانت شما کم میشه چه در طول شب چه در شول روز حالا اگه زمان قطع ارتباط اگر در طول روز و زمان غیر رایگان باشین که هیچ و سیستم به درستی محاسبه میکنه اگر در زمان قطع ارتباط در ساعت رایگان باشین ترافیکی که در طول روز هم استفاده کردین و از اکانت شما کم شده با قطع ارتباط به اکانت شما بر گشت داده میشه مخابرات برای محاسبه ساعت 6:56 دقیقه صبح یک قطع ارتباط عمدی ایجاد میکنه تا ترافیک شبانه را محاسبه کنه حالا اگه شما در طول روز قطع ارتباطی نداشته باشین سیستم به اشتباه ترافیک استفاده شده در طول روز را هم به شما برمیگردونه به عکس ها توجه کنید(اینترنت این اکانت طرح نقره ای هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا همین طور که در عکس میبینین چون در تاریخ 23 و 24 هیچ قطع ارتباطی نداشتم و تنها قطع ارتباط من در همون ساعت 6:56 صبح هستش تمامی ترافیک استفاده شده در طول روز هم رایگان در نظر گرفته شده.
خوب حالا یک سوال برای دوستانیکه طرح بعثت مخابرات دارن پیش میاد اینکه چرا برا اونها این اتفاق نمیوفته جواب سئوال اینکه مخابرات برای کسایی که طرح بعثت دارن در ساعت 23:56 یک قطع ارتباط برای اونها ایجاد میکنه تا ترافیکی که در طول روز استفاده کردن محاسبه بشه که با این اتفاق چون در طول ساعت غیر رایگان قطع میشن ترافیک به درستی برای اونها محاسبه میشه .به عکس زیر توجه کنین (این اکانت اینترنت طرع بعثت داره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چرا برای همه طرح ها این قطع ارتباط اتفاق نمیوفته جواب سوال اینکه چون همه افرادی که طرح بعثت دارن ترافیک رایگان دارن ولی برای طرح های دیگه اینطوری نیست مثلا برای طرح نقره ای اگه اینترنت رو 6 ماهه گرفته باشین ترافیک شبانه داره.
خوب همین طوریکه میبینین در ساعت 23:56 اکانت وصل میشه و تغریبا تا 6:56 اکانت وصل هست در این فاصله حجم رایگان محاسبه میشه.
طرح بعثت هم دیگه شبانش از 1 تا 7 صبحه
نه 12 تا 7
طرحای جدید هم که اگر کسی جدید ثبت نام کنه شبانه رایگان کلاً نداره
باید کم کم به فکر یک ISP دیگه بود
اون اشنای اولیتون یکم اشتباه داشته و نمی دونسته که دیگه ثبت نامی های جدید و حتی مایی که ازقبل داشتیم بخوایم طرح جدید بگیریم دیگه شبانه نداره الان یک هقتهاست این جور شدهنقل قول:
اصلا شبانه ایی وجود نداره که بخوای اعتراض بکنی برای همین بعثتی ها تا می شه شارژکرد همینو بگیرن چون بخوان طرح ذیگه بگیرن دیگه شبانه نیست
کلا اشتباه شما و اون دوستان مخابراتی اینه که الان یک هفته است شبانه حذق شده برای جدیدا پس فعلا همون قبلی ها ارزش دارن
من که خیالم از بابت شارژ ما هانه راحته برای یک مدتی چون طرح آشنای خانواده رو یکساله گرفتم
ولی خدایی کار بسیار زشتی کردن هیچ امکاناتی اضافه نکردن تازه پولی که از ما می گیرن هم رو بیشتر کردن
هر بدبختی که میکشیم از این گلدنت (دزدنت گوه نت) هستش.
ادرس مخابرات ایران کدوم یکیه ؟
یاکد:telecom.ir
دوست عزیز درسته اون کسایی که من گفتم تو مخابراتن و اشنامون هستن تو قسمت adsl مخابرات نیستن ولی خبرا تو مخابرات رودتر میپیچه تا بیرون و من خودم نماینده فروش adsl مخابراتم .یکی از طرحهای خودم همین خانواده هست که 11 /6 / 92 فعالش کردم و شبانه رایگان داره و همین الان که شما این حرف رو میزنی یه ثبت نامه دیگه انجام دادم که همین خانواده پیش پرداخته و رایگان هم داره .پس طرحهای جدید هنوز شبانه دارهنقل قول:
اینم یه عکس واسه شما که روشن شی.همین ثبت نامه بعد حرف شما هستش.
این کارشون چه معنی میده یکی با 5تومن هم سرعتش 1مگه هم شبانه داره ماهم که بعثتیم برا یک ماه و یک گیگ 12تومن باید بدیم و هیچ فرقی بین 2 طرح نیست.
من واقعا هنگ کردم این یعنی چی
واقعا معلوم نیست کی به کیه این طرحا رو از کجاشون درمیارن اونی که این طرحا رو میزاره واقعا آدمه؟عقل داره؟
نمی دونم والله کافیه شماره رو بردارین به 2030زنگ بزنید می گه طرح های جدید رایگان ندارهنقل قول:
من که ازکاراینا سردرنیاوردم
بازم برای احتیاط اگه شب دسترسی داری یک تست کن ببین حجم رو قسمت رایگان می زنه یا نه اگه زد که معلومه فعلا برنداشتن
حالا مثلا رایگان داشته باشه آدم با ترس و لرز که نمیتونه سرویس بگیره خودشون میگن نداره حالا ممکنه یه هفته داشته باشه بعد بردارن .اینا معلوم نیست چه غلطی میکنن.نقل قول:
وقتی بی برنامه گی باشه همین میشه دیگه
همه ی کاربرا رو گیج کردن
یکی میگه دانلود رایگان شبانه نداره یکی میگه داره
یکی میگه سرعت همه ی طرح ها یکیه یکی میگه یکی نیست
ای خدا آخر این ماجرا رو ختم به خیر کن
آقا سرعت ها امشب خیلی خوب شده
تازه پینگ هم خیلی خوبه الان که ساعت تقریبا نزدیکه 1 شبه پینگ من 35 هستش !!!
واقعا جای تعجب داره!!!
ایمان تو هم آره ؟نقل قول:
باو پینگت با کجا 35 ـه ؟
با این ببین چند میشه
ping -t 4.2.2.4
OMG !
واسه اولین بار پینگم نزدیک به 100 شده با این !
منظورم پینگ داخلیه دیگه :n02:نقل قول:
با اون دستوری که گفتی پینگش شد 230 الی 240 یک همچین حدودایی:n21:
امشب سرعتا ترکونده:n20: همه چی آرومه ما چقدر بد بختیم:n02:
مسیر هاتون رو چک کنید /
مگه چقدره که؟؟ !!! روحت داره از بدنت جدا میشه:n02:نقل قول: